הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bitcoin

בינתיים יש לו קריסה מאז העליה שלו. מעניין איפה הוא יעצר. מהמר על 1000-2000 דולר 😃
חשוב לציין שזה כרגע נובע מחקירה נגד אחת הבורסות הגדולות ואחד המטבעות שהיא ניהלה, הטענה היא שהם פמפמו את המחיר וניפחו את כל העניין בדרכים לא חוקיות.

חשוב לציין שזה כרגע נובע מחקירה נגד אחת הבורסות הגדולות ואחד המטבעות שהיא ניהלה, הטענה היא שהם פמפמו את המחיר וניפחו את כל העניין בדרכים לא חוקיות.
שזו הונאת ענק כמו הרצת מניות, ויש עוד המון קבוצות טלגרם שמפמפמות מטבעותנוגורמות לאנשים לקנות ולהפסיד.

קיצר, גועל נפש. להתרחק מקריפטו השוק פרוץ לחלוטין

שזו הונאת ענק כמו הרצת מניות, ויש עוד המון קבוצות טלגרם שמפמפמות מטבעותנוגורמות לאנשים לקנות ולהפסיד.

קיצר, גועל נפש. להתרחק מקריפטו השוק פרוץ לחלוטין
כן מאוד מזכיר, ההבדל הוא שהקבוצות פמפומים עושות משהו רגעי ורוכבות על מפגרים שמאמינים לשיט שהם מוכרים לעומתם מה שקורה עכשיו היה לאורך הרבה זמן ורק עכשיו מתחילה להתגלות התרמית.

אם זה מעניין מישהו, בורסאת ביטפינקס שהיא אחת מהגדולות בשוק כרגע ניהלה יחסים קרובים עם חברה בשם Tether שלמעשה יצרה מטבע דיגיטלי שלטענתם היה מגובה בדולר, למעשה בכל הבורסות היה אפשר לסחור במטבעות מול אותו מטבע וכביכול לשמור על הערך פיאט של ההשקעה שלך באותו רגע, כרגע מסתבר שהחברה הזאת הזרימה לביטפינקס עשרות ומאות מליוני מטבעות ובסמוך להזרמות האלה היה ניתן לראות פתאום קפיצות/נפילות במחיר הביטקוין, כנראה שהמטבע הזה לא באמת מגובה בדולר ושהכל היה תרמית על מנת לעשות מניפולציות על מחירי הביטקוין, כרגע נפתחה חקירה בארה"ב נגד השניים מה שיוצר הרבה בלבול וחוסר ידיעה בשוק כולו.

aDxmegN_460s.jpg

ירידה לצורך עליה.
חוץ מזה שינואר ידוע בתור חודש קשה לקריפטו
26814533_1872136392828300_3610469587866764515_n.jpg
ואו העלייה כנראה תיהיה מטורפת
קונה ב10K מתישהו ב2018 זה חוזר ל20K לדעתי
בהצלחה
או לחכות שביטקוין יהפוך לסטנדרט 😃
חחח לא יקרה
כמה הפסדת?

לא מבין את הלחץ כל השוק בירידה, אולי נגיד שגם הs&p500 לא שווה כלום יותר?

לא מבין את הלחץ כל השוק בירידה, אולי נגיד שגם הs&p500 לא שווה כלום יותר?
אין באמת קשר בין השניים למיטב ידיעתי, אבל כן זה מבדר שכל העיתונים עסוקים בקריפטו במקום בכספי הפנסיות שלנו.

אין באמת קשר בין השניים למיטב ידיעתי, אבל כן זה מבדר שכל העיתונים עסוקים בקריפטו במקום בכספי הפנסיות שלנו.

דווקא יש משהו מעניין בזה שכל השוק בירידה ואיתו גם הקריפטו.
בנתיים הייתה לי אופציה לשים אופציה על המדד ולהרוויח הרבה כסף אבל השתפנתי 🤦‍♂️

בצדק.
הקריפטו בירידה בגלל הסיפור עם טט'ר והשוק האסייתי

בצדק.
הקריפטו בירידה בגלל הסיפור עם טט'ר והשוק האסייתי

יש לי חבר מאוגנדה, יש לו 100 איטריום (לי יש 5) והוא קנה שהם היו באיזור הדולר (אני ב200)
והוא אמר לי שהרבה מהביטקויינים נמצאים במדינות עולם שלישי בגלל שזה היה מטבע שהשתמשו בו לקנות נשק וסמים.
ויש הרבה דראגלורדים וכאלה שמחזיקים בכמויות ענקיות של ביטקויינים והרבה מהעולם המערבי מפחד מהעובדה הזאת שפתאום דראג לורד יהיה שווה כמה מיליארדים בכסף שאפשר לממש.

הקריפטו התחיל צניחה לפני המדדים.
כרגע התקשורת כן עסוקה במדדים. לפחות בארץ YNET ובחול FOX ו BBC

יש לי חבר מאוגנדה, יש לו 100 איטריום (לי יש 5) והוא קנה שהם היו באיזור הדולר (אני ב200)
והוא אמר לי שהרבה מהביטקויינים נמצאים במדינות עולם שלישי בגלל שזה היה מטבע שהשתמשו בו לקנות נשק וסמים.
ויש הרבה דראגלורדים וכאלה שמחזיקים בכמויות ענקיות של ביטקויינים והרבה מהעולם המערבי מפחד מהעובדה הזאת שפתאום דראג לורד יהיה שווה כמה מיליארדים בכסף שאפשר לממש.

למה זה יותר מפחיד מקינגפין של קארטל במקסיקו? יש להם את הכסף הזה גם בלי קריפטו..

למה זה יותר מפחיד מקינגפין של קארטל במקסיקו? יש להם את הכסף הזה גם בלי קריפטו..

כי אם הרעיון של ביטקויין יעבור ובאמת יהיו העברות אנונימיות בעולם ולהם יהיה את כל המטבעות, יהיה מפחיד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית