הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון של Total Body Nutrition

SmokingSnake

משתמש משקיע
4,129
2,234
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,301
4,129
2,234
אני מחפש לעשות קניה גדולה של 25-30 פאונד חלבון שיספיק לי ל9-10 חודשים ולהיות בראש שקט. נתקלתי בחברה הזאת יחד עם עוד כמה חברות שמספקות כמויות מסחריות.

מישהו שמע על החברה/יודע אם המוצרים שלה אמינים? המלצות? להתרחק?
ראשי תיבות שלהם זה tbnlabs(לא להתבלבל עם twinlab)

תודה

• פותח/ת השרשור
יש לי איך להשיג את המוצר הזה בערך ב2.2 ש"ח לסקופ אחד אחרי הכל, אני לא מודאג מהמיסים והמשלוח כי כרגע החלבון שאני משתמש בו יוצא 3.5-3.8 לסקופ(גם נחשב זול אבל עדיין לא הכי זול)

רק צריך חוות דעת אם החלבון הזה לגיטימי/אמין שלא אקנה איזה משהו מדולל בלי ערכים תזונתיים

נערך לאחרונה:
יש לי איך להשיג את המוצר הזה בערך ב2.2 ש"ח לסקופ אחד אחרי הכל, אני לא מודאג מהמיסים והמשלוח כי כרגע החלבון שאני משתמש בו יוצא 3.5-3.8 לסקופ(גם נחשב זול אבל עדיין לא הכי זול)

רק צריך חוות דעת אם החלבון הזה לגיטימי/אמין שלא אקנה איזה משהו מדולל בלי ערכים תזונתיים
אני דיי בטוח שזו חנות (TBN)
האם לחנות יש חלבון שהיא הוציאה תחת שמה ?

אם זה מהארץ ותקנה ואין בעיה למכור לאנשים פרטיים אני אשמח אם תוכל לכתוב שהקניה בוצעה והכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
לא מדובר במישהו מהארץ אלא סוכן בארה"ב שהכרתי דרך הפורום של ריפטו

בכל מקרה התכוונתי לשלוח דרך USSHOPS ואחרי התכתבות עם נציג מכירות התברר לי שכדאי מאוד לא להזמין משקל כ"כ גבוה כי הם בטוחים שזה ייעצר במכס ולא יעבור בכלל, מסתבר שצריך אישור מיוחד לכמות כזאת

אין סיכוי במדינה הזאת לקנות משהו בזול, שמים לך רגליים בכל מקום :🙁

סקופים ב3.5 שקל למנה לנצח :(

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית