סרטון סקוואט 181 קילו, ~200% משקל גוף לשלישייה

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
משקל גוף 91, ירדתי כבר 4.5 קילו. בסקוואט עשיתי 176 לרביעייה כששקלתי 95.5. כבר עשיתי 183 לשלישייה אבל הטכניקה לא הייתה משהו, ירדתי ל181 וכרגע זה שיא שאני מרוצה ממנו ומשתדל לשמר כמה שיותר ממנו תוך כדי שאני יורד לאיזור ה82 קילו.

אשמח לקבל ביקורות

תודה רבה לכולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד! אהבתי את הדיוק במשקל (181.2) 😃
חחח כן הציוד אצלינו ממש לא שוקל עגול
בסט הזה הייתי עם מוט של 17.8, שלוש פלטות של 19.2, פלטה של 21.4, פלטה של 2.5 וסוגר של 200 גרם בכל צד
בתכלס אני מתייחס לזה כ181 אבל לא כואב לי לרשום 181.2 =]

תודה
אני מצדד את powerlifting .
אני עוקב אחרי האימונים שלך , אין ספק שהתקדמות מצויינת. שאפו
חייה רעה מוניטין 😃
תודה רבה

אני הייתי מנסה לשמר משקלי עבודה וטכניקה מאשר מנסה לשבור שיאים בחיטוב של משקל גבוה, אבל אני אתעדכן אצלך בלוג ונראה מה יהיה עוד 4-5 שבועות.

אני מקווה שלא תהיה לך רגרסיה לסקוואט בגלל שאתה מנסה לשבור שיאים ומשקל שאמור לעלות טוב ירגיש כמו טון
שמע בתכלס אני משמר, אבל אם ארגיש שאני יכול להוסיף (או יותר נכון - אם אראה בוידאו שהחזרה האחרונה לא נתקעת), אוסיף
אין לי לוג אבל כנראה שאעדכן..

לגביי ירידה בסקוואט, בתכלס אני לא מצפה לשמור על 181X3 כשאשקול 80 קילו אבל לא נראה לי שאני אוריד יותר מ10 קילו לRM3... אבל אני לא נביא, נחיה ונראה =]

שאלה לפורום - אם אני רוצה להשתתף בתחרות ב28.3, מבחינת ציוד - יש לי דרך להשיג סינגלט בשבוע? והאם מותר להשתמש בנעלי אולסטאר?
אם כן כנראה שאשתתף, אבל אם אני צריך להחליף עכשיו נעליים לא נראה לי, זה יותר מידי ברגע האחרון
גם אני שוחה הרבה כרגע ככה שבכל מקרה זו תקופה גרועה להתחרות, אבל אם הכל מסתדר אז אין סיבה שלא...
אשמח לשמוע תשובות ממי שיודע בוודאות.

תודה רבה לכולם

אין בעיה להשתמש בנעלי אולסטאר
אין בעיה להשיג סינגלט כי אדטו מוכר, תרשום הודעה פרטית למשתמש שלהם בפייסבוק

אם אתה מתכוון להתחרות אני מניח שזה יהיה בקט' עד 90 תדאג להיות במשקל מתאים

יפה מאוד !
עברת דרך מאוד מאוד יפה מאז שעבדתי איתך, כל הכבוד !

לגבי המשקלים זה אינדבידואלי, חיטובים אחרונים הלחיצות לא נחלשו והדדליפט נשמר, והסקוואט נחלש
פעם הלחיצות היו נחלשות אצלי הכי הרבה

המותן הכי משפיעה אצלי

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד !
עברת דרך מאוד מאוד יפה מאז שעבדתי איתך, כל הכבוד !

לגבי המשקלים זה אינדבידואלי, חיטובים אחרונים הלחיצות לא נחלשו והדדליפט נשמר, והסקוואט נחלש
פעם הלחיצות היו נחלשות אצלי הכי הרבה

המותן הכי משפיעה אצלי
תודה רבה! אין ספק שזה היה רעיון מצויין ללמוד ממך מהתחלה.

אין בעיה להשתמש בנעלי אולסטאר
אין בעיה להשיג סינגלט כי אדטו מוכר, תרשום הודעה פרטית למשתמש שלהם בפייסבוק

אם אתה מתכוון להתחרות אני מניח שזה יהיה בקט' עד 90 תדאג להיות במשקל מתאים
http://www.powerlifting.co.il/כללים-של-ביגוד-לתחרות-הקרובה-28-29-03-2013.html

לגביי הנעליים - לא ברור, כתוב שמותר להשתמש בנעלי התעמלות, הרמת משקולות, היאבקות ונעלי קורה ושנעליים אחרות יפסלו. אולסטאר היא לא זה ולא זה ולא זה \:

http://www.powerlifting.co.il/כללים-של-ביגוד-לתחרות-הקרובה-28-29-03-2013.html

לגביי הנעליים - לא ברור, כתוב שמותר להשתמש בנעלי התעמלות, הרמת משקולות, היאבקות ונעלי קורה ושנעליים אחרות יפסלו. אולסטאר היא לא זה ולא זה ולא זה \:

צודק, בידיוק בגלל זה שאלתי אותם ישירות בפייסבוק אם אפשר אולסטאר ובמקום לענות לי הם נתנו לי את הקישור לכללי ביגוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית