הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לסייקל (מסה)

• פותח/ת השרשור Elad1
  • פורסם בתאריך

Elad1

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי, התחלתי להתעניין בנושא ולקרוא, אך לא מצאתי בפורום שום נושא שיכול לענות לי על השאלה אז אני שואל כאן 😃
האם ניתן לצפות מראש מה יהיו תוצאות הסייקל?
עד כמה הסייקל יכול להשפיע על מתאמן חדש יחסית (מתאמן בערך שלושה חודשים), לדוגמא אם אני עולה 3 קילו בחודש, האם הסייקל ייתן תוצאות יותר טובות? הכוונה לתת עלייה של 5-6 קילו בחודש? תודה רבה!

בהתחלה עולים יפה מאוד בלי סייקל חבל לך להיכנס לזה על ההתחלה. תעבוד קשה כמה שנים במקום לחפש קיצורי דרך.

היי, התחלתי להתעניין בנושא ולקרוא, אך לא מצאתי בפורום שום נושא שיכול לענות לי על השאלה אז אני שואל כאן 😃
האם ניתן לצפות מראש מה יהיו תוצאות הסייקל?
עד כמה הסייקל יכול להשפיע על מתאמן חדש יחסית (מתאמן בערך שלושה חודשים), לדוגמא אם אני עולה 3 קילו בחודש, האם הסייקל ייתן תוצאות יותר טובות? הכוונה לתת עלייה של 5-6 קילו בחודש? תודה רבה!

לא ניתן לחזות את תוצאות הסייקל כי הוא מורכב מיותר מדיי פרמטרים, אבל בהנחה (דגש על הנחה) שהכל פיקס מכל הבחינות, חומרים, תזונה וכו'
סייקל טסט' ראשון בלבד (6-8 שב') יכול להניב תוצאות יפות מאוד.
אתה לא עולה 3 קילו שריר בחודש אז אתה יכול לשכוח מ5-6 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית