הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום , אני חדש פה. רציתי לדעת כמה דברים על אפדרין\קלן

bianconeli

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן טבעי כבר שנתיים ובחיטובים הקודמים שעשיתי הגעתי ל12 אחוז שומן מינימום (התחלתי את החיטובים בא"ש 22\21)

מה שהפריע לי זה שבגלל שזה ירידה ארוכה וגדולה זה לקח 4-5 חודש ובגללה איבדתי בממוצע 1.5 ס"מ בהיקף יד ובאיזור ה 18-10 ק"ג כל פעם
הפעם החלטתי לנסות להשתמש בשורפים כמו קלן ואפדרין ובכל הפעמים הקודמים השתמשתי בקסנדרין קריאטין ו HMB .

שניסיתי להזמין אפדרין הבנתי שהמוצר לא חוקי בארץ ואם אני אנסה להזמין אותו מחו"ל יש מצב שזה לא יגיע אליי ושאני יוכל להכנס לכלא על זה (כי אפשר להכין ממנו מטמפטין לפי מה שהבנתי)

חשבתי אוליי על קלן אבל הבנתי שאני אוכל להשתמש בו רק שבועיים (שזה בסדר , אבל בין השבועיים של השימוש לפעם הבאה הבנתי שאני צריך לחכות חודש-חודשיים שזה המון)

אז כמה שאלות לי אליכם :

1.את המאסה הזאת אני אסיים בערך בסביבות ה17 א"ש , תוך כמה זמן לדעתכם עם מחטבים כמו אפדרין וקלן אני אוכל להגיע לאיזור ה 9-10 ? כי לעבור 4-5 חודש של חיטוב זה פשוט סיוט

2. אם אני בכל זאת אנסה להזמין אפדרין \ קלן מחו"ל האם הסיכוי גדול מאוד שזה לא יכנס לארץ? או חמור מכך , גורמי אכיפה ישאלו אותי למה הזמנתי את זה?

3. האם באמת אני אמור לחכות חודש-חודשיים עד ה"סייקל" הבא עם הקלן?

4. האם יש דרך חוקית להשיג אפדרין? (יצא לי להתייעץ עם רופא המשפחה והוא אמר שאין לו את זה בתרופות שהוא יכול לרשום , היה לו משהו דומה אבל במינון נורא נורא קטן שבוודאי לא יוכל לתת לי את האפקט וגם דרך משאף או משהו כזה)

תודה רבה לעוזרים.

אני מתאמן טבעי כבר שנתיים ובחיטובים הקודמים שעשיתי הגעתי ל12 אחוז שומן מינימום (התחלתי את החיטובים בא"ש 22\21)

מה שהפריע לי זה שבגלל שזה ירידה ארוכה וגדולה זה לקח 4-5 חודש ובגללה איבדתי בממוצע 1.5 ס"מ בהיקף יד ובאיזור ה 18-10 ק"ג כל פעם
הפעם החלטתי לנסות להשתמש בשורפים כמו קלן ואפדרין ובכל הפעמים הקודמים השתמשתי בקסנדרין קריאטין ו HMB .

שניסיתי להזמין אפדרין הבנתי שהמוצר לא חוקי בארץ ואם אני אנסה להזמין אותו מחו"ל יש מצב שזה לא יגיע אליי ושאני יוכל להכנס לכלא על זה (כי אפשר להכין ממנו מטמפטין לפי מה שהבנתי)

חשבתי אוליי על קלן אבל הבנתי שאני אוכל להשתמש בו רק שבועיים (שזה בסדר , אבל בין השבועיים של השימוש לפעם הבאה הבנתי שאני צריך לחכות חודש-חודשיים שזה המון)

אז כמה שאלות לי אליכם :

1.את המאסה הזאת אני אסיים בערך בסביבות ה17 א"ש , תוך כמה זמן לדעתכם עם מחטבים כמו אפדרין וקלן אני אוכל להגיע לאיזור ה 9-10 ? כי לעבור 4-5 חודש של חיטוב זה פשוט סיוט

2. אם אני בכל זאת אנסה להזמין אפדרין \ קלן מחו"ל האם הסיכוי גדול מאוד שזה לא יכנס לארץ? או חמור מכך , גורמי אכיפה ישאלו אותי למה הזמנתי את זה?

3. האם באמת אני אמור לחכות חודש-חודשיים עד ה"סייקל" הבא עם הקלן?

4. האם יש דרך חוקית להשיג אפדרין? (יצא לי להתייעץ עם רופא המשפחה והוא אמר שאין לו את זה בתרופות שהוא יכול לרשום , היה לו משהו דומה אבל במינון נורא נורא קטן שבוודאי לא יוכל לתת לי את האפקט וגם דרך משאף או משהו כזה)

תודה רבה לעוזרים.

טוב אז ככה...
1. זה לא רק עניין של מחטבים זה גם עניין של לעשות דברים נכון. תזונה אופטימלית, אימונים אופטימליים לחיטוב. אתה צריך תשלובת של דברים.
בכל אופן במידה והכל אופטימלי אתה יכול לראות תוצאות כאלה סביב החודשיים. הערך הנוסף של קלן הוא מזעור איבוד שריר.
2. עזוב. אל תתעסק בזה. מה גם שאסור לדבר פה על כל מה שקשור לחו"ל ורכישות.
3. חודש זה מספיק. אבל אתה יכול לשלב קטוטיפן ואז למשוך את הקלן לחודש.
4. אין דרך כזאת.

אתה לא צריך להתעסק בלהזמין מחו״ל , וזה לא כזה קל להכין מת׳אמפטמין זה תהליך כימי מסובך . אבל עזוב תתערבב בחדר כושר תבין לבד ...
כמו שאביעד אמר תזונה ואימונים וכו׳ ...
על מה שהרופא שלך דיבר איתך זה על פסאודואפדרין , שזה מינון ממש נמוך של אפדרין לא יהיה לך אפקט מכדור 1,2

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה...
1. זה לא רק עניין של מחטבים זה גם עניין של לעשות דברים נכון. תזונה אופטימלית, אימונים אופטימליים לחיטוב. אתה צריך תשלובת של דברים.
בכל אופן במידה והכל אופטימלי אתה יכול לראות תוצאות כאלה סביב החודשיים. הערך הנוסף של קלן הוא מזעור איבוד שריר.
2. עזוב. אל תתעסק בזה. מה גם שאסור לדבר פה על כל מה שקשור לחו"ל ורכישות.
3. חודש זה מספיק. אבל אתה יכול לשלב קטוטיפן ואז למשוך את הקלן לחודש.
4. אין דרך כזאת.

לגבי מה שרשמת בסעיף 1, אז ברור לי הדברים האלה , אתה לא מדבר פה עם בן אדם שהתחיל להתאמן אתמול , רצינות ותזונה זה א,ב .

ולגבי מה שjony83 כתב , אז אני מספיק מעורבב , יש רק מישהו ששמעתי שיכול להשיג והסכום המדובר אסטרונומי , ככה שאני לא הולך לשלם פי 10 מעל המחיר של המוצר בחו"ל

לגבי מה שרשמת בסעיף 1, אז ברור לי הדברים האלה , אתה לא מדבר פה עם בן אדם שהתחיל להתאמן אתמול , רצינות ותזונה זה א,ב .

ולגבי מה שjony83 כתב , אז אני מספיק מעורבב , יש רק מישהו ששמעתי שיכול להשיג והסכום המדובר אסטרונומי , ככה שאני לא הולך לשלם פי 10 מעל המחיר של המוצר בחו"ל

תן לי רק להגיד לך שאנשים הרבה פעמים חושבים שהם יודעים מה לאכול ואיך להתאמן.
להשיג חיטוב ב4-5 חודשים לא מראה שאתה ממש מבין מה אתה עושה - ואני לא אומר את זה בשביל לזלזל בך אחי.

ובנוגע למחירים אסור לדבר פה, אבל פי 10 מישהו עושה עליך קופה אז אתה לא מספיק מעורבב.

• פותח/ת השרשור
תן לי רק להגיד לך שאנשים הרבה פעמים חושבים שהם יודעים מה לאכול ואיך להתאמן.
להשיג חיטוב ב4-5 חודשים לא מראה שאתה ממש מבין מה אתה עושה - ואני לא אומר את זה בשביל לזלזל בך אחי.

ובנוגע למחירים אסור לדבר פה, אבל פי 10 מישהו עושה עליך קופה אז אתה לא מספיק מעורבב.

אז ככה , תאמין לי שאני הבן אדם האחרון שאתה יכול להגיד לו לא מבין מה אתה עושה . מ22 א"ש ל 12 זה 10 א"ש זאת ירידה ממש גדולה ואם רוצים לא לפגוע בשריר עושים את זה ממש ממש לאט , אני מדבר איתך על סדר גודל של 10-20 קלו שומן שיורד במהלך חיטוב כזה , ככה שאם אין לי משהו שיזרז תהליכים אין דרך אחרת לעשות את זה בלי לסיים עם פגיעה מסיבית בשריר , ברור שאני יכול תוך 2-3 חודש לרדת את הא"ש הזה אבל הפגיעה בשריר תהיה עצומה .

ולגביי ה"מעורבב" , אחי אצלנו בחד"כ אף אחד לא נוגע בדברים כאלה , אני מדבר איתך על חד"כ שכונתי כזה לא רציני די קטן , ככה שאין לי ממי ואיפה להשיג כי פשוט אין אף אחד שמתעסק בזה. הבן אדם שאמרתי כבר עזב את החד"כ ורק לפי המחיר וכל המאמרים שקראתי פה על זה הבנתי שהוא רוצה לזמבר לי את הצורה אז בוודאי שסירבתי

אני אשאל את השאלה ששאלתי שוב , והפעם אני אבקש תשובה יותר מורחבת מ "אתה לא צריך להתעסק בזה".
במידה ואני אזמין מחו"ל הסיכוי שזה לא יעבור את המכס גבוה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם זה נתפס לא רק שזה לא יעבור , אתה עלול להישפט על זה , זה פלילי . אפדרין נכנס לפקודת הסמים המסוכנים , תבדוק לעומק בגוגל ותראה לא הייתי מציע לך לקחת סיכון , יש פה מספיק אנשים שמתעסקים בזה בארץ

• פותח/ת השרשור
אם זה נתפס לא רק שזה לא יעבור , אתה עלול להישפט על זה , זה פלילי . אפדרין נכנס לפקודת הסמים המסוכנים , תבדוק לעומק בגוגל ותראה לא הייתי מציע לך לקחת סיכון , יש פה מספיק אנשים שמתעסקים בזה בארץ

כן אבל אני לא מכיר את האנשים האלה לצערי , ואני מתחיל חיטוב עוד שבוע .
הבנתי שאם אני אשאל פה אם מישהו יכול לעזור לי מאיפה לקנות אז אני אקבל חסימה , חבל.

• פותח/ת השרשור
שלח לי תמייל שלך
אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אני חדש , אם אתה יכול שלח לי את שלך כהודעה פרטית

אני רואה שגם אתה לא עברת את ה 150 , בכל אופן ערכתי בפרטים ושמתי שם את האימייל שלי באיזור של ה "חתימה" (או פשוט מתחת לכל הודעה שאני כותב יהיה מעכשיו את האימייל שלי)

נערך לאחרונה:
אז ככה , תאמין לי שאני הבן אדם האחרון שאתה יכול להגיד לו לא מבין מה אתה עושה . מ22 א"ש ל 12 זה 10 א"ש זאת ירידה ממש גדולה ואם רוצים לא לפגוע בשריר עושים את זה ממש ממש לאט , אני מדבר איתך על סדר גודל של 10-20 קלו שומן שיורד במהלך חיטוב כזה , ככה שאם אין לי משהו שיזרז תהליכים אין דרך אחרת לעשות את זה בלי לסיים עם פגיעה מסיבית בשריר , ברור שאני יכול תוך 2-3 חודש לרדת את הא"ש הזה אבל הפגיעה בשריר תהיה עצומה .

ולגביי ה"מעורבב" , אחי אצלנו בחד"כ אף אחד לא נוגע בדברים כאלה , אני מדבר איתך על חד"כ שכונתי כזה לא רציני די קטן , ככה שאין לי ממי ואיפה להשיג כי פשוט אין אף אחד שמתעסק בזה. הבן אדם שאמרתי כבר עזב את החד"כ ורק לפי המחיר וכל המאמרים שקראתי פה על זה הבנתי שהוא רוצה לזמבר לי את הצורה אז בוודאי שסירבתי (כמעט 300 שקל לקופסה אחת קייזן של 8מ"ג)

אני אשאל את השאלה ששאלתי שוב , והפעם אני אבקש תשובה יותר מורחבת מ "אתה לא צריך להתעסק בזה".
במידה ואני אזמין מחו"ל הסיכוי שזה לא יעבור את המכס גבוה?

א. אני יכול להתחיל להכנס איתך לסמנטיקה ולהראות לך שהפוך הוא הנכון ושככל שהחיטוב הוא יותר ארוך הוא : א. פחות יעיל. ב. יש יותר סיכוי שתאבד שריר.
אבל זו לא תחרות השתנה פה. אתה יכול לקבל את העובדה שאתה חושב שאתה עושה דברים נכון ואתה בעצם לא ואתה יכול לחשוב שאתה ספץ ולהמשיך לעשות דברים שיקחו ממך המון אנרגיה והסיכויים שלא תתמיד בהם גדולים יותר. הבחירה בידך.

ב. אני לא אמרתי את המילה "מעורבב" אני פשוט ציטטתי אותך, אז פשוט היית אומר מהתחלה שאתה לא.

ג. ה"אל תתעסק בזה" שהצעתי לך הוא מכמה סיבות שחשבתי שיהיו מובנות לך באופן אוטמטי:
1. הזניחות של העלות לא משתלמת לך. אל תשכח שגם מוצר "זול" דורש משלוח יקר.
2. בעיית החוקיות.
3. זמן משלוח, החרמות וכו' וכו'

עכשיו אם הייתי אומר לך שיש רק 30% שיתפסו אותך או שיחרימו לך, זה הופך את זה לאחוזון משתלם?

אם אתה בכל זאת רוצה להתעסק בזה אני רק אאחל לך בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית