הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ביקורת ISS Research Oh Yeah! Protein Wafer

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
Oh Yeah! Protein Wafer Bars
isswafer_closeup.jpg

טוב ככה מדובר בחטיף וופל מעושר בחלבון(15גר') בטעם "וניל חמאת בוטנים".

מרקם: דיי רך כמו וופל רגיל, המילוי קצת יותר קרמי מוופל רגיל, והאמתי שזה יותר טוב ככה.

טעם: ממש טעים,הרבה יותר טעים וללא טעם לואי בהשוואה לחטיפים של Power Crunch שנחשבים באותה קטגוריה,הPower Crunch לוקחים בוופל עצמו שהוא קצת יותר רך מISS, אבל זה משהו ממש ממש שולי,
עוד תיאור למוצר הוא, שנתתי לחבר שאנחנו מזמינים בייחד חטיף אחד, הוא אמר "אחי זה כל כך טעים, זה כמו שמלאכים ירדו מהשמים והשפיכו לי בפה".
חחחחחחחחח
ציון: 9/10

ohyeahsup.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל הוכח שהסוכר עולה אתה מרגיש יותר רעב, (אני מאוד מרגיש את זה), לחם מלא נותן יותר אנרגיה מתמשכת במקום קפיצה של סוכר, אתה צודק שאתה משלב שומנים וחלבון עם לחם לבן האינדקס הגלקמי יורד אבל אם אתה משלב את אותם שומנים וחלבונים רק עם לחם מלא במקום לחם לבן האינדקס ירד עוד יותר,
וכמו שרשמתי למעלה אני עושה את הלחם שלי בעצמי(אופה לחם) וגם שאני קונה אני קונה לחם דגנים 100% מלא, בכל מקרה לחם דגנים או לחם שיפון דגנים מלא זה בין 50 - 65 נקודות לחם לבן אחי זה 100 נקודות
שזה מטורף, וטעמי לחם מלא גם יותר טעים עם מרקם יותר טוב.
בשורה התחתונה אם יש את האפשרות לאכול לחם מלא במקום לחם לבן המלא עדיף, אם באמת יש לך בעייה כספית ואתה לא יכול להרשות עוד איזה 3-4 שקל אז תהנה עם הלבן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית