הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bitcoin

שבוע שעבר קבוצת כדורגל מקצוענית קנתה שחקן באמצעות ביטקווין,
מעניין כמה ביטקווין אלירן עטר שווה 😆

טוב אז היום "קפץ" בחזרה ל8קיי
אתמול היה שפל של 5.9

איזה דבר לא יציב זה, מפחיד לחשוב כמה אנשים נשרפו בנפילה של הימים האחרונים

טוב אז היום "קפץ" בחזרה ל8קיי
אתמול היה שפל של 5.9

איזה דבר לא יציב זה, מפחיד לחשוב כמה אנשים נשרפו בנפילה של הימים האחרונים
ידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצב

לא הפסדתי כלום, יש לי את אותה כמות ביטקוין שהייתה לפני הירידה
סליחה שיקרתי, קניתי עוד ביטקוין.
כן אתה מחזיק ביטקויין כי אתה אוהב להגיד יש לי ביטקווין לא כי חשבת שזה יעלה תוכל למכור את זה ולפרוש לפנסייה
אתה נשמע פטתי
ידיים חלשות עוזבות את השוק זה דבר חיובי, מי שנשאר מאמין במוצר, ברגע שהספקולנטים יעזבו את הביטקוין המחיר שלו יתייצב
ידיים חלשות הם אלה שהקפיצו את השוק
הטכנולוגיה תתפוס הביטקויין לו כל דבר שהוא עושה יש מטבע חדש שהעושה אותו דבר רק יותר טוב
שאלה - תרחיש שבו אתה מפסיד כסף, קיים מבחינתך?
כנראה שלא כמו שהוא כתב לי יש לו אותה כמות ביטקויין....

כן עבר ההיפ, ראיתי כתבות שנכון ללפחות חצי שנה לפני בערך כ 90% מהמטבעות היו בידי כמות מאוד קטנה של משתמשים.

אנשים נכנסו לזה לא בגלל שהאמינו במטבע או משהו כזה. אלה פשוט זה היה הימור, אנשים אוהבים את זה. וזה היה ללא מיסים ורגולציות. ההיפ עבר וכך גם המטבע.

כן עבר ההיפ, ראיתי כתבות שנכון ללפחות חצי שנה לפני בערך כ 90% מהמטבעות היו בידי כמות מאוד קטנה של משתמשים.

אנשים נכנסו לזה לא בגלל שהאמינו במטבע או משהו כזה. אלה פשוט זה היה הימור, אנשים אוהבים את זה. וזה היה ללא מיסים ורגולציות. ההיפ עבר וכך גם המטבע.
מפתיע ואני חשבתי שידיים חלשות פשוט עוזבות את השוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית