הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן+קפאין

• פותח/ת השרשור yosi_l
  • פורסם בתאריך

yosi_l

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
האם מומץ לשלב כדורי קפאין עם הקלן לתקופה של 14 יום?
האם זה יגביר את החילוף חומרים ויגדיל את התוצאות או שזה עלול להיות מסוכן ולעלות את הלחץ דם לרמות גבוהות יותר?

ואחרי כמה זמן אפשר להתחיל שוב סייקל של קלן של 14 יום?

תודה מראש!!!

האם מומץ לשלב כדורי קפאין עם הקלן לתקופה של 14 יום?
האם זה יגביר את החילוף חומרים ויגדיל את התוצאות או שזה עלול להיות מסוכן ולעלות את הלחץ דם לרמות גבוהות יותר?

ואחרי כמה זמן אפשר להתחיל שוב סייקל של קלן של 14 יום?

תודה מראש!!!

א. אולי בשלב של 40 מק"ג זה עוד יהיה בסדר אחרי זה, זה פשוט יותר מדיי.
לדעתי זה גם מאוד מיותר.

ב. שבועיים קלן - שלושה שב' הפסקה עדיף חודש - ואז עוד שבועיים. או קח קטוטיפן תוכל למשוך את זה יותר.

• פותח/ת השרשור
במדריך שמסביר על הקלן כתוב שאחרי שבועיים צריך להפסיק. עד כמה זה הכרחי לעשות חודש הפסקה ואז שוב לחזור לקחת קלן?

שאלה נוספת, האם אפקטיבי לקחת אורל-טורינבול בשילוב עם הקלן או לבד?

נערך לאחרונה:
במדריך הנ"ל שמסביר על הקלן כתוב שאחרי שבועיים צריך להפסיק. עד כמה זה הכרחי לעשות חודש הפסקה ואז שוב לחזור לקחת קלן?

מה זה הכרחי. הרגישות של הקולטנים יורדת והנזק עולה.
תעשה שבועיים כמו כולם.

• פותח/ת השרשור
אביעד,אני בעד לעשות שבועיים בלבד. השאלה האם זה אפקטיבי? או שאפקטיבי יותר תוספת של עוד שבועיים אחרי חודש כדי להעצים את האפקט?!

נערך לאחרונה:
אביעד,אני בעד לעשות שבועיים בלבד. השאלה האם זה אפקטיבי? או שאפקטיבי יותר תוספת של עוד שבועיים אחרי חודש כדי להעצים את האפקט?!

אני לא מבין את השאלה שלך. מה זה עוד שבועיים אחרי חודש כדי להעצים את האפקט? אחי, זה כלי שנועד להביא אותך למטרה שהצבת לעצמך.
אם הגעת אחרי השימוש בקלן והחודש הפסקה למטרה שלך, אז מן הסתם לא. אם אתה צריך עוד פוש, אז כן.

לא לשלב שום טורינבול איתו. מילא היית אומר T3 וגם בזה לא הייתי מתעסק כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית