חשוב לציין שזה כרגע נובע מחקירה נגד אחת הבורסות הגדולות ואחד המטבעות שהיא ניהלה, הטענה היא שהם פמפמו את המחיר וניפחו את כל העניין בדרכים לא חוקיות.בינתיים יש לו קריסה מאז העליה שלו. מעניין איפה הוא יעצר. מהמר על 1000-2000 דולר 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשוב לציין שזה כרגע נובע מחקירה נגד אחת הבורסות הגדולות ואחד המטבעות שהיא ניהלה, הטענה היא שהם פמפמו את המחיר וניפחו את כל העניין בדרכים לא חוקיות.בינתיים יש לו קריסה מאז העליה שלו. מעניין איפה הוא יעצר. מהמר על 1000-2000 דולר 😃
שזו הונאת ענק כמו הרצת מניות, ויש עוד המון קבוצות טלגרם שמפמפמות מטבעותנוגורמות לאנשים לקנות ולהפסיד.חשוב לציין שזה כרגע נובע מחקירה נגד אחת הבורסות הגדולות ואחד המטבעות שהיא ניהלה, הטענה היא שהם פמפמו את המחיר וניפחו את כל העניין בדרכים לא חוקיות.
כן מאוד מזכיר, ההבדל הוא שהקבוצות פמפומים עושות משהו רגעי ורוכבות על מפגרים שמאמינים לשיט שהם מוכרים לעומתם מה שקורה עכשיו היה לאורך הרבה זמן ורק עכשיו מתחילה להתגלות התרמית.שזו הונאת ענק כמו הרצת מניות, ויש עוד המון קבוצות טלגרם שמפמפמות מטבעותנוגורמות לאנשים לקנות ולהפסיד.
קיצר, גועל נפש. להתרחק מקריפטו השוק פרוץ לחלוטין
מעניין אם אנשים אוכלים את הכובע שלא יצאו בזמןההתרסקות ממשיכה, נפילה מתחת לרף ה7קיי
בטוחמעניין אם אנשים אוכלים את הכובע שלא יצאו בזמן
ואו העלייה כנראה תיהיה מטורפתירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
![]()
בהצלחהקונה ב10K מתישהו ב2018 זה חוזר ל20K לדעתי
חחח לא יקרהאו לחכות שביטקוין יהפוך לסטנדרט 😃
Savageואו העלייה כנראה תיהיה מטורפת
בהצלחה
חחח לא יקרה
כמה הפסדת?
ואו העלייה כנראה תיהיה מטורפת
בהצלחה
חחח לא יקרה
כמה הפסדת?
לא הפסדתי כלום, יש לי את אותה כמות ביטקוין שהייתה לפני הירידהואו העלייה כנראה תיהיה מטורפת
בהצלחה
חחח לא יקרה
כמה הפסדת?
אין באמת קשר בין השניים למיטב ידיעתי, אבל כן זה מבדר שכל העיתונים עסוקים בקריפטו במקום בכספי הפנסיות שלנו.לא מבין את הלחץ כל השוק בירידה, אולי נגיד שגם הs&p500 לא שווה כלום יותר?
אין באמת קשר בין השניים למיטב ידיעתי, אבל כן זה מבדר שכל העיתונים עסוקים בקריפטו במקום בכספי הפנסיות שלנו.
בצדק.דווקא יש משהו מעניין בזה שכל השוק בירידה ואיתו גם הקריפטו.
בנתיים הייתה לי אופציה לשים אופציה על המדד ולהרוויח הרבה כסף אבל השתפנתי 🤦♂️
בצדק.
הקריפטו בירידה בגלל הסיפור עם טט'ר והשוק האסייתי
הקריפטו התחיל צניחה לפני המדדים.דווקא יש משהו מעניין בזה שכל השוק בירידה ואיתו גם הקריפטו.
בנתיים הייתה לי אופציה לשים אופציה על המדד ולהרוויח הרבה כסף אבל השתפנתי 🤦♂️
יש לי חבר מאוגנדה, יש לו 100 איטריום (לי יש 5) והוא קנה שהם היו באיזור הדולר (אני ב200)
והוא אמר לי שהרבה מהביטקויינים נמצאים במדינות עולם שלישי בגלל שזה היה מטבע שהשתמשו בו לקנות נשק וסמים.
ויש הרבה דראגלורדים וכאלה שמחזיקים בכמויות ענקיות של ביטקויינים והרבה מהעולם המערבי מפחד מהעובדה הזאת שפתאום דראג לורד יהיה שווה כמה מיליארדים בכסף שאפשר לממש.
למה זה יותר מפחיד מקינגפין של קארטל במקסיקו? יש להם את הכסף הזה גם בלי קריפטו..
עדיין*בגלל שזה היה מטבע שהשתמשו בו לקנות נשק וסמים.