הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה עדכון קטן בחיטוב שלי....

saeed.sal

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
171
64
5
גוליס ועכו
אחרי חודש של תוכנית אוכל חדשה, ועכשיו אני מתחיל בעוד אחת שקצת יותר קשה רק רציתי לשיים תמונת עדכון ממש קטנה. אני לא יורד במשקל ממש אני עדיין בסביות 97-98 קילו אבל אני רואה תוצאות מדהימות.... (סליחה שאני לא פעיל באתר אבל באמת שלא מוצא את הזמן להגיב לכל השאלות, מצטער.) P.S אני 100% טבעי ללא סטירואידים.

IMG_2344_zps650af3b4.jpg

נערך לאחרונה:
בן אדם אתה נראה באמת נהדר ממש יפה תמשיך לעדכן ולהתאמן !
כמה המשקלים שאתה מרים?

פששש כל הכבוד אחי נראה חיה! וגם אותי מעניין המשקלים תפרסם אותם כאן.

• פותח/ת השרשור
אני בשלב ראשון בחיטוב שלי שזה רק שיוני באוכל לא באימונים אז בשרירים הגדולים אני עדיין עובד על מסה ואלו לדוגמה.

דחיקת חזה סט רביעי 143 קילו 3 חזרות עם נגיעה ועצירה בחזה לבד ללא עזרה ועוד 2 עם עזרה כך אני עובד על הירידה לא העליה.

גב מסור סט רביעי 73 קילו 3-5 חזרות מתרכז על העלאת המשקל בצורה נכונה ועוד 2 או יותר אם יש כוח אני עובד על לבלום את המשקל בירידה.

אחורית בישיבה משקולת מאחורי הראש בשתי הידיים סט רביעי 60 קילו 8-10 חזרות אני יכול יותר אבל יש כאיבים במרפקים ולא רוצה להסתכן.

טרפז סט רביעי משקולת 73 קילו כל יד 8-12 חזרות.

W קדמית בעמידה סט רביעי 70 קילו (כולל המוט) 4-6 חזרות, אישית לא אוהב להעמיס בתרגיל הזה כי אז צריך הרבה תזוזת גוף אבל זה באמת עושה את העבודה שלו.

אלו בכללי מבט על המשקלים שלי אבל שלושה סטים ראשונים אני מתמיד על 10-12 חזרות בצורה מושלמת מה שנקרה ׳התנגדות׳ ובסט רביעי אני משתגיע במשקל ועובד כוח.

במאי אני עובר לשלב שני שלי בחיטוב. שזה שינוי גם בתרגילים ומתחיל גם אירובי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רגלים אצלי ממש גדולות אבל לא חטובות, ואני לא ממש חזק בכוח רגלים אבל באמת אוהב להתאמן רגלים ותמיד הורס אותם באימונים! מקווה שבקיץ יצא לי משהו יפה, הסקואט שלי הוא 143 קילו 6 חזרות אבל אני מתמיד לרדת ממש עד הסוף ואפילו עצירה לפעמים אני באמת רוצה להתאמץ.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי! אני תמיד רדפתי אחרי הצורה והיופי יותר מהמשקל והגודל 😃

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח תוספי תזונה למינהם ?

creatine monohydrate עם הפסקות, ואבקת חלבון טהור רק כשאני עושה חיטוב או דיאטה, בזמן ניפןח רק אוכל לא מוגיע באבקות הדבר היחיד שלא מוותר עליוו זה קריאטין אבל עם הפסקות, ומשהו כמו N.O.xplode לפני אימון או לפעמים שותה כוס קפה, מה בא לי.

creatine monohydrate עם הפסקות, ואבקת חלבון טהור רק כשאני עושה חיטוב או דיאטה, בזמן ניפןח רק אוכל לא מוגיע באבקות הדבר היחיד שלא מוותר עליוו זה קריאטין אבל עם הפסקות, ומשהו כמו N.O.xplode לפני אימון או לפעמים שותה כוס קפה, מה בא לי.

אפשר לדעת כל כמה זמן אתה עושה הפסקות בקריאטין (כלומר כמה זמן לוקח וכמה זמן הפסקה ) זה יעזור לי .
תודה

• פותח/ת השרשור
אפשר לדעת כל כמה זמן אתה עושה הפסקות בקריאטין (כלומר כמה זמן לוקח וכמה זמן הפסקה ) זה יעזור לי .
תודה

אני משתמש שלושה חודשים ומפסיק לחודש אם אני העליה אם אני בחיטוב אפילו יותר המו 6-7 שבועות הפסקה. אבל אני עושה סתם על דעת עצמי כדי לך להתייעץ עם מומחה בזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית