הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני מתכנן להתחיל סייקל בחודש יוני.(סיימתי סייקל מסה אתמול)מתכוון לקחת טסט פרופיונט עם ווינסטרול וטרן קצר.אני מתכנן ככה שעד עכשיו הייתי אוכל 4 פרוסות של חיטה מלאה ואותם אני יוריד מהתפריט.אירובי לא עשיתי כבר כמעט שנה כדי להעלות במסה.עליתי בשנה הזאת 19 ק"ג.בסייקל הבא אני מתכנן להכניס 4 פעמים בשבוע אירובי של ריצה כל פעם 4 קילומטר.אני לא מתכנן להיות מחוטב מאוד.השאלה שלי מה יתן לי סייקל כזה האם יהייה בו מעט חיטוב.עושה זאת כי יש לי בעייה בלהוריד את כמות האוכל ולעבור לתזונה דלת פחמימות.

אני מתכנן להתחיל סייקל בחודש יוני.(סיימתי סייקל מסה אתמול)מתכוון לקחת טסט פרופיונט עם ווינסטרול וטרן קצר.אני מתכנן ככה שעד עכשיו הייתי אוכל 4 פרוסות של חיטה מלאה ואותם אני יוריד מהתפריט.אירובי לא עשיתי כבר כמעט שנה כדי להעלות במסה.עליתי בשנה הזאת 19 ק"ג.בסייקל הבא אני מתכנן להכניס 4 פעמים בשבוע אירובי של ריצה כל פעם 4 קילומטר.אני לא מתכנן להיות מחוטב מאוד.השאלה שלי מה יתן לי סייקל כזה האם יהייה בו מעט חיטוב.עושה זאת כי יש לי בעייה בלהוריד את כמות האוכל ולעבור לתזונה דלת פחמימות.

לא כל-כך ברור מה אתה הולך לעשות ואיך.
אבל בעקרון אם אתה רוצה לחטב אז אלו חומרים טובים לחיטוב אבל חזקים מאוד, האם קלן לא יספיק לך במקום ללכת על טרן?
לא חבל על התעסקות עם התאוששות? אתה מתחרה שאתה רוצה להריץ כאלו סייקלים בשביל חיטוב?

אני אגיד לך את דעתי, מי שלא באמת הולך להתחרות יכול לעשות אחלה חיטוב עם קלן בלי להתעסק בהשבתות וPCT וכל המסביב.
אין ספק שהתוצאות של פורפיונט, טרן ווינסטרול יהיו יותר טובות - אבל לא יודע עד כמה אתה צריך להשתגע בשביל להשתמש בזה.

לדעתי בקיצור קלן. עדיף לשמור סייקלים למסה וחיטוב לעשות רגיל.
כמובן אם אתה לא בקטע של תחרויות ופיתוח גוף למטרות כאלו - כי זו כבר סרנדה אחרת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית