סרטון סקוואט 181 קילו, ~200% משקל גוף לשלישייה

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
משקל גוף 91, ירדתי כבר 4.5 קילו. בסקוואט עשיתי 176 לרביעייה כששקלתי 95.5. כבר עשיתי 183 לשלישייה אבל הטכניקה לא הייתה משהו, ירדתי ל181 וכרגע זה שיא שאני מרוצה ממנו ומשתדל לשמר כמה שיותר ממנו תוך כדי שאני יורד לאיזור ה82 קילו.

אשמח לקבל ביקורות

תודה רבה לכולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נופל קצת קדימה והמוט לא זז בקו ישר. כנראה קצת פחדת להתיישב אחורה (למרות שכשמתיישבים אחורה הסיכוי לעלות יותר גבוה).
כל הכבוד על המשקל.

נראה שהטכניקה השתפרה, בקודמות היית נתקע ולא עולה מהר מספיק למעלה(חזרה שלישית זה לא תקיעה, זה פשוט כבד...) ואז בגלל שאין כבר אינרציה היית הופך את הסט לקשה יותר, עכשיו נראה טוב.
הדבר היחיד שבעייתי זה הנעליים, תקנה נעל יציבה וזה יתקן לך את ההישענות קדימה, לא קל לעשות LB בעמידה צרה עם נעל שטוחה לגמרי

אל תחפש להישאר באותם המשקלים אם תרד 9 קילו כי זה לא יקרה, סקוואט התרגיל שהכי רגיש למשקל גוף ונוזלים, מאוד קשה לשמור על משקלים(בניגוד לדדליפט)

נראה שהטכניקה השתפרה, בקודמות היית נתקע ולא עולה מהר מספיק למעלה(חזרה שלישית זה לא תקיעה, זה פשוט כבד...) ואז בגלל שאין כבר אינרציה היית הופך את הסט לקשה יותר, עכשיו נראה טוב.
הדבר היחיד שבעייתי זה הנעליים, תקנה נעל יציבה וזה יתקן לך את ההישענות קדימה, לא קל לעשות LB בעמידה צרה עם נעל שטוחה לגמרי

אל תחפש להישאר באותם המשקלים אם תרד 9 קילו כי זה לא יקרה, סקוואט התרגיל שהכי רגיש למשקל גוף ונוזלים, מאוד קשה לשמור על משקלים(בניגוד לדדליפט)

מההתנסות המצומצמת שלי, זה לא נכון - בחיטוב, כל פעם שהדדליפט שלי עלה, זה מייד השפיע רוחבית גם על כל הוריאציות של הסקוואט ועל ה-OL. התרגילים שהכי נלחמתי כדי לשמר (לא הצלחתי לשפר), הם הבנץ' והפרס, וזה למרות שגם המתח והמקבילים השתפרו בחיטוב.

מההתנסות המצומצמת שלי, זה לא נכון - בחיטוב, כל פעם שהדדליפט שלי עלה, זה מייד השפיע רוחבית גם על כל הוריאציות של הסקוואט ועל ה-OL. התרגילים שהכי נלחמתי כדי לשמר (לא הצלחתי לשפר), הם הבנץ' והפרס, וזה למרות שגם המתח והמקבילים השתפרו בחיטוב.

אז בעצם לא שוברים שיאים בחיטוב ?

יכול מאוד להיות שלא היית במשקלים גבוהים יחסית ולא מיצית את ההתקדמות הליניארית שהתחלת חיטוב?
מתח ומקבילים בהיותם תרגילים מאפיינים של כוח יחסי(ביחס למשקל גוף) מן הסתם משתפרים בחיטוב- גם בכמות חזרות וגם במשקל שאפשר להוסיף- כי כשיורדים במשקל יש פחות מה להרים.

בכל אופן גם אם יאבד משקלים זה לא אמור להיות דרסטי(משהו שאחרי שבועיים של אכילה נורמלית יחזור)

יכול מאוד להיות שלא היית במשקלים גבוהים יחסית ולא מיצית את ההתקדמות הליניארית שהתחלת חיטוב?
מתח ומקבילים בהיותם תרגילים מאפיינים של כוח יחסי(ביחס למשקל גוף) מן הסתם משתפרים בחיטוב- גם בכמות חזרות וגם במשקל שאפשר להוסיף- כי כשיורדים במשקל יש פחות מה להרים.

בכל אופן גם אם יאבד משקלים זה לא אמור להיות דרסטי(משהו שאחרי שבועיים של אכילה נורמלית יחזור)

סיימתי את החיטוב על מ"ג 70 ק"ג, ועם המשקלים הנ"ל: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36481&highlight=%F1%E5%F3+%E7%E9%E8%E5%E1+%E0%E5%F1%F3.

חסר כאן סרטון של סקוואט LB 145 ק"ג (מעל 200% מ"ג).

אוקיי... אני התכוונתי שבסוף המאסה אולי לא היית במשקלים גבוהים, לא שבחיטוב לא סיימת במשקלים גבוהים.
יש אופציה גם שלא ירדת הרבה במשקל(6-7 קילו?) או שפשוט הגוף שלך מגיב שונה גם אפשרי
אני, ויבריל ועוד חבר כולנו צנחנו בסקוואט והתקדמנו בשאר התרגילים בחיטוב(אולי חוץ מהפרס אצל ויבריל כי הוא גבוה)

בכל מקרה אני סיימתי מאסה ראשונה בחיים שלי(SS) על 101 קילו וירדתי ל89 בערך ב10 שבועות:
סקוואט 140 לחמישייה---> 135 לשלשה
דדליפט 170 4----> 175 ל5
בנץ' 100 ל5---> 105 ל5
פרס 65 ל5---> 67.5 ל5
פאוורקלין 70 ל3---> פאוורקלין 75 ל3

עריכה: זה היה לפני שנה בערך, מאז אין לי כ"כ תקופות מאסה וחיטוב

נערך לאחרונה:
כן, ירדתי בחיטוב בערך 7-8 ק"ג.
הפרס והבנץ' לא השתפרו ולא נגרעו.
דדליפט: 135--->162.5.
LB: 132.5--->145.
HB: 125--->135
FS: 90--->100.
קלין: 67.5--->80.

• פותח/ת השרשור
חזק אחי ! תמשיך ככה
תודה רבה

נופל קצת קדימה והמוט לא זז בקו ישר. כנראה קצת פחדת להתיישב אחורה (למרות שכשמתיישבים אחורה הסיכוי לעלות יותר גבוה).
כל הכבוד על המשקל.
לגביי הנופל קצת קדימה - http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=39783&p=504163#post504163
זה לא GM
לגביי המוט, הוא לא זז בקו "ישר סרגל" אבל זה דיי קרוב לזה...
לא נראה לי זה קשור לפחד להתיישב אחורה, בחזרה השלישית המוט זז בקו ישר כמעט לגמרי

ותודה רבה =]

אל תחפש אתה! אני מחפש להעלות, אם לא יצליח אז להשאר באותם משקלים, ואם לא יצליח אז להיות קרוב לזה 😉
האמת שמהניסיון שלי מה שהכי רגיש זה הבנץ' (קודם כל כי אתה מגדיל טווח תנועה, כשאתה יותר קטן החזה יותר נמוך), אבל זה לא משנה, אני בכל מקרה מנסה להעלות בהכל. בינתיים בסקוואט בערך הצלחתי (181X3 > 176X4. וגם עשיתי 183X3), בדדליפט הצלחתי (185X5--->192.5X5 , 200X3), בפרס נשארתי אותו דבר (80.5X3), ובבנץ' כנראה שירדתי, השיא היה 120X3 ובשבת כשניסיתי הצלחתי רק 2 חזרות. אבל אני חושב שלא הורדתי את המוט נכון בחזרה האחרונה ושזה מה שגרם לכשל, ולא כוח. אבל לא יודע. כשאנסה שוב אדע.

תודה 😃

תודה רבה
אל תחפש אתה! אני מחפש להעלות, אם לא יצליח אז להשאר באותם משקלים, ואם לא יצליח אז להיות קרוב לזה 😉
האמת שמהניסיון שלי מה שהכי רגיש זה הבנץ' (קודם כל כי אתה מגדיל טווח תנועה, כשאתה יותר קטן החזה יותר נמוך), אבל זה לא משנה, אני בכל מקרה מנסה להעלות בהכל. בינתיים בסקוואט בערך הצלחתי (181X3 > 176X4. וגם עשיתי 183X3), בדדליפט הצלחתי (185X5--->192.5X5 , 200X3), בפרס נשארתי אותו דבר (80.5X3), ובבנץ' כנראה שירדתי, השיא היה 120X3 ובשבת כשניסיתי הצלחתי רק 2 חזרות. אבל אני חושב שלא הורדתי את המוט נכון בחזרה האחרונה ושזה מה שגרם לכשל, ולא כוח. אבל לא יודע. כשאנסה שוב אדע.

תודה 😃

אני הייתי מנסה לשמר משקלי עבודה וטכניקה מאשר מנסה לשבור שיאים בחיטוב של משקל גבוה, אבל אני אתעדכן אצלך בלוג ונראה מה יהיה עוד 4-5 שבועות.

אני מקווה שלא תהיה לך רגרסיה לסקוואט בגלל שאתה מנסה לשבור שיאים ומשקל שאמור לעלות טוב ירגיש כמו טון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית