הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה על אימונים אנאירובים תוך כדי ירידה במשקל

almoog5

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני מעוניין להוריד במשקל בפעולות אירוביות ריצות אופניים וכו תוך כדי אימונים אנאירוביים (אימון שרירים פיתוח שרירים)
השבוע התחלתי תכנית ABC ואני משלב פעולות אירוביות תוך כדי בדרך הזו :
יום א - A
יום ב - פעולות אירוביות ריצה ואופניים כמו שציינתי למעלה.
יום ג - B
יום ד - אירובי
יום ה - C
יום ו - אירובי
יום שבת - ארובי .
הפרטים עליי :
גובה 1.87
משקל 90.2
אני שומר על כמות קלוריות גבוהה לפי כמות האוכל שאני אוכל , אבל אני אוכל רק דברים בריאים טבעיים כאילו חזה עוף , הרבה אורז זה סתם דוגמא לארוחה טונה לחם מקמח מלא , אני שומר על כמות של פירות תפוחים בננות תפוזים בכל יום ,לזה אני מתכוון אני לא אוכל גאנק פוד שווארמות פיצות וכל אלה .
השאלה שלי האם זה בר השגה שאני אוכל להמשיך לפתח את השרירים תוך כדי ריצות פעולות אירוביות ולראות תוצאות בהורדת משקל ויותר שריר .
תודה לכל העוזרים !

אי אפשר להוריד במשקל ולהעלות שריר בו זמנית.

חשוב להבין שאכילה של אוכל בריא לא שווה להורדה במשקל ולהפך. בשביל להוריד במשקל צריך מאזן קלורי שלילי, קלוריות שנכנסות יותר נמוכות מקלוריות שיוצאות.
כמובן שכאשר אוכלים בריא יש ערך מוסף מלבד המשקל, אך חשוב שתבין את זה.

כפי שנאמר מעלי אי אפשר גם להעלות מסת שריר וגם להוריד אחוזי שומן (לפחות לא בצורה ניכרת) לכן הייתי ממליץ לך קודם להחליט מה המטרה שלך (חיטוב או מסה, לפי מה שאני מבין מהטקסט שלך אלה האופציות) ולפי זה לקבוע ערך קלורי יומי שאליו תכוון.

Back
למעלה תחתית