שרד מעל חצי שנה עם 350$+. לא רואה סיבה שלא יחזיק על 600$.אל תערבב מחיר עם ערך. זה שהמחיר עולה לא אומר שהערך עולה.
קשה לי מאוד להאמין שהמחיר הנוכחי יכול להחזיק, הוא מנותק מהמציאות ומגלם כל מיני הנחות שלא ידוע עד כמה,אם בכלל, יתגשמו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שרד מעל חצי שנה עם 350$+. לא רואה סיבה שלא יחזיק על 600$.אל תערבב מחיר עם ערך. זה שהמחיר עולה לא אומר שהערך עולה.
קשה לי מאוד להאמין שהמחיר הנוכחי יכול להחזיק, הוא מנותק מהמציאות ומגלם כל מיני הנחות שלא ידוע עד כמה,אם בכלל, יתגשמו.
יש עכשיו מטבע חדש LTC, הוא כרגע 5$, והוא עולה.. יש לו סיכוי. קניתי כמה.. בכ"מ זה גרושים.
עכשיו הוא שווה כמעט 800$😭בזמנו רציתי לקנות כשזה היה 10 סנט.
כזה דביל..
אף אחד בארץ לא מקבל את המטבע הזה אז הוא לא שווה בכלל גם אח הוא שווה מיליארד שקל אםלא מעריכים אותו בחנויות פה
שווה רק במקומות שמקבלים אותו אבל אין כאלה בארץ.טענה לא הגיונית, לך למכולת עם כל מטבע זר ותראה אם מוכרים לך משהו, זה אומר שהמטבע לא שווה?
לא מקבלים ביטקוין באף חנות.אף אחד בארץ לא מקבל את המטבע הזה אז הוא לא שווה בכלל גם אח הוא שווה מיליארד שקל אםלא מעריכים אותו בחנויות פה
לא מקבלים ביטקוין באף חנות.
היעוד שלו זה סחר לא חוקי באינטרנט בסמים, ילדים, שכירי חרב וכו'.
ומה לא חכם? יכלת לקנות 100 ביטקוין ב-10$, והיום יכלת למכור ב-78468$.
בשקלים זה 36 ש"ח בקירוב לשלם ולקבל 282485 ש"ח. שווה לא?
הערך של ביטקוין הוא 7400$ נכון להיום, נראה לי חשוב להקפיץ את האשכול הזה
מי שכרה ביטקוין בזמנו הבין שזה פוטנצל ענק כי מדובר במטבע בלי ממשלה שיכולה להדפיס אותו ובלי רגולטור מנווט- זה היתרון המרכזי.
החסרון המרכזי הוא בדיוק זה, בזמנו הG7 הסכימו שהמטבע הזה חוקי למסחר ואז אחרי כמה חודשים החליטו כך גם באיחוד האירופי, כמה ימים אחרי כל החלטה המטבע התפוצץ במחיר.
כנ"ל מהצד השני השנה לדוגמה, במשך תקופה מסויימת סין אסרה מסחר במטבע והוציאה אותו מחוץ לחוק והמטבע נחתך ב40% תוך כמה שעות(אלפי דולרים כבר לא עשרות או מאות)- ואחר כך היא התירה את השימוש בו והוא קפץ בחזרה(אני מניח שיש כמה מאות סינים קרובים לצלחת שתכננו וניצלו את זה והתעשרו בתוך כמה שבועות על חשבון אנשים מסכנים ברחבי העולם, זה לא היה מקרי וכנראה שהממשל רוצה שליטה במטבע הזה כנכס אסטרטגי)
בגלל שאין עדיין חברות גדולות(לדוג' חברות הs&p) ורציניות שמוכנות לקבל ביטקוין ולא כסף, כיום כל ממשלה גדולה שרוצה יכולה לעשות מניפולציה במטבע הזה איך שבא לה- ארה"ב יכולה לרסק את המטבע תוך חצי יום מסחר ולהרים אותו חזרה למחרת- זה לא משהו מוחשי עדיין והערך של המטבע מייצג בעיקר אידיליה ורעיון(כמו מניית טסלה לדוג')
במחירים אליהם זה הגיע היום אישית לא הייתי מתקרב למטבע הזה בהשקעה ניכרת, כי מוקדם לדעת אם זו בועה או לא(ומי שיחליט הם בסוף מדינות, לא הציבור שמחזיק במטבע, ארה"ב יכולה להתעורר עוד 7 שנים ולראות שסין מחזיקה בשיעור ניכר בביטקוין ולהחליט שזה לא חוקי להחסיק ביטקוינס וכל הבועה התפוצצה)
חברות כמו מייקרוסופט וקבוצת פולקסווגן לא נחשבות חברות גדולות?בגלל שאין עדיין חברות גדולות(לדוג' חברות הs&p) ורציניות שמוכנות לקבל ביטקוין ולא כסף, כיום כל ממשלה גדולה שרוצה יכולה לעשות מניפולציה במטבע הזה איך שבא לה- ארה"ב יכולה לרסק את המטבע תוך חצי יום מסחר ולהרים אותו חזרה למחרת- זה לא משהו מוחשי עדיין והערך של המטבע מייצג בעיקר אידיליה ורעיון(כמו מניית טסלה לדוג')
מי יודע, בגדול יש הרבה אידיליות בעולם שלא מבוססות על דברים מוחשיים ופוטנציאל הצמיחה הוא אינסופי, אבל בסוף מה שההמון יחשוב על המטבע הזה הוא שיקרה, הבעיה היא שדעת ההמון קלה מאוד להשפעה כשפתאום יש התערבות של מעצמה.אני חושב שאם ארהב תנסה לרסק את המטבע (כמו שעשתה בפעם הקודמת) יש סיכוי שעכשיו התוצאה תהיה שונה ומה שיקרה זה שתהיה ירידה דרסטית בשווי אבל המטבע ימשיך להתקיים למרות האיסור של ארה״ב (אפילו אולי במדינות עולם שלישי ומדינות שבסכסוך עם ארה״ב) מה שיגרום בעצם ל׳פסיכולוגיה הפוכה׳ לשוק שיגיד לעצמו, היי המטבע ממשיך להתקיים למרות שארהב מנסה לעצור אותו ואם ארהב לא יכולה לעצור אותו אף אחד לא יוכל ואז תהיה עליה חדה מתישהו או עליה מתונה אבל המטבע ימשיך לעלות, במיוחד כי התאריך סיום של ההנפקות קרב ובא.
גם פייפל הסכימה לקבל ביטקוין דרך braintree, אולי לא הסברתי את עצמי נכון: אני מדבר על עסקאות רכש, הנפקות ושאר עסקאות בהיקף גדול ולא מכירות נקודתיות לצרכנים פרטיים.חברות כמו מייקרוסופט וקבוצת פולקסווגן לא נחשבות חברות גדולות?
למי שלא מכיר - Bitcoin - Open source P2P money
זה מטבע דיגטלי מבוזר, שמטפל בבעית התשלום הכפול ללא אמון בצד ג'.
המחיר הנוכחי מגרד את ה60$ למטבע (59.7 בעת כתיבת שורות אלו).
אני מעוניין לשמוע מה דעתכם על המטבע, בין אם שמעתם עליו ובין אם לא, לצורך סטטיסטיקה שאני אוסף.
האם אתם חושבים שמדובר בבועה שתתפוצץ ותיעלם? האם אתם צופים למטבע עתיד מזהיר? הייתם משתמשים או משקיעים במטבע?
תודה.
זה בדיוק העניין,רוב משתמשי הפורום ראו את האשכול הזה,ואני מאמין שאף אחד לא קנה.חבל שלא ראיתי את השרשור הזה בזמנו,הייתי קונה כמה מטבעות
איך שאתה מרגיש היום?בזמנו רציתי לקנות כשזה היה 10 סנט.
כזה דביל..
שם?מומלץ לראות את הדוקומנטרי בנטפליקס על הביטקויין .
ובדיוק בגלל זה הסיכון קשור לתשואה. הסיכון במטבע הספקולטיבי הזה הוא עצום. בינתיים נמצאים פראיארים שמוכנים לשלם, בשלב מסויים זה הולך להתרסק.זה בדיוק כמו מסחר בבורסה ככל שיש יותר אנשים שקוניםאת המניה היא שווה יותר אז אין סיבה שזה לא יעבוד