עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני טיפה עצלן היום במיוחד שמדובר בטור דעה..
אני טיפה עצלן היום במיוחד שמדובר בטור דעה..
יש מצב אתה נותן בשבילי ובשביל חברי הפורום מה רשום שם ממש בקצרה? (ממש נק' עיקריות)
בכל ספורט משתמשים בחומרים קשה לי להאמין שמשקולנים או הודפי כדור ברזל או כל שאר המפלצות לא לוקחים חומרים והם מגיעים לתוצאות האלו ב"טבעיות" העניין הוא שלא תופסים אותם.מה שהוא אומר שם באופן כללי זה ביקורת נגד ההתנהלות של IPF (שכמו הועד האולימפי, היא נגד שימוש בחומרים), ושהוא חושב שב-PL צריך לאפשר ציוד וחומרים, ושכניסה למשחקים האולימפיים משמעה ביטול של הדברים האלה.
אתה צודק ב100%..אבכל ספורט משתמשים בחומרים קשה לי להאמין שמשקולנים או הודפי כדור ברזל או כל שאר המפלצות לא לוקחים חומרים והם מגיעים לתוצאות האלו ב"טבעיות" העניין הוא שלא תופסים אותם.
אני בטוח שיש גם הרבה ספורטאים שמזריקים אבל לא מתחרים באולימפיאדה כי תפסו אותם או כי הם לא רוצים להיתפס אז הם לא לוקחים סיכון ומתחרים בתחרויות שלא בודקות.
למה לא לעשות אותו דבר עם PL ? שרק כאלה שלא תפסו אותם יתחרו ?
ושלא נדבר על הציוד שמשתמשים בו בהמון סוגי ספורט- אם זה תחתונים ללא חיכוך בשחייה או נעליים מיוחדות בריצה זה שאתה משתמש בציוד הזה לא יגרום לך להיות אלוף אולימפי בלי אימונים.
PL הוא כבר ספורט אולימפי באולימפיאדת הנכים. מתחרים בבנצ' פרס.