עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שזה ?זה בסדר ככה ,אם כבר לא תרגיש תעשה ניקוי.
אל תגע בכל מה שקשור לקפאין כולל שוקולד/קולה וכדומה , למשך שבוע-10 ימים . תשתה ספרייט דיאט ממש טעים ובלי קפאין.שזה ?
לא שותה גם ככה דברים כאלה...אל תגע בכל מה שקשור לקפאין כולל שוקולד/קולה וכדומה , למשך שבוע-10 ימים . תשתה ספרייט דיאט ממש טעים ובלי קפאין.
תה אם אני לא טועה זה בסדר , עדיף תה ירוק בכללי .לא שותה גם ככה דברים כאלה...
מה לגבי תה ?
בעבודה שותה הרבה תה/קפה כי אין מה לעשות...תה אם אני לא טועה זה בסדר , עדיף תה ירוק בכללי .
אבל גם בתה אל תפריז ,כוס בבוקר למשל וזהו . שלא תגיע ל5 כוסות איכשהו
ספרייט דיאט.בעבודה שותה הרבה תה/קפה כי אין מה לעשות...
גם בזמן שאתה לוקח קפאין עדיף להמנע מקפה או תה זה רק יגרום לך להתרגל מהר יותר...בעבודה שותה הרבה תה/קפה כי אין מה לעשות...
איזה? כי אני אף פעם לא מוצא אחד בלי קפאיןגם בזמן שאתה לוקח קפאין עדיף להמנע מקפה או תה זה רק יגרום לך להתרגל מהר יותר...
יש לדוגמה דיאט קולה בלי קפאין שזה מעולה אני שותה את זה קבוע..
האמת שלפני שקראתי על זה פה בפורום בחיים לא נתקלתי בזה ופתאום אני שם לב שיש את זה כמעט בכל סופראיזה? כי אני אף פעם לא מוצא אחד בלי קפאין
זה לא משנה, כולם מכילים קפאין, אם לא תעשה הפסקה מכולם, מתישהו אתה כבר לא תרגיש השפעה של קפאין.ממליץ לך לקנות עוד משהו שלא תתרגל לגק.
למשל אני משתמש שבוע אחד CRAZE ושבוע שני ב NOEXPLOD וכך הגוף שלך לא מתרגל כי זה ממריצים שונים או שבכלל אני עובר לכדורי הקפאין לשבוע שלם.
אני לא מדבר על קפאין אלא על הממריצים שיש בפריורקאוט, אני אישית חוץ מהקפאין לפני האימון לא צורך יותר וזה תמיד משפיע אלא עם מגזימים במינון.זה לא משנה, כולם מכילים קפאין, אם לא תעשה הפסקה מכולם, מתישהו אתה כבר לא תרגיש השפעה של קפאין.