הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פתח תקווה\דרום השרון?---השרשור המרכזי

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
בטח הולכים להפתח פה הרבה פוסטים אז בואו נרכז
הייתי שמח גם לדעת לאן כל אחד הולך

כל כך הרבה אי דיוקים ודיסאינפורמציה בהודעה אחת.
על המקצועיות והעזרה בדימונה לא אגיב שכן אם הייתי רוצה ״ללכלך״ על ד״ר אדטו הייתי עושה זאת מזמן והיו לי הרבה הזדמנויות.
רק אציין שהאירגון 100% רואו שתחת חסותו התחרות בפתח תיקוה מתקיימת פנה אליי לקבל המלצה וקיבל המלצה חמה על דר גל והנשיא שהוא ידיד אישי שלי שמע רק את הצד הטוב. את הצד הפחות נעים מנעתי ממנו. התיכתובת שמורה עימי.
לא אתיחס כאמור לכל מה שכתבת רק למשפט הבא:
ברור לכולם שאם אריאלה ולוליק וכו׳:
יש דברים שאתה ממש לא יודע. אסתפק בכך שאתה לגמרי טועה וגם הדרך הזאת נוסתה...
תאמין או לא, זו בחירה שלך.
ערב מצויין לכולם:)

ברור לי שיש דברים שאינני יודע. כמה שלא תהיי צודקת וכמה שלא תהפכי את זה, אני יכול להבין הקמת איגוד נוסף או 2 איגודים במקביל (למרות שאני מאוד מתנגד) אבל איך שאני לא מנסה להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית לקיים את האירוע באותו התאריך זה פשוט פסול מכל זוית אפשרית.

אם בכל זאת את ולוליק לקחתם את המושכות ואת הארגון תחרויות של האיגוד, יש לי המלצה כנה מבלי שום עצבים ושום מריבות.
ראשית כל אני אציין שאין לי שום דבר נגד רוסים, והלוואי שבישראל היינו יכולים להתחנך כמוהם תרבותית וספורטיבית.
בWPC יש "בעיה" מאוד חמורה ש90% מהאינפורמציה שעוברת שם כלפי כל הכיוונים הינה - ברוסית. זה הופך את האיגוד למאוד לא נגיש לא ידידותי ולא מזמין עבור כל שאר האנשים שאינם דוברים רוסית. זה היה דבר שאישית אותי מאוד הרתיע. זה סתם עצה.

בלי קשר אני מקווה שככה או ככה יצא מצב שהענף יתקדם כאן בארץ כי יש כאן המון רצון פוטנציאל וחבר'ה טובים.

בהצלחה.

אפשר להמשיך ולהתווכח כמעט על כל ״עובדה״ שנשלפה כאן ביומיים האחרונים. אבל אין טעם.
אשיב לך רק בעינין ה׳רוסים׳ .
אני לא דוברת רוסית ומתאמנת עם החברה האלה בהצלחה יתרה.
הייתי באליפויות עולם בחורים לא קטנים שלא דיברו בהם אנגלית כגון האליפות האחרונה בברדגוב סלובקיה , גם סלובקית אינני דוברת והסתדרתי מצויין.
דבר טוב למדתי ממאמני והוא שכשמגיעים לתחרות, התנאים שיש זה מה שיש. לא טוב כן טוב זה מה יש ועם זה נעבוד(הכנה טובה לדימונה..).
שפה ותקשורת הם דבר חשוב אבל בתחרות יש מיליון פקטורים חשובים יותר.
מוזר שדווקא הקטע עם הרוסים הוא ההיילייט של התחרות מבחינתך כי הרי רוסים ורוסית יש בכל מקום בארץ.
וממה שמתרחש כאן בימים האחרונים בענף שלנו, מסתבר שגם ישראלים טהורים שמדברים עברית תיקנית לא מתקשרים בינהם.

בהחלט לא ההיי לייט של התחרות, אני אשכרה נתתי עצה אמיתית, קחי אותה או לא - זה עניין שלך.
לגבי העובדה שבאליפות בסלובקיה אף אחד לא דיבר באנגלית, זה לא אומר שזה בסדר. גם באליפויות עולם של GPC יש דברים לא תקינים. אני לא צריך עברית/אנגלית על מנת להתחרות, זה פשוט כלי בסיסי (יותר בכיוון של תנאי) למשוך מתחרים חדשים ו/או לגרום למתחרים הקיימים להרגיש בנוח באיגוד. אבל כנראה שזה לא ממש מעניין אתכם, אם זו התגובה.

אפשר להמשיך ולהתווכח כמעט על כל ״עובדה״ שנשלפה כאן ביומיים האחרונים. אבל אין טעם.
אשיב לך רק בעינין ה׳רוסים׳ .
אני לא דוברת רוסית ומתאמנת עם החברה האלה בהצלחה יתרה.
הייתי באליפויות עולם בחורים לא קטנים שלא דיברו בהם אנגלית כגון האליפות האחרונה בברדגוב סלובקיה , גם סלובקית אינני דוברת והסתדרתי מצויין.
דבר טוב למדתי ממאמני והוא שכשמגיעים לתחרות, התנאים שיש זה מה שיש. לא טוב כן טוב זה מה יש ועם זה נעבוד(הכנה טובה לדימונה..).
שפה ותקשורת הם דבר חשוב אבל בתחרות יש מיליון פקטורים חשובים יותר.
מוזר שדווקא הקטע עם הרוסים הוא ההיילייט של התחרות מבחינתך כי הרי רוסים ורוסית יש בכל מקום בארץ.
וממה שמתרחש כאן בימים האחרונים בענף שלנו, מסתבר שגם ישראלים טהורים שמדברים עברית תיקנית לא מתקשרים בינהם.

אין בעיה עם רוסים
אבל כל הקטע שכל החבר'ה הרציניים והיותר צעירים (פחות מ-30/35) נמצאים עם אדטו
שזה בערך כל האנשים שנמצאים בפורומים.

פרטים על התחרות בדרום השרון

מצ״ב פרטים מלאים על התחרות בגרום השרון. נישמח לראותכם שם

הזמנה רשמית לאליפות ישראל בהרמות כוח ולחיצת חזה 2013!
– 9 במרץ 2013
פורסם ב: חדשות, תחרויות מקומיות
אליפות ישראל הפתוחה בהרמות כח ולחיצת חזה
היכל התרבות דרום השרון, 28-29 *במרץ 2013
נשים וגברים (נערים, נוער, בוגרים, מאסטרים)

מקצים:
-*קרב 3 (פאוורליפטינג) עם/ללא ציוד.
-*לחיצת חזה (בנץ’-פרס) עם/ללא ציוד.
הערה:*סה”כ 4 תחרויות נפרדות.

חלוקת המקצים לפי ימי התחרות:
-*28/03/2013 – יום ה’ – קרב 3 ללא ציוד (כל הגילאים).
-*29/03/2013 – יום ו’ – לחיצת חזה ללא ציוד, לחיצת חזה עם ציוד, קרב 3 עם ציוד (כל הגילאים).

קטגוריות משקל:
- נשים: -44, -48, -52, -56, -60, -67,5, -75, -82,5, -90, 90+* ק”ג.
- גברים: *-52, -56, -60, -67,5, -75, -82,5, -90, -100, -110, -125, -140, 140+ ק”ג

קטגוריות גיל:
- נוער/ה (Teenage: 13-15, 16-17, 18-19).
- ג’וניור (Junior: 20-23).
- פתוחה (Open: 24-39).
- מאסטרים: 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80+ Master).

מארגנים: * * * * * * * * * * * * **אלכסיי לוליק זיידלין, אריאלה אמתי.
אחראי ציוד ואחראי טכני:* *ולרי טומילוב.
אחראי שיפוט:* * * * * * * * * **אייל חסון.

חוקי התחרות:
- השיפוט בתחרות יהיה לפי חוקי האיגוד*WPC*העולמי.

שקילה:
שקילה מוקדמת – *יהיה ניתן להישקל יממה לפני התחרות:
- למתחרים ב-28/03 תיערך שקילה בתאריך 27/03. *מיקום ושעות השקילה יפורסמו בסמוך למועד התחרות.
- למתחרים ב 29/03 תיערך שקילה בתאריך 28/03 באולם התחרות בהיכל התרבות בדרום השרון. שעות השקילה יפורסמו בסמוך למועד התחרות.

שקילה ביום התחרות – השקילה תתבצע באולם התחרות בין השעות 07:00 עד 09:00 בבוקר.
הערה: במועד השקילה מתבצע תשלום לתחרות (במזומן) ורישום משקלי כניסות.

לו”ז התחרות:
- יפורסם בסמוך למועד התחרות על פי הרשמות מוקדמות לתחרות. תחילת התחרות בשעה 10:00 בבוקר לאחר השקילה.

הרשמה לתחרות:
- הרשמה מקדימה מתבצעת דרך האתר israelpowerlifting.com. הספורטאים מתבקשים להירשם לתחרות עד התאריך 21/03 כולל.
הערה: ההרשמה בפועל מתבצעת ביום השקילה עם תשלום דמי השתתפות וביטוח לתחרות.

דמי השתתפות:
- דמי השתתפות וביטוח משולמים במזומן במעמד השקילה.

מקצה לחיצת חזה בשכיבה:
- נשים (כל הגילאים) – * * 50*₪.
- מתחרים עד גיל 21 – * * 50*₪.
- מתחרים מעל גיל 21 – * 80*₪.
הערה: 2 תחרויות נפרדות בלחיצת חזה : מקצה לחיצת חזה ללא ציוד; מקצה לחיצת חזה עם ציוד.

מקצה קרב 3 ( סקווט, בנץ’-פרס, דדליפט):
- נשים (כל הגילאים) – * * 170*₪.
- מתחרים עד גיל 21 – * * *170*₪.
- מתחרים מעל גיל 21 – * 200*₪.
הערה: 2 תחרויות נפרדות בקרב 3 : מקצה קרב 3 *ללא ציוד; מקצה קרב 3 עם ציוד.

דמי ביטוח:*80 ₪ לאדם. חובה לכל מתחרה, ללא ביטוח לא ניתן להתחרות!*

מקצה נוסף : 60 ₪.

כניסה לצופים: ללא תשלום!

הזכיות:
- הספורטאים אשר יזכו בשלושת המקומות הראשונים בכל אחד מקטגוריית משקל וגיל, יקבלו תעודות ומדליות על פי המיקום.
- בכל אחד מהמקצים יקבעו המנצחים האבסולוטיים בקטגוריות נשים וגברים לפי חלוקה לקבוצות גיל: נערים, נוער, בוגרים (open), מאסטר.
- המנצח האבסולוטי בכל קבוצת גיל בכל מקצה יקבל גביע.

פרסים:
הזוכים יקבלו פרסים מגוונים ובהם:
- אירוח ולינה במלון.
- מוצרי טיפוח מבית ביוטיקר.
- תוספי תזונה ואריזות חלבונים מבית וויטרופין Wheytropeen.
- פרסים בחסות חדר כושר גו׳י JOY.

פרסים נוספים יפורטו בהמשך.

נשמח לעמוד לרשותכם בכל פנייה ושאלה!

הרשמה ב israelpowerlifting.com

inShare
TAGS: WPC-Israel Powerlifting & Benchpress Championships 2013

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית