הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת משקל בתחרות - דדליפט

Trainer

משתמש פעיל
524
64
נק' מוניטין:
242
524
64
היי,

אני מתכוון להתחרות (בפעם הראשונה) בתחרות בפתח תקווה.
קטגורית ג'וניורס משקל עד 75 קילו.
השיאים שהגעתי אליהם הם:
סקוואט 152.5X1
בנץ' (אחרי סקוואט): 100X1 כולל עצירה
דדליפט (ביום נפרד מסקוואט) 170X1.

היום היה לי אימון דדליפט שתכננתי להרים 175. לא הלך. הורדתי ל170 (שכבר הרמתי ל2 סינגלים לפני שבוע) וגם לא הלך.
אני מקווה שזה חד פעמי ובאימון הבא 175 יעלה.
יכול להיות שזה קשור להתאוששות? אני מקפיד לאכול ולישון כמו שצריך..

בכל מקרה, המשקל המקסמילי שהרמתי בדדליפט תמיד הגיע בתרגיל הראשון של האימון.
בתחרות זה הולך להיות אחרי סקוואט ובנץ'. השאלה שלי היא במידה והשיא שלי הוא 170 קילו בתרגיל ראשון, איזה משקל אני צריך להזמין לפתיחה בתחרות שזה אחרי סקוואט שמאוד משפיע על דדליפט?

תודה רבה לעוזרים

כמה דברים:
1. אין צורך להמשיך באימוני סינגלים, הם לא יגרמו לך להתחזק. בשלב הזה אולי אפילו ההפך.
2. בחירת המשקלים היא אינדיבידואלית, קשה לייעץ מהצד, אבל חשוב מאוד שהמשקל של הכניסה הראשונה בכל הרמה יהיה משקל שבכל מקרה תצליח אותו. גם ביום הכי חלש. במקרה שלך משהו כמו 145-150 בראשונה נשמע הגיוני (בהנחה שה170 אכן היה תיקני).
3. שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:
1. אין צורך להמשיך באימוני סינגלים, הם לא יגרמו לך להתחזק. בשלב הזה אולי אפילו ההפך.
2. בחירת המשקלים היא אינדיבידואלית, קשה לייעץ מהצד, אבל חשוב מאוד שהמשקל של הכניסה הראשונה בכל הרמה יהיה משקל שבכל מקרה תצליח אותו. גם ביום הכי חלש. במקרה שלך משהו כמו 145-150 בראשונה נשמע הגיוני (בהנחה שה170 אכן היה תיקני).
3. שיהיה בהצלחה!

תודה רבה על התשובה המהירה!
1.אתה בטוח שאין צורך להתאמן בסינגלים כרגע? קראתי בכמה מקומות שונים שבשבועות האחרונים מומלץ להתאמן בסנגלים ובשבוע האחרון להיות במנוחה טוטאלית.
2. 150 לדעתי יהיה קל מדי נתתי עם זה חמישייה לפני שלושה שבועות ושלישייה עם 160 לפני שבועיים והיה סביר מאוד. אני מאמין שמשקל של 160 אני יכול להרים גם אחרי סקוואט הבעיה היא שזה משקל נמוך מדי לתחרות לא?

ניסיון ראשון - משקל שבדוק תצליח בשביל שלא תיפסל מהתחרות
ניסיון שני - טיפה מעל השיא שלך אם זה יום טוב
ניסיון שלישי - טיפה מעל השיא החדש / טיפה מעל השיא אם לא הצלחת את הניסיון הקודם

אתה יכול לעבוד סינגלים אבל תשתדל לא לעבוד כל אימון 100% כוח כי זה לא יעזור לך ממש להתחזק ואולי אפילו יחליש אותך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית