הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש ביהומבין

• פותח/ת השרשור eldadr
  • פורסם בתאריך

eldadr

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-17
92
1
חבר הביא לי קופסה חדשה של יהומבין של פרימה פורס ואמר לי שזה עוזר בלשרוף שומן
עכשיו הוא אמר לי לקחת את זה רק בימים שאני עושה אירובי
2 כדורים של יהומבין ולשתות מיד לאחר מכן קפה שחור חזק כשעה לפני האימון
וקראתי בפורטל שצריך לקחת את זה כל יום גם בימים שלא עושים פעילות
מישהו יכול לחדד לי את העניין איך להשתמש ולנצל את המוצר כי אני כבר מבולבל

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
אז מה זה יעזור לך?
זה רלוונטי רק לאחוזי שומן נמוכים..למה אתה מכניס לגוף שלך משהו שאתה לא יודע מה הוא?

לא הבנתי למה זה לא יעזור לי ?
אם זה שורף שומן אז מה ההבדל בין 10% ל 25% ?
והסיבה שאני מתכוון לקחת זה שאני כבר במשך חודש תקוע על אותו משקל
אני לא מצליח לרדת במשקל והבנתי שזה עוזר וזה טוב לאירובי אז אין לי מה להפסיד

נערך לאחרונה:
לא הבנתי למה זה לא יעזור לי ?
אם זה שורף שומן אז מה ההבדל בין 10% ל 25% ?
והסיבה שאני מתכוון לקחת זה שאני כבר במשך חודש תקוע על אותו משקל
אני לא מצליח לרדת במשקל והבנתי שזה עוזר וזה טוב לאירובי אז אין לי מה להפסיד

יש הבדל גדול ענק בין 10-25% יהומבין משבית את רצפטורי אלפא ומועדד שריפת שומן עיקש בעקיפין.

אם אתה באמת מעוניין לחקור לעומק אני ממליך לך לקרוא את הספר על פרוטוקלי השומן העיקש של לייל מקדונלד .
יש לך מה להפסיד כי אין לך ידע בעיניין וזה לא משחק ילדים , סתם לדוגמא אם תקח יוהימבין לפני אימון משקולות אתה עלול לסיים את הלילה במיון בגלל לחץ דם ודופק גבוהה מאוד.
בקיצור לפני כל מה שאתה מכניס לגוף תקרא ותלמד עליו וזה חוק לגבי כל התוספים בין אם זה קריאטין או סתם מולטיויטמין ,
ידע זה כח .

• פותח/ת השרשור
יש הבדל גדול ענק בין 10-25% יהומבין משבית את רצפטורי אלפא ומועדד שריפת שומן עיקש בעקיפין.

אם אתה באמת מעוניין לחקור לעומק אני ממליך לך לקרוא את הספר על פרוטוקלי השומן העיקש של לייל מקדונלד .
יש לך מה להפסיד כי אין לך ידע בעיניין וזה לא משחק ילדים , סתם לדוגמא אם תקח יוהימבין לפני אימון משקולות אתה עלול לסיים את הלילה במיון בגלל לחץ דם ודופק גבוהה מאוד.
בקיצור לפני כל מה שאתה מכניס לגוף תקרא ותלמד עליו וזה חוק לגבי כל התוספים בין אם זה קריאטין או סתם מולטיויטמין ,
ידע זה כח .

אני מתכוון ל'קחת רק לפני שאני עושה אירובי לא משקולות
הבנתי שאסור לקחת אותו ביום של משקולות

• פותח/ת השרשור
החלטת להיות מטומטם בפני הפורום - ברכותיי.
למה מטומטם לא הבנתי למה שזה לא יעזור לי לפני אימון אירובי אני תקוע על אותו משקל ולא מצליח להוריד למרות שאני על דיאטה דלת פחמימות אתה רוצה להגיד לי שזה לא יתן לי דחיפה להמשיך לרדת ? ויש לך מאמר שמציין שזה טוב רק למי שיש לו א.ש. נמוך כי לא רשום על זה כלום לגבי דבר כזה ואני רוצה לדעת בוודאות אם זה לא יעזור לי או לא מתאים לי אני יחזיר את זה ובמקום אני יכול להשתמש בכדורי קפאין לפני אירובי ? ומצטער על הבורות אני לא מבין ולכן פתחתי את האשכול בשביל להיות בטוח

נערך לאחרונה:
אמרו לך שזה לא מתאים. אין לך מושג איך זה עובד-סבבה. גם איך אקמול עובד אתה לא יודע. מה שאתה כן צריך לדעת זה מתי ואיך לקחת בצורה מדוייקת. כמו כל תרופה אחרת שמביאים לך. מאיך שהדברים נראים, אתה יכול להשיג את אותה מטרה בעזרת תיקון התפריט\אימונים.

טוב מספיק הטרלתם אותו.

לא משנה מה אמרו לך הטעו אותך (או יותר נכון מסרו לך מידע לא מדויק)! יוהימבין הוא לא בשבילך. נתחיל בעצם העובדה שאתה לא יודע בכלל מה אתה לוקח.
1.לא! אתה לא רוצה לאכול משהו ולקחת יוהימבין כי הפרשת אינסולין שנגרמת מן הסתם לאחר אכילת פחמימות (שהן בעצם סוכרים) מפריעה או ממזערת מאוד את השפעת הכדור - עד פה מובן? מה שאתה כן רוצה זה להיות בצום (עדיפות למוקדם בבוקר לאחר שינה) וזה כולל לא לשתות משקאות עם סוכר בבוקר (אם תהית אם אפשר נס או תה), רק מים ויוהימבין.
2. מה זה משנה אם אתה על 25% או 12%, זה משנה מאוד. נתחיל בעובדה שיוהימבין הוא לא כזה שורף שומן להיט, הוא עוזר בשחרור חומצות שומן לדם אבל כשיש לך 25% שומן הוא לא ימקסם את כמות שחרור חומצות השומן. כי גם ככה יש גבול לכמה שהגוף יכול לשחרר בזמן קצוב! (בהתאם לעצימות האימון גם) והגוף שלך ישחרר מספיק בלעדיו.
כאשר אתה על 12% ומטה, לגוף (מה לעשות), יש נטיה טבעית לא לרצות לשחרר את אותן חומצות שומן לגוף הוא מעדיף להשתמש באנרגיה ע"ח שריר, יותר קל לו והוא מן הסתם צריך (או חושב שהוא צריך) את השומן הזה להשרדות טבעית. פה נכנס יוהימבין לתמונה - שילוב שלו יכול לאלץ את הגוף לשחרר עוד קצת חומצות שומן לדם - בשילוב עם פרוטוקולים לשריפת אותן חומצות שומן חופשיות - נוצרת ירידה בשומן שאותו אנו מגדירים כעיקש. אגב, לדעתי אין בכלל מה לגעת בו אם אתה לא על או מתחת ל-10% אבל זה כבר תלוי משתמש.

חביבי, אני מבטיח לך שתזונה טובה, אימוני כוח ושילוב אירובי אתה תראה תוצאות מהממות לבד בלי שום תכשיר וצ'יק-צ'ק.
אתה מחפש קיצורי דרך ואתה גם מחפש אותם במקום הלא נכון.

מקווה שהפעם הבנת.

נערך לאחרונה:
טוב מספיק הטרלתם אותו.

לא משנה מה אמרו לך הטעו אותך (או יותר נכון לא מסרו לך מידע לא מדויק)! יוהימבין הוא לא בשבילך. נתחיל בעצם העובדה שאתה לא יודע בכלל מה אתה לוקח.
1.לא! אתה לא רוצה לאכול משהו ולקחת יוהימבין כי הפרשת אינסולין שנגרמת מן הסתם לאחר אכילת פחמימות (שהן בעצם סוכרים) מפריעה או ממזערת מאוד את השפעת הכדור - עד פה מובן? מה שאתה כן רוצה זה להיות בצום (עדיפות למוקדם בבוקר לאחר שינה) וזה כולל לא לשתות משקאות עם סוכר בבוקר (אם תהית אם אפשר נס או תה), רק מים ויוהימבין.
2. מה זה משנה אם אתה על 25% או 12%, זה משנה מאוד. נתחיל בעובדה שיוהימבין הוא לא כזה שורף שומן להיט, הוא עוזר בשחרור חומצות שומן לדם אבל כשיש לך 25% שומן הוא לא ימקסם את כמות שחרור חומצות השומן. כי גם ככה יש גבול לכמה שהגוף יכול לשחרר בזמן קצוב! (בהתאם לעצימות האימון גם) והגוף שלך ישחרר מספיק בלעדיו.
כאשר אתה על 12% ומטה, לגוף (מה לעשות), יש נטיה טבעית לא לרצות לשחרר את אותן חומצות שומן לגוף הוא מעדיף להשתמש באנרגיה ע"ח שריר, יותר קל לו והוא מן הסתם צריך (או חושב שהוא צריך) את השומן הזה להשרדות טבעית. פה נכנס יוהימבין לתמונה - שילוב שלו יכול לאלץ את הגוף לשחרר עוד קצת חומצות שומן לדם - בשילוב עם פרוטוקולים לשריפת אותן חומצות שומן חופשיות - נוצרת ירידה בשומן שאותו אנו מגדירים כעיקש. אגב, לדעתי אין בכלל מה לגעת בו אם אתה לא על או מתחת ל-10% אבל זה כבר תלוי משתמש.

חביבי, אני מבטיח לך שתזונה טובה, אימוני כוח ושילוב אירובי אתה תראה תוצאות מהממות לבד בלי שום תכשיר וצ'יק-צ'ק.

מקווה שהפעם הבנת.

שאפו !
לא יכולת להסביר את זה בצורה טובה יותר

• פותח/ת השרשור
טוב מספיק הטרלתם אותו.

לא משנה מה אמרו לך הטעו אותך (או יותר נכון לא מסרו לך מידע לא מדויק)! יוהימבין הוא לא בשבילך. נתחיל בעצם העובדה שאתה לא יודע בכלל מה אתה לוקח.

מקווה שהפעם הבנת.
הבנתי מצויין תודה רבה על ההסבר המפורט אני לא ישתמש בו , בכדורי קפאין לפני אימון אירובי אני יכול להשתמש ?

ד.א. כמו שאביעד אמר - גם לדעתי ולדעתו של לייל (כפי שנכתב בספרו), היוהימבין מתאים לגברים ב10 א.ש ומטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית