הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bitcoin

אחי אם באת להטריל,אז זה לא הפורום בשבילך,אם אתה לא רוצה להטריל אז אתה עושה עבודה גרועה עם 25 הודעות.
למה כי אני לא מסכים פה עם הרבה אנשים?
הבחור פה מדבר כאילו הואו איזה גאון שמתחבא מהעולם ומבין יותר מאשר חברות השקעות ובנקים שמרויחים טיפה טיפה יותר ממנו

מליונים לא הרווחתי, אבל הרווחתי כמה גרושים מכל הסיפור.
ואיך התגובה שלך רלוונטית בכלל? אם כבר היא אמורה להיות מופנת למתנגדי המטבעות המבוזרים,
שבדר"כ פשוט ממורמרים שלא נכנסו בזמן.. אני לא מתיימר להיות איזה גאון כלכלה גדול,
אבל העובדות מדברות בעד עצמן. ומתנגדים שממשיכים להתעסק בזה, בדר"כ נובעים ממרמור. (אתה דוגמה נהדרת 🙄)
המרמור היחיד שיש לי זה שלא קניתי ב2011-2010 יפה שהצלחת להמר בכמה אלפי דולרים מה אני יגיד לך באמת מרשים
יש מטבעות עם טכנולוגיה יותר מתקדמת מהביטקוין אז למה לקנות אותו ולא אותם?

למה כי אני לא מסכים פה עם הרבה אנשים?
הבחור פה מדבר כאילו הואו איזה גאון שמתחבא מהעולם ומבין יותר מאשר חברות השקעות ובנקים שמרויחים טיפה טיפה יותר ממנו

המרמור היחיד שיש לי זה שלא קניתי ב2011-2010 יפה שהצלחת להמר בכמה אלפי דולרים מה אני יגיד לך באמת מרשים
יש מטבעות עם טכנולוגיה יותר מתקדמת מהביטקוין אז למה לקנות אותו ולא אותם?
לא,כי ההודעות שלך חסרות תוכן וסתם עוקצניות,אף אחד לא ינהל איתך דיון רציני כי אתה לא רציני.

מליונים לא הרווחתי, אבל הרווחתי כמה גרושים מכל הסיפור.
ואיך התגובה שלך רלוונטית בכלל? אם כבר היא אמורה להיות מופנת למתנגדי המטבעות המבוזרים,
שבדר"כ פשוט ממורמרים שלא נכנסו בזמן.. אני לא מתיימר להיות איזה גאון כלכלה גדול,
אבל העובדות מדברות בעד עצמן. ומתנגדים שממשיכים להתעסק בזה, בדר"כ נובעים ממרמור. (אתה דוגמה נהדרת 🙄)

אה, אז מי שמתנגד זה מי שלא "נכנס בזמן"? כלומר, מי שתומך זה מי שכן נכנס בזמן? ספר לי עוד על כמה אתה חושב שהרעיון של הביטקוין אדיר וישנה את העולם אבל בכל זאת מתייחס לזה כהשקעה בשביל להרוויח גרושים.

מורגן סטנלי מדברים על בועות? הם לא הפסידו מליארדים אצל מיידוף? 😵.
@SmokingSnake
אנשים קטנים ימשיכו להאמין לשמות גדולים שרק רוצים להמשיך לעשות כסף על גבם.

אגב, הבחור שאמר שאינפלציה עדיפה על דיפלציה ליצן. בלי קשר הביטקויין לא מתכונן לדיפלציה,
הסיטואציה שאתה מתאר לא ממש פרקטית... יהיו פורקים למטבע (כבר היו.. ביטקויין קאש, גולד..)
ובלי קשר ביטיסי לא המטבע המבוזר היחידי.
מניח שהכוונה אלי.
כנראה אתה לא מבין מכלכלה כי ברגע שיש רק מספר סופי של דברים זה יביא לדיפלציה.
באמת רשמתה שפורקים זה הפתרון ?
אני חושב שהטכנולוגיה היא מאוד טובה. אבל לא בטוח לגבי הביטקוין עצמו שהוא מימוש שלה. שניראה שהוא לא מימוש מוצלח
זה שאתה הרווחה קצת כסף כל הכבוד. אני גם מתבאס שלא עשיתי קופה מכל זה. אבל זה כל מה שיש פה. לעשות קופה.

אתה צוחק אליי? למה הייתי בטוח שבאיזה 2023 זה נגמר...
אבל כל שנה מנפיקים פחות ופחות (זה נכון לפחות?)
כל 4 שנים משחררים חצי מהמטבעות הנותרים,זאת סדרה הנדסית מתכנסת ש"תסתיים" ב2140

כל 4 שנים משחררים חצי מהמטבעות הנותרים,זאת סדרה הנדסית מתכנסת ש"תסתיים" ב2140

טוב לדעת.
טוב בהצלחה עם זה מאוד מעניין לראות מה קורה,
איפה זה עומד היום? והאם אתה מתכנן לעשות על זה אקזיט? אי למכור ברווח יפה מתישהו?

טוב לדעת.
טוב בהצלחה עם זה מאוד מעניין לראות מה קורה,
איפה זה עומד היום? והאם אתה מתכנן לעשות על זה אקזיט? אי למכור ברווח יפה מתישהו?
יש היום 16,771,987 ביטקוין בעולם מתוך מקסימום של 21 מיליון
Bitcoin (BTC) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap

בגדול הפילוסופיה שלי לקריפטו היא לחכות ולראות מה יהיה עוד 10 שנים,אני שם כל חודש X כסף ששוכב בצד לטובת ביטקוין כדי שאם מתישהו בעתיד זה יהפוך לסטנדרט העולמי,אני אהיה מסודר,ואם לא אז זה רק כסף שבמילא לא נורא לי לאבד,אז נכון להיום אני שומר את כל מה שאני קונה לטווח הרחוק מאוד בלי כוונה להמיר את זה לפיאט.

נכון להיום אני שומר את כל מה שאני קונה לטווח הרחוק מאוד בלי כוונה להמיר את זה לפיאט.
צריך ניראה לי עצבים מברזל. אם היו ברשותי מספר ביטקוין, ב20k הייתי מעיף בלי להסתכל אחורה. אבל כנראה בגלל זה אני שייך לאלו שרק מדברים על ביטקוין:confused001:

צריך ניראה לי עצבים מברזל. אם היו ברשותי מספר ביטקוין, ב20k הייתי מעיף בלי להסתכל אחורה. אבל כנראה בגלל זה אני שייך לאלו שרק מדברים על ביטקוין:confused001:
ההפך,כשאתה יודע שאתה מחזיק לטווח ארוך אתה לא דואג לכלום,ירידות עליות זה לא מעניין בשיט כי אתה לא מתבסס על זה.
בגלל זה אני לא ממליץ להשקיע כסף שאתה לא יכול לאבד.

יש היום 16,771,987 ביטקוין בעולם מתוך מקסימום של 21 מיליון
Bitcoin (BTC) price, charts, market cap, and other metrics | CoinMarketCap

בגדול הפילוסופיה שלי לקריפטו היא לחכות ולראות מה יהיה עוד 10 שנים,אני שם כל חודש X כסף ששוכב בצד לטובת ביטקוין כדי שאם מתישהו בעתיד זה יהפוך לסטנדרט העולמי,אני אהיה מסודר,ואם לא אז זה רק כסף שבמילא לא נורא לי לאבד,אז נכון להיום אני שומר את כל מה שאני קונה לטווח הרחוק מאוד בלי כוונה להמיר את זה לפיאט.

זהו ה21 מליון היה זכור לי.
וכן אני מכיר את השיטת חסכון/השקעה הזאת. כל הכבוד ובהצלחה! תזכור אותי שתהיה מליונר ;)

למה הייתי בטוח שבאיזה 2023 זה נגמר...
fake-news.jpg

רק כסף שבמילא לא נורא לי לאבד

3443686-you-sir-deserve-a-cookie.jpg.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית