הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 2 שאלות לגבי הלינארית - כשל וסט לפני אחרון

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
שלום

התחלתי את הלינארית של ביל סטאר לפני שבועיים ועלו לי באימון היום 2 שאלות(חיפשתי בפורום לא מצאתי תשובות..)

1. בכשל בתרגיל מסוים אני חוזר על אותו שבוע בתרגיל הזה ?
נניח נכשלתי היום(אימון C) בסקוואט אז שבוע הבא אני חוזר על השבוע ?
ומתי עושים אם בכלל, ריסט יותר משמעותי (חזרה 3 שבועות אחורה ?)

2.לגבי הסט האחרון בעיקר בסקוואט- היום היה לי 107x3 ולפניו 91x5, לדעתי לא הגעתי מוכן ל-107
האם אפשר לשנות טיפה ולהוסיף עוד סט של חזרה או 2 של משקל שיותר קרוב למשקל הכבד ?
חשבתי על לעשות את הסט לפני עם 95-97 ל-5 חזרות אבל זה נראה לי כבר יותר מדי לשנות

תודה מראש

נערך לאחרונה:
לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע
אבל אם אתה לא בחיטוב , אז זה מוזר להיתקע לפני שחזרת למשקל ההתחלתי . ולדעתי פשוט תטפל בכל מה שקשור להתאוששות

לשאלה השנייה , אתה מוכן + . המשקל של החמישייה הוא הרבה יותר ממה שצריך בשביל חימום לסט הכבד יותר

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע
אבל אם אתה לא בחיטוב , אז זה מוזר להיתקע לפני שחזרת למשקל ההתחלתי . ולדעתי פשוט תטפל בכל מה שקשור להתאוששות

לשאלה השנייה , אתה מוכן + . המשקל של החמישייה הוא הרבה יותר ממה שצריך בשביל חימום לסט הכבד יותר
א. אני בחיטוב
ב. גם לגבי ההתאוששות וגם לגבי התשובה לשאלה השנייה - הסיבה כנראה שנתקעתי היום זה יותר מדי אימונים השבוע..
התאמנתי שבוע שעבר בראשון-שלישי-שישי והשבוע ראשון ושלישי, רביעי היה לי מבחן כושר שעושים פעם בשנה בצבא(ריצה 4 ק"מ שכיבות שמיכה וכפיפות בטן) ואז אימון היום

נערך לאחרונה:
לגבי 2:
אתה יכול לפני סט העבודה הראשון להוציא את המוט ופשוט לעמוד איתו כמה שניות ואז להחזיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית