הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במשקל תוך ארבעה ימים

shim1on222

משתמש מתחיל
64
2
נק' מוניטין:
3
64
2
אני נמצא כרגע בתהליך חיטוב שנתקעתי על אותו משקל אז חברה פה המליצו לי לעבור למאזן קלורי ניטרלי למשך שבועיים,עברתי מ1700 קל ל2300 ויום חמישי עשיתי ציט,היום נשקלתי והמשקל הראה 80.7 וביום רביעי שקלתי 78 אני פוחד שעליתי הרבה בשומן,זה הגיוני שעליתי כמעט 3 קילו נוזלים או שהלך הרבה לשומן בגלל הציט?

אני נמצא כרגע בתהליך חיטוב שנתקעתי על אותו משקל אז חברה פה המליצו לי לעבור למאזן קלורי ניטרלי למשך שבועיים,עברתי מ1700 קל ל2300 ויום חמישי עשיתי ציט,היום נשקלתי והמשקל הראה 80.7 וביום רביעי שקלתי 78 אני פוחד שעליתי הרבה בשומן,זה הגיוני שעליתי כמעט 3 קילו נוזלים או שהלך הרבה לשומן בגלל הציט?

תשמע אתה אובססיבי פצצות.. זה בסך הכל נוזלים צא מהסרט ותקרא את זה. האם ניתן להשמין באופן משמעותי ב-3 ימים? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
תשמע אתה אובססיבי פצצות.. זה בסך הכל נוזלים צא מהסרט ותקרא את זה. האם ניתן להשמין באופן משמעותי ב-3 ימים? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כי אני רואה שוני על הגוף שלי שהקוביות פחות בולטות,כן אני יודע שאני אובססיבי זו בעיה אצלי אני פוחד לעלות בשומן.. ותודה לך על הסבלנות
לא מה חח?

ברגע שאתה מתחיל שוב לעלות במאזן, הנוזלים בתאים בגוף מתמלאים בגליקוגן מחדש ובנוזלים. זה לא שומן. בגלל זה בשבוע-שבועיים הראשונים יש עליה דרמטית של 2 קג בערך. ואז זה עוצר.

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה מתחיל שוב לעלות במאזן, הנוזלים בתאים בגוף מתמלאים בגליקוגן מחדש ובנוזלים. זה לא שומן. בגלל זה בשבוע-שבועיים הראשונים יש עליה דרמטית של 2 קג בערך. ואז זה עוצר.
ואם העלתי ל2300 ולפי חישובים כולל אירובי ומשקולות אני שורף 2900 לערך אני אמור לראות ירידה לא?

ואם העלתי ל2300 ולפי חישובים כולל אירובי ומשקולות אני שורף 2900 לערך אני אמור לראות ירידה לא?
תישקל לפחות יומיים אחרי צ׳יט.
גם לי קורה שאני אוכל כמו חזיר בסופש ויום ראשון נשקל קילו וחצי יותר. זה יורד אחרי יום יומיים.
ותבדוק את החישוב שוב. אם זה באמת 2300...

• פותח/ת השרשור
תישקל לפחות יומיים אחרי צ׳יט.
גם לי קורה שאני אוכל כמו חזיר בסופש ויום ראשון נשקל קילו וחצי יותר. זה יורד אחרי יום יומיים.
ותבדוק את החישוב שוב. אם זה באמת 2300...
הbmr שלי הוא 1800 הכפלתי כפןל 1.2 יצא 2160 ועוד אירובי ואימון משקולות 6 פעמים בשבוע יוצא בערך 2900

כי אני רואה שוני על הגוף שלי שהקוביות פחות בולטות,כן אני יודע שאני אובססיבי זו בעיה אצלי אני פוחד לעלות בשומן.. ותודה לך על הסבלנות

לא מה חח?
הלך הרבה לשומן בגלל הציט?
לא

א) לא עלית הרבה בשומן
ב) אם עברת לנייטרלי, למה עשית צ'יט?
ג) אחרי צ'יט להישקל ולראות עלייה יהיה ברור. אין מה להבהל מזה

• פותח/ת השרשור
א) לא עלית הרבה בשומן
ב) אם עברת לנייטרלי, למה עשית צ'יט?
ג) אחרי צ'יט להישקל ולראות עלייה יהיה ברור. אין מה להבהל מזה
כן אבל עברו 5 ימים ועוד לא חזרתי למשקל שלי
[QUOTE="shim1on222, post:

עשיתי ציט והעלאתי מ1700 ל2300 בשביל להיות במאזן ניטרלי אבל עושה אירובי כמו חמור כל יום וגם אימוני כוח אז אני בגרעון
אתה עושה נייטרלי או לא?
לא הבנתי..
נייטרלי ומלא אירובי?

כל גרם פחמימה תופס 3-4 גרם נוזלים מאגרי הגליקוגן שלך התמלאו וזה מה שקרה לעליה. בכללי אחרי ציט זאת התחושה אחרי שתחזור לחיטוב אתה תרד את זה תוך כמה ימים

Back
למעלה תחתית