הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג גמדון גינה יוצא לדרך!

redpowerlifter

משתמש פעיל
435
0
נק' מוניטין:
44
435
0
אוקיי לוג!
מחקתי את הלוג אז נשכתב מחדש חחחחח
אני גמדון גינה
1.63
51 קילו

אני מתאמן בבית אז הציוד הוא: מוט עץ, ג'ריקן ובקבוקי מים בתוך שקיות 😃 מתח ושק איגרוף.
אני אבקש בימים הקרובים לארגן ספה יש לי איך וציוד משקולות(לא אולימפי של כמעט 60 קילו)

כעיקרון השיאים הם להלן:
24X5 סקוואט טכניקה חרא, אני צריך לארגן סטנד.
27X5 דדליפט ניסיתי היום 33X5 אבל כל הדברים החליקו כי לא היה מקום על המוט, ננסה לאלתר משהו לפעם הבאה.
20X2X5 בנץ במכון
1X10 מתח
1X10 מקבילים

אני יורד ב2000 ת10 דקות, וב1000 ת4:30
ואני רוצה לשמור על כושר זה אז 15 דקות על שק איגרוף או ספרינטים/אינטרוולים בסוף אימון, יש לציין שאני גם משחק רוגבי אז אני לא כ"כ יכול להשמין אז המטרה היא להיות על סביבות ה53 קילו על ה13/14 אחוז שומן (אני יודע שאני שחיף...)
שומר על נייטרלי, אז בהצלחה!

וסדר האימון הוא להלן:
ab

a
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח 3Xf
שכיבות שמיכה 2Xf

b
סקוואט קל 5X5
בנט או ראו 3X5
דדליפט 1X5
כפיפות בטן 2X30

ופמפומי טרייספס/בייספס פעם בשבוע באימון האחרון לסירוגין

חופש גדול אני לא אוכל להתאמן כי אני אהיה עמוס בעבודה(אני מודיע כבר עכשיו..) אבל כנראה בסופו אני כבר אוכל להירשם לחד"כ 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דד 36X5 היה בסדר...לא קשה במיוחד אבל לקח לי 20 דקות עשיתי חימום דד ואז נהרס לי כל המחזיקים של הציוד אז הבאתי מפלסטיק. עשיתי 4 חזרות, נפלו הגריקנים, שמתי תוך 3 שניות ועשיתי עוד חזרה(אחרי נשפל...ככה שאני מחשיב) ניראלי שיש לי כבר 40X5.
שכיבות שמיכה 2X10 עכשיו נ\אני מרחם על הגב בגלל שלושה אימונים ב4 ימים, ככה שאימון הבא יהיה רק בשבת 😃

כשאתה אומר סקוואט של 24 קילו, זה 24 קילו לא כולל מוט[ אם בכלל יש מוט?? זה עץ אמרת?]

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר סקוואט של 24 קילו, זה 24 קילו לא כולל מוט[ אם בכלל יש מוט?? זה עץ אמרת?]
זה כולל הכול..עכשיו המוט ביחד עם פלסטיקים ששמתי שוקל 3.5 קילו(מעץ, זה של הוילון) אין לי סטנד והמוט כל הזמן נפל למעטה..
אני לא מתחיל ss כי אין לי משקלים, ככה שאני מאמין שאני אתאמן עד סוף החודש ואפסיק..אבל נראה, לא בטוח.

זה כולל הכול..עכשיו המוט ביחד עם פלסטיקים ששמתי שוקל 3.5 קילו(מעץ, זה של הוילון) אין לי סטנד והמוט כל הזמן נפל למעטה..
אני לא מתחיל ss כי אין לי משקלים, ככה שאני מאמין שאני אתאמן עד סוף החודש ואפסיק..אבל נראה, לא בטוח.
למה לא תלך למכון כושר כבר? בן כמה אתה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית