הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה בהפסקות תוך כדי עבודה (משלוחן)

• פותח/ת השרשור Arcade
  • פורסם בתאריך

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אז ככה אני כל יום לפחות 6-7 שעות על האופנוע אם לא יותר ורוב הפעמים אין ממש זמן לשבת לאכול.
אני שם בארגז של האופנוע פלסטיק עם אורז וכמה חתיכות של חזה עוף ולוקח ביסים בהפסקות בין המשלוחים כי אין ברירה.

השאלה אם זה דבר נכון לעשות? כי האמת זה גורם לי לפעמים להרגיש כבד ולא נעים בזמן העבודה ואני מתבאס על זה כל פעם מחדש.. ומבחינת עיכול תקין ובריאות?

ואולי ישמע מצחיק אבל כשאתם מסיימים לאכול אתם יושבים כמה דקות לחכות "שירד האוכל"?

תאכל ארוחה רצינית לפני העבודה אין מה לעשות, נשמע שאתה אוכל כמו כלב, זו לא הצורה.
סבבה להשקיע ולתת הכל, אין בעיה, אבל מה שאתה עושה מוגזם.

מגיע לך לקבל הפסקה של חצי שעה במשמרת לפי החוק

• אהבתי
Reactions: SBD
דבר ראשון מגיע לך הפסקה.
אני אישית שליח בסושייה ולא כל כך מפריע לי העניין של האוכל, בזמן ההפסקה אני אוכל ואז מיד חוזר למשלוחים ולא יצא לי להרגיש רע מזה.
אולי בזמן שאתה אוכל אתה שותה המון מים וזה מה שממלא אותך. אם אני שותה טיפה סודה ומוציא גראפס ואז עובר לי ההרגשה של הכבדות תנסה אולי זה יעזור לך.

• אהבתי
Reactions: SBD
אז ככה אני כל יום לפחות 6-7 שעות על האופנוע אם לא יותר ורוב הפעמים אין ממש זמן לשבת לאכול.
אני שם בארגז של האופנוע פלסטיק עם אורז וכמה חתיכות של חזה עוף ולוקח ביסים בהפסקות בין המשלוחים כי אין ברירה.

השאלה אם זה דבר נכון לעשות? כי האמת זה גורם לי לפעמים להרגיש כבד ולא נעים בזמן העבודה ואני מתבאס על זה כל פעם מחדש.. ומבחינת עיכול תקין ובריאות?

ואולי ישמע מצחיק אבל כשאתם מסיימים לאכול אתם יושבים כמה דקות לחכות "שירד האוכל"?
איפה אתה עובד?

דבר עם הבוס שלך. גם אני פעם עבדתי בפאלפלייה מסריחה רצח והבוס לא היה מסכים להכניס לשם אוכל מבחוץ. ככה שהייתי אוכל טוב לפני משמרת ובהפסקות מנשנש טיפה אגוזים, תמרים...
ויש לך הרבה שעות על האופנוע, כדאי שתעשה מתיחות לגב תחתון וכופפי ירך.

Back
למעלה תחתית