הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת תוספים מחו"ל? למה זה יוצא לי לא משתלם?

z-e-m-e-r

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
51
40
0
באלאנס
קראתי פה את הפוסט הארוך על הזמנת תוספים מחו"ל וכולם כתבו שזה ממש משתלם.
אני מנסה לחבר כל מיני חבילות בבודיבילדינגץקום וזו יוצא לי אותו מחיר כמו בארץ מלבד הסמפלים שהם חינם. יוצא לי 10 lbs של אופטימום + 4 lbs קריטין של אופטימום 225 דולר אחרי קופונים. ובארץ אותה כמות עולה לי 1000 שקל.

מה אני עושה לא נכון?

האם יהיה יותר זול לשלוח לקנדה ולבקש ממשפחה שתשלח לי את זה בדואר משם?

תודה מראש.

אם היית קורא את ההודעה המקורית, רשמתי שלהזמין חלבון זה לא משתלם ולכן זה יצא לך לא משתלם.

אם היית קורא את ההודעה המקורית, רשמתי שלהזמין חלבון זה לא משתלם ולכן זה יצא לך לא משתלם.
אז מה כן מולטי ויטמין קפאין וכל ה"טבליות" למינהם?
איך נראת הזמנה משתלמת בבודיבלדיג ?
אתה מזמין אבקות בארץ?

• פותח/ת השרשור
אז בתור אחד שמעוניין באבקת חלבון טובה (עם כל החומצות אמינו בעיקר גלוטמין וארגינין) ואבקת קריאטין טובה עדיף לקנות בארץ?

עוד שאלה: בתקופה הקרובה יהיה לי מספר חודשים שבהם אוכל לשמור על תזונה, שינה ושיגרת אימונים כמו שצריך ולכן אני קונה את התוספים עכשיו כדי שאוכל לנצל אותם בצורה אופטימלית. יש עוד תוספים שאתה ממליץ לשלב עם הקריאטין והחלבון?

כמו כן האם עדיף לקחת את השייק חלבון בבוקר או אחרי אימון? אני יודע שהרוב לוקחים אחרי אימון בגלל חלון הזדמנויות וכו' אבל לפי מה שהבנתי לגבי חומצות אמינו כדאי לקחת בבוקר כדי לנצל את ההשפעה שלהם בעיכוב פירוק שרירים והפרשת הורמון גדילה אחרי השינה.

האם יש הבדל בין שתיית שייק חלבון אחרי אימון או אכילת טונה? אני שוקל 90 קילו ככה שאני כנראה יצטרך שתי קופסאות טונה או שתי סקופים נכון?

תודה מראש.

אני רוצה להתייחס לדבר אחד רק , מה זאת אומרת בתקופה הקרובה ? פיתוח גוף אתה יודע זה תהליך ארוך שדורש התמדה ועשייה של דברים למשך זמן רק ככה רואית באמת תוצאות, תנסה גם כשאין לך זמן לא להרוס הרבה דברים בקטע של האימונים תזונה ומנוחה ...
יהיה די חבל שבחודשים הקרובים תקרע את התחת תשיג תוצאות טובות ואחרי זה תזרוק הכל לפח..

• פותח/ת השרשור
התקופה הקרובה זה חצי שנה 5חודשים בערך ומלבד זאת ברור שאני משתדל להקפיד גם בשאר הזמן אבל כרגע ירדו לי מספר ממכשולי היום יום ולכן זאת תקופה טובה יותר להשקיע את כספי בתוספים

• פותח/ת השרשור
אחרי נסיונות שונים הנה מה שנראה לי משתלם וכדאי לי, מה דעתכם?

LG Sciences Lipotropic Protein, 5 Lbs., Extra Rich Vanilla 15 lbs
Optimum Micronized Creatine Powder, 2000 Grams
Higher Power Chromium Picolinate, 200mcg/100 Capsules
4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets - Buy 2 Get 1 FREE!
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Banana Cream
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore, 10 Packets, Variety Pack 2x

מחיר:266 דולר סה"כ
מה אתם חושבים?
קניתי הרבה חלבון כדי שאת ההזמנה הבאה (אם זאת תעבור בלי בעיות) אני יצטרך לעשות רק עוד כמה חודשים
העיקר הוא החלבון והקריאיטין, את הקפה הוספתי כי ראיתי המלצות והוא היה זול, את האופטימום בגלל שנשאר מקום להוסיף עוד בלי לשם תוספת על המשלוח וכי ראיתי המלצות על הטעם הזה ספציפי. את הכרומיום כי הוא עולה 5 דולר אז אמרתי יאללה ואת החבילה של מאסל טק הוספתי כי אין תוספת על המשלוח וכדי לנסות נשמע לי סבבה המוצר.

אז מה אתם אומרים. נסחפתי? עדיף להחליף או להוריד משהו? חשבתי על hmb. אתם חושבים שזה יעבור במכס.
לפי מה שראיתי מותר עד 15 קילו מקווה שאני צודק
החלבון כולו הוא 12 קילו סה"כ ואני לא מאמין ששאר הדברים יותר מ3 קילו.

תודה מראש לכל העונים והעוזרים.

נערך לאחרונה:
שאלה למישל...
ראיתי שם את ההזמנה של sizeon של גאספארי...

אני זוכר שהיית מרוצה מהמוצר וראיתי עליו תגובות טובות יחסית...
בקיצור,סכם את ההתרשמות מהמוצר...😵‍💫🥊
תודה...

שאלה למישל...
ראיתי שם את ההזמנה של sizeon של גאספארי...

בקיצור,סכם את ההתרשמות מהמוצר...😵‍💫🥊
תודה...
עזוב שמור את הכסף תקנה קריאטין מונו תערבב עם קפיאין נקי אם בא קצת פאמפ אל ארגנין ותיהיה בריא 🤪

עזוב שמור את הכסף תקנה קריאטין מונו תערבב עם קפיאין נקי אם בא קצת פאמפ אל ארגנין ותיהיה בריא

המוצר הוא לאחר האימון ולא לפני.

בקיצור,סכם את ההתרשמות מהמוצר..

ספיחת נוזלים עם המוצר הזה ספיציפית היא מטורפת. בשבוע הראשון עליתי כ 3 קילו, במראה אתה רואה את עצמך גדול יותר אך מצד שני כל החיטוב נעלם. קשה לי לומר לך שהמוצר באמת עוזר מביחנת הכוח, אני מתאמן מתחיל ואני יכול להתקדם גם בלי כל החרא שאני קונה. הסיבה שהתלהבתי מהמוצר הזה היא בגלל שספחתי נוזלים מה שלא היה לי בקריאטין מונו. אני חייב לציין שהטעם לא משהו בכלל (פונץ פרות) ועוד עניין שקצת לא נעים הוא הרגשה שאתה שותה חול, יש המון גרגרים ששוקעים בתחתית לא משנה כמה אתה מערבב ואז לקראת הסוף אתה לועס את הבוץ. אם קראיטין מונו עובד עלייך תשאר איתו.

• פותח/ת השרשור
הזמנה מ bodybuilding.com מה דעתכם??

אחרי נסיונות שונים הנה מה שנראה לי משתלם וכדאי לי, מה דעתכם?

LG Sciences Lipotropic Protein, 5 Lbs., Extra Rich Vanilla 15 lbs
Optimum Micronized Creatine Powder, 2000 Grams
Higher Power Chromium Picolinate, 200mcg/100 Capsules
4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets - Buy 2 Get 1 FREE!
Optimum 100% Whey Protein, 2 Lbs., Banana Cream
MuscleTech Nitro-Tech Hardcore, 10 Packets, Variety Pack 2x

מחיר:266 דולר סה"כ
מה אתם חושבים?
קניתי הרבה חלבון כדי שאת ההזמנה הבאה (אם זאת תעבור בלי בעיות) אני יצטרך לעשות רק עוד כמה חודשים
העיקר הוא החלבון והקריאיטין, את הקפה הוספתי כי ראיתי המלצות והוא היה זול, את האופטימום בגלל שנשאר מקום להוסיף עוד בלי לשם תוספת על המשלוח וכי ראיתי המלצות על הטעם הזה ספציפי. את הכרומיום כי הוא עולה 5 דולר אז אמרתי יאללה ואת החבילה של מאסל טק הוספתי כי אין תוספת על המשלוח וכדי לנסות נשמע לי סבבה המוצר.

אז מה אתם אומרים. נסחפתי? עדיף להחליף או להוריד משהו? חשבתי על hmb.
אתם חושבים שההזמנה תעבור במכס או שהולכים להיות בעיות?
ראיתי באיזה פרוורם שכתבו שקפאין זה לא חוקי בארץ, זה נכון? אם כן אני יוריד אותו מההזמנה.
לפי מה שראיתי מותר עד 15 קילו מקווה שאני צודק
החלבון כולו הוא 12 קילו סה"כ ואני לא מאמין ששאר הדברים יותר מ3 קילו.

תודה לכל העונים והמגיבים.

• פותח/ת השרשור
לקחת שק אופטימום לא משתלם. הוא מקפיץ את העלויות משלוח יותר מאשר מאופטימום 2 ליברות וה15 ליברות אל גי ביחד. מה עוד שהיה לי ולא הייתי מת עליו. חוץ מזה האל גי קיבל ביקורות ממש טובות ולפי הערכים הוא גם ממש טוב.
השאלה שלי היא יותר לגבי המכס וגם מה דעתכם לגבי הקפאין והאם להוסיף משהו.

תודה על התשובה נוי.

אין צורל בלפתוח נושא חדש, איחדתי לך את הנושאים, תזמין ותגיד לנו מה היה לדעתי החבילה כבדה מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית