זה מילה חדשה ?HODL
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מילה חדשה ?HODL
Urban Dictionary: hodlזה מילה חדשה ?
עשיתי 140% ב3 שבועות, מדהים
כלומר לא עשיתה רווח. ביום שתמכור אותם אתה תדע אם הרוחחתה. עד אז אתה משקיעה או במקרה הזה מהמר 😃HODL
כלומר לא עשית רווח. ביום שתמכור אותם אתה תדע אם הרווחת. עד אז אתה משקיע או במקרה הזה מהמר 😃
דרך אגב STEAM הפסיקו לעבוד עם המטבע מעניין איך זה ישפיע.
נכון, כל עוד לא מכרתי לא הרווחתי, אני משקיע לטווח ארוך, אין לי שום כוונה למכור בטווח הקצר.כלומר לא עשיתה רווח. ביום שתמכור אותם אתה תדע אם הרוחחתה. עד אז אתה משקיעה או במקרה הזה מהמר 😃
דרך אגב STEAM הפסיקו לעבוד אם המטבע מעניין איך זה ישפיעה.
אתה מאמין שהמטבע יצליח ? או שאתה חושב שהוא פשוט יעלה עוד ואז יתרסק ?נכון, כל עוד לא מכרתי לא הרווחתי, אני משקיע לטווח ארוך, אין לי שום כוונה למכור בטווח הקצר.
אני מאמין שהמטבע ישנה את כלכלת העולםאתה מאמין שהמטבע יצליח ? או שאתה חושב שהוא פשוט יעלה עוד ואז יתרסק ?
הבנתי, אני מאמין ברעיון אבל לא במטבע הזה ספציפי. אפשר לשאול כמה השקעתה ?אני מאמין שהמטבע ישנה את כלכלת העולם
לא הרבה,כמה אלפיםהבנתי, אני מאמין ברעיון אבל לא במטבע הזה ספציפי. אפשר לשאול כמה השקעתה ?
הבנתי, אני מאמין ברעיון אבל לא במטבע הזה ספציפי
רשמתי כבר. אבל בעיקר בגלל צריכת חשמל שרק תגדל. ודבר נוסף זה שזה אנונימי כלומר לממשלה יהיה קשה לאסוף מיסים שכמו שפעם אמרו יש 2 דברים בטוחים המוות והמיסים 😃על בסיס מה אתה אומר את זה?
יש לי חבר שנגנב לו הביטקויינים עוד בהתחלה האתר היפני או הסיני שהיה.לא הרבה,כמה אלפים
לא יקרה כלום כי שום דבר חשוב לא מתבסס על המטבע הזה.מעניין מה יקרה שזה יפול
לא יקרה כלום כי אין כלום.לא יקרה כלום כי שום דבר חשוב לא מתבסס על המטבע הזה.