הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ sciroxx

סמי26

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
התחלתי עכשיו סייקל של scirox טרן 600 מג +פרופ 400 מג + ויני 50 מג

יש לי שני שאלות :
1. אשמח לדעת איך החומרים לדעתכם ?
2. הזרקתי אתמול התחלתי עם הכדורים יום אחרי אני קצת לא מרגיש טוב אני לא יודע אם זה קשור לחומרים או לא אולי סתם עייפות אני לא יודע מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור
יותר מדיי זריקות לא בא לי בטוב אחי היקר , עזוב את השילוב של הסייקל יש תגובות חברס בקשר לשאלות שלי אשמח לשמוע ?
אני מרגיש סחרחורת חשבתי שאולי זה וירוס או אולי זה מהחומרים? מהוויני או מהטסט לא יודע מה אתם אומרים ?

מה??? אתה גם ככה מזריק את הפרופ יום כן יום לא אז באותו מזרק את מזריק גם טרן אצטט איך אתה הולך לעשות PCT? בדיוק?
אם כזה הבדל באסטרים? ולגבי ממה שאתה מרגיש זה כניראה test flu תוך כמה ימים זה יעבור לך

• פותח/ת השרשור
לגבי הפיסיטי אני נולבדקס וכוריגון לא תהייה בעיה וכן אני מזריק באותו מזרק את הטסט וטרן אננט יום כן יום לא כמובן רק הטסט עזוב את זה , לגבי ההרגשה הזו משונה הפסקתי עם הכדורי ויני ליומיים אני ימשיך בזריקות כשארגיש מאוזן יותר נראה לי ......

תעשה מה שאתה רוצה הסייקל שלך ניראה על הפנים מה זה עזוב את זה אתה עושה דברים לא נכונים
אבל אני עוזב אחי תעשה מה שאתה רוצה והבעיה שלך לא קשורה לכדורים של וינסרול היא של הזריקות

• פותח/ת השרשור
סבבה לגמרי לגבי המינונים פרופ 400 מג טרן אנטט 600 מג ויני 50 מג בשבוע כמובן שפרופ יום כן יום לא , לגבי הסייקל לדעתי הוא בסדר גמור אני מתכוון להעלות את המנון של הטרן ל800 אחרי שבועיים זה סייקל חמישי שלי אחי אני 95 קילו על 11 אחוז שומן כמובן שהכל ישתנה לגמרי אחרי הסייקל :)מה לגבי הסייקל לדעתך לא נכון ? הטרן אנטט ייקח לו יותר זמן להשפיע אין ספק את זה אני יודע , סייקל דומה עשיתי טסט אננטט טרן אנטט וויוני היו תוצאות מעולות הטסט הוא טסט רק הפרופ יותר מהיר מההשפעה שלו לפי הבנתי האישית אשמח לשמוע את דעתך ????
נ.ב
לגבי הסחרחורת המוזרה שהייתה לי עברה לגמרי אני מרגיש מצויין אם זה מהזריקות איך יכול להיות שאני הרגשתי סחרחורת אם החומר אמור להתחיל להשפיע לאחר 3 ימים אני מדבר על הפרופ ? סתם לידע כללי אני מעונין לדעת ?

סבבה לגמרי לגבי המינונים פרופ 400 מג טרן אנטט 600 מג ויני 50 מג בשבוע כמובן שפרופ יום כן יום לא , לגבי הסייקל לדעתי הוא בסדר גמור אני מתכוון להעלות את המנון של הטרן ל800 אחרי שבועיים זה סייקל חמישי שלי אחי אני 95 קילו על 11 אחוז שומן כמובן שהכל ישתנה לגמרי אחרי הסייקל :)מה לגבי הסייקל לדעתך לא נכון ? הטרן אנטט ייקח לו יותר זמן להשפיע אין ספק את זה אני יודע , סייקל דומה עשיתי טסט אננטט טרן אנטט וויוני היו תוצאות מעולות הטסט הוא טסט רק הפרופ יותר מהיר מההשפעה שלו לפי הבנתי האישית אשמח לשמוע את דעתך ????
נ.ב
לגבי הסחרחורת המוזרה שהייתה לי עברה לגמרי אני מרגיש מצויין אם זה מהזריקות איך יכול להיות שאני הרגשתי סחרחורת אם החומר אמור להתחיל להשפיע לאחר 3 ימים אני מדבר על הפרופ ? סתם לידע כללי אני מעונין לדעת ?

800 מ"ג של טרן ?
מה ההיגיון במינון כזה ?חומר חזק כמו טרן לא צריך לעבור את ה400-600 ,נראה לי מיותר.

נ.ב

שמע אחי תראה מה אתה עושה חחחח אתה מזריק גם ככה יום כן יום לא יכולת לקחת טרן אצטט
במקום טרן אנטט ולא היית משנה מהומה בתדירות הזריקות כי גם ככה אתה מזריק יום כן יום לא
וגם היית רואה תוצאות מהר יותר כי הטרן היה נכנס לפעולה מהר יותר אהל עזוב לא משנה
לגבי המינונים אחי אתה פסיכי זה מה שיש לי להגיד חומר כמו טרן כמו שאמר shadow לא צריך לעבור את ה-500מג לדעתי מה אתה חושב שתזריק יותר אתה תראה יותר תוצאות?! אז בוא אני אחדש לך אתה לא מה שכן אתה תראה זה יותר תופעות לוואי שלא לדבר על מה שאתה עושה תבלוטת הערמונית שלך טרן מראה משיכה מאוד מאוד חזקה לרצפטור פרוג'סטין יותר מכפול מאשר פרוג'סטרון ותאמין לי אחינו אתה לא רוצה בעיות בבלוטת הערמונית ושלא לדבר על
רגרציה של רצפטורים אנדרוגניים שזה בגדול חוסר היכולת שלהם לעבור אינטראקציה
עם הורמונים אנדרוגנים כאשר הם נמצאים ברמות מאוד גבוהות בדם ואל תשקח שלא רק הטרן משחק פה תפקיד גם הטסט.
ומה לגבי PCT? אין אתה מתגוון לתזמן את ה PCT שלך? זמן מחצית החיים של טרן אנטט הוא 3-4 שבועות ושל פרופ הוא יומיים מתי אתה בדיוק מתכוון להתחיל PCT? אם תתחיל מוקדם מידי יש לך עדיין ימבה טרן בדם ואז אין טעם בכלל להריץ PCT כי עדיין יש לך אנדרוגניים בדם תתחיל מאוחר מידי מידי ולא יהיה לך טסט בדם וזין שלך יראה כמו איטריה.
אתה מבין מה הבעייתיות שלך אחי הסייקל הקודם שלך הטרן אנטט והטסט אנטט הרבה יותר הגיוני כי זה היה שילוב של אותו אסטר בסייקל הזה ממממ צר לי אחי אבל אתה מפספס פה בגדול

• פותח/ת השרשור
מבחינת המחיר לקחתי טרן אנטט לא חשבתי שיהיה בעיה עם העניין מה אתה ממליץ לי לעשות ? הטרן אצטט ממש יקר מה אני אעשה עכשיו דפקתי שוט אחד סך הכל עדיין לא מאוחר מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו ?

מוזר טרן אצטט אמור להיות יותר זול מטרן אנטט אני ממליץ לך לעבור לטרן אצטט עוד 3 שבועות בנתיים תקח רק טסט פרופ

• פותח/ת השרשור
אוקי כמה אמור לעלות בקבוק של אצטט לדעתך ? אקשיב בעצתך ואחליף לטרן אצטט אני אחכה עם הסייקל מה אני אעשה עם הבקבוק טרן שקניתי באסה פתחתי אותו כבר לצערי .

נערך לאחרונה:
חבל שאמרת לו עדי,היה מעניין לשמוע אותו מדבר עוד שבועיים על נדודי שינה ,שיעול,הזעות בלילה,לחץ דם גבוהה .......וזה רק אם הוא לא רגיש מדי לתופעות לוואי של טרן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית