עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
300 אלף שקל בלי לצאת מהצריף/אוהל/וילה עם 4 משרתים(כי אין שם משהו באמצע)יש לי חבר מאוגנדה, יש לו 100 איטריום
בכללי כל עוד לא מכרתה בהפסד אתה לא נפלתה.טוב אז היום "קפץ" בחזרה ל8קיי
אתמול היה שפל של 5.9
איזה דבר לא יציב זה, מפחיד לחשוב כמה אנשים נשרפו בנפילה של הימים האחרונים
הנפילה היא בחודש האחרון מ14 ל8בכללי כל עוד לא מכרתה בהפסד אתה לא נפלתה.
ידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצבטוב אז היום "קפץ" בחזרה ל8קיי
אתמול היה שפל של 5.9
איזה דבר לא יציב זה, מפחיד לחשוב כמה אנשים נשרפו בנפילה של הימים האחרונים
ידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצב
ברור.שאלה - תרחיש שבו אתה מפסיד כסף, קיים מבחינתך?
כן אתה מחזיק ביטקויין כי אתה אוהב להגיד יש לי ביטקווין לא כי חשבת שזה יעלה תוכל למכור את זה ולפרוש לפנסייהלא הפסדתי כלום, יש לי את אותה כמות ביטקוין שהייתה לפני הירידה
סליחה שיקרתי, קניתי עוד ביטקוין.
ידיים חלשות הם אלה שהקפיצו את השוקידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצב
כנראה שלא כמו שהוא כתב לי יש לו אותה כמות ביטקויין....שאלה - תרחיש שבו אתה מפסיד כסף, קיים מבחינתך?
ידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצב
מפתיע ואני חשבתי שידיים חלשות פשוט עוזבות את השוקכן עבר ההיפ, ראיתי כתבות שנכון ללפחות חצי שנה לפני בערך כ 90% מהמטבעות היו בידי כמות מאוד קטנה של משתמשים.
אנשים נכנסו לזה לא בגלל שהאמינו במטבע או משהו כזה. אלה פשוט זה היה הימור, אנשים אוהבים את זה. וזה היה ללא מיסים ורגולציות. ההיפ עבר וכך גם המטבע.
מה מפתיעה ? שכלאלו שלקחו משכנתא בשביל לקנות ביטקוין עכשיו מוכרים הכל ? כאלו שלפני שבוע לקנייה אפילו לא ידעו מה זה המטבע הזה ?מפתיע ואני חשבתי שידיים חלשות פשוט עוזבות את השוק
ציניות...מה מפתיעה ? שכלאלו שלקחו משכנתא בשביל לקנות ביטקוין עכשיו מוכרים הכל ? כאלו שלפני שבוע לקנייה אפילו לא ידעו מה זה המטבע הזה ?
חחח עוד טמבל שלא מבין שזה הימור חושב שאי אפשר להפסידכשאני קורא תגובות כאלה, אני יודע שזה הזמן לקנות
תקנה 😃כשאני קורא תגובות כאלה, אני יודע שזה הזמן לקנות