הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לתחרות בבנץ'

markfire

משתמש מתחיל
90
3
נק' מוניטין:
72
90
3
קאנטרי קלאב
1.) באיזו תכניקה הכי כדאי לדחוק את המשקל (אמרו לי שלעמוד על כרית כף הרגל ולעשות קשת קטנה בגב)?
2.) מה המשקל שכדאי לקחת ביציאה הראשונה אם בדקתי היום ואני יכול לדחוק 100 לפחות (פעם הייתי דוחק יותר עכשיו אני באחוזי שומן נמוכים לא יודע עד כמה זה משפיע או זה שלא התאמנתי כחצי שנה)
3.)לפי מה שהבנתי יש סימונים על המוט ואסור יותר רחב (מושהוא אמר לי בקאנטרי שהקמיצה אמורה להיות על הקו המסומן במוט האולימפי) אך אני יכול יותר צר במקצת מהסימון?
4.)התחרות בקאנטרי קלאב בנצרת עילית שתתקיים ב 24 בבנץ' פרס תהיה ללא ציוד עזר?

תודה לעונים!

1. איך שנוח לך ושאתה לוחץ יותר.
2. כניסה ראשונה משקל וודאי, כניסה שניה PR, וכניסה שלישית ניסיון לעוד PR או שיחזור של כניסה שניה במידה והייתה פסולה.
3. תאחז איך שנוח לך.

1.) באיזו תכניקה הכי כדאי לדחוק את המשקל (אמרו לי שלעמוד על כרית כף הרגל ולעשות קשת קטנה בגב)?
2.) מה המשקל שכדאי לקחת ביציאה הראשונה אם בדקתי היום ואני יכול לדחוק 100 לפחות (פעם הייתי דוחק יותר עכשיו אני באחוזי שומן נמוכים לא יודע עד כמה זה משפיע או זה שלא התאמנתי כחצי שנה)
3.)לפי מה שהבנתי יש סימונים על המוט ואסור יותר רחב (מושהוא אמר לי בקאנטרי שהקמיצה אמורה להיות על הקו המסומן במוט האולימפי) אך אני יכול יותר צר במקצת מהסימון?
4.)התחרות בקאנטרי קלאב בנצרת עילית שתתקיים ב 24 בבנץ' פרס תהיה ללא ציוד עזר?

תודה לעונים!
1. איך שאתה מרים הרבה הרבה, תנסה את השיטה של דייב טייט
2. בראשונה תעשה משקל שאתה מרים בקלות לאיזה 3-5 חזרות, בשניה את השיא האישי שלך או טיפה פחות, ובשלישית את השיא האישי שלך או שתנסה לשבור שיא אישי חדש.
3. צר יותר כן, למה לא? אסור לך להחזיק ברוחב של יותר מ81 ס"מ בין כל יד או משהו כזה.
4. לא שמעתי על התחרות הזאת עד עכשיו אבל אם יהיה מקצה עם ציוד, יהיה גם מקצה בלי ציוד. (ציוד זה חליפת לחיצה ולא דברים כמו רצועת שורש כף יד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית