הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פתח תקווה\דרום השרון?---השרשור המרכזי

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בטח הולכים להפתח פה הרבה פוסטים אז בואו נרכז
הייתי שמח גם לדעת לאן כל אחד הולך

אפשר מידע על שתי התחרויות? מתי כל אחת מתקיימת, מה יהיה בה, (קרב 3? קרב 2? רק בנץ'?), קטגוריות משקל, מחיר...

אני שוקל להשתתף בתחרות כלשהי ובודק אם יש אחת שמתאימה לי.

אפשר מידע על שתי התחרויות? מתי כל אחת מתקיימת, מה יהיה בה, (קרב 3? קרב 2? רק בנץ'?), קטגוריות משקל, מחיר...

פתח תקווה 28-29.3 ד"ר אדטו

ליד הוד השרון \פתח תקווה (ממש קרוב לנווה ירק) 28-29.3 - ואלרי\לוליק\אריאלה

אני נשאר אצל אדטו..

אני נשאר אצל אדטו..
אחי
דיברת איתי סינית
יש איזה קישור לאתרים של התחרויות?

2 התחרויות מתקיימות ב28-29 למרץ, בשניהם יהיה קרב 3 ומקצה לבנ׳ץ בלבד (שניהם המקצים יש בלי ציוד ועם ציןד) הקטגוריות משקל הם קטגוריות רגילות כמו למשל: 67.5--75. 75-82.5 , 82.5-90, 90-100 וכו
אצל אדטו המחיר לקרב 3 הוא 250 שקל , לבנץ בלבד 150 . הארגון השני עדיין לא פרסם מחירים .

תודה רבה
למה יש שם רק מקום לסמן שקראתי את התקנון אבל אין תקנון? ולא רשום כמה עולה או אם יש פרסים כלשהם למנצחים וכו'... דיי חלטורה מה שקורה באתר \:

עריכה:
תודה שובבני =]
עדיין לא פרסמו מה הפרסים למנצחים .

אני נשאר אצל אדטו..

לוליק ואראלה לא עם אדטו ? אני די בטוח שאראלה התחרתה בדימונה...

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי משהו אחד (כותב את זה ממקום נייטרלי)
האם הבחירה לפתח תקווה פה היא ממקום של "התחרות בפתח תקווה,ברמה גבוהה יותר" או שמעורב כאן מטען אישי? (כי הרי עדיין לא פורסמו פרסים\אירוח והטבות למניהן)

מעניין אותי משהו אחד (כותב את זה ממקום נייטרלי)
האם הבחירה לפתח תקווה פה היא ממקום של "התחרות בפתח תקווה,ברמה גבוהה יותר" או שמעורב כאן מטען אישי? (כי הרי עדיין לא פורסמו פרסים\אירוח והטבות למניהן)

פתח תקווה רמת גבוהה יותר בלי ספק - לי אישית אין משהו עם גל אדטו או מטען אישי אתו או נגדו הוא לא מעניין אותי מבחינה אישית או מה שזה לא יהיה.
התחרויות של אדטו יותר מאורגנות מקצועית/זמנית וגם עכשיו זה מבחינת ציוד. מאיך שאני רואה את זה , נראה שגל אדטו מנסה להרים את העסק
הזה בארץ והחברה מבת ים מנסים להידחף. אין לי משהו רע נגדם, פשוט זה נראה ממש לא מקצועי לעשות תחרות באותם ימים שאדטו קבע (28-29)
וגם לרשום את זה באותו חודש שהתחרות מתקיימת ולא להודיע בהתראה מוקדמת יותר. אני בספק אם יהיה לחבר'ה מבת ים יותר מ40איש משתתפים

נרשמתי לפ"ת, בתקווה שאוכל ללחוץ 100 קילו בלי כאבים במהלך השבועיים הקרובים ואז ארשם במטרה לשבור שיאים בסקוואט ודדליפט.
בכל מקרה אני אישית רוצה להיכנס לפ"ת כי כל האנשים שאני מכיר ושעזרו לי להיכנס בזמנו לSS וללמוד טכניקה מתחרים שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית