הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט ביקורת טכניקה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
קטונתי מלבקר סומו דדליפט, יחד עם זאת אני חושב שיהיה יותר נוח לבצע את התרגיל בנעליים עם סוליה שטוחה וקשיחה.(או יחף)

• פותח/ת השרשור
סבבה.

אני אצלם מחר סט של דדליפט רגיל וגם של סקוואט.

בסומו אתה רוצה שהתחת יהיה כמה שיותר קרוב למוט. זאת אומרת עוד ברכיים החוצה ועוד תחת למטה וקרוב למוט. כתפיים ממש מעל המוט.

• פותח/ת השרשור
בסומו אתה רוצה שהתחת יהיה כמה שיותר קרוב למוט. זאת אומרת עוד ברכיים החוצה ועוד תחת למטה וקרוב למוט. כתפיים ממש מעל המוט.

צילמתי סט נוסף היום. וגם סקוואט אשמח לביקורת גם משאר מי שרוצה להגיד מה דעתו

אני מניח שהעומק גבולי. אני עומד יחסית רחב. אני מנסה לשמור על מתח בהאמסטרינגס, אני חושב שאני לא גמיש מספיק כרגע בשביל לרדת יותר נמוך.

http://www.youtube.com/watch?v=UA3eaopOejE&feature=youtu.be

בקשר לסומו, צלם פעם אחת מקדימה שנראה את הרגליים או בזווית מאחורה, לפי מה שנראה מהצד אחד משני דברים קורה(או שניהם):
1. אתה עומד יחסית צר
2. אתה לא מסובב את הכפות רגליים מספיק החוצה לצורה שתאפשר לך להתמקם טוב בהתחלה
אתה רוצה לפני ההרמה שהברכיים שלך יהיו קדימה, או כמו שטייט אומר תנסה שהביצים שלך יהיו מעל המוט(לא נוח להיכנס לתנוחה בהתחלה)
כרגע זה נראה כאילו אתה מנסה לעשות דדליפט רגיל עם עמידה רחבה מהצד.

בקשר לסקוואט, לא יודע אם המוט ממוקם כמו שצריך או לא, אולי זה מה שמגביל אותך בעומק, אבל חסר קצת עומק, חוץ מזה נראה בסדר בגדול

• פותח/ת השרשור
אוקי אני אצלם שונה להבא.

בקשר לסקוואט.
זה נראה שהמוט ממוקם ממש על הטרפז אני יודע אבל הוא ממוקם יותר למטה.
אני אנסה לרדת יותר להבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית