ייעוץ נוגדי דלקת

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
איזה כדור הכי חזק נגד דלקת? האורטופד המליץ לי על ארקוקסיה 120 יש משו יותר טוב?
ואם יש עוןד משו שיעזור חוץ מכדורים גם אשמח לשמוע.. צריך פיתרון אני כולי פצוע 😵

זה כמו שתגיד שמי שאין לו סכרת לא יכול לטפל בסכרת, זה משהו שלומדים מספרים ולא מניסיון עצמי.

הדוגמא הייתה צריכה להיות : שמי שאף פעם לא טיפל בסוכרת לא יידע איך לטפל בה .
וזה נכון לחלוטין אי אפשר ללמוד את הדברים האלה רק מספרות, לא סתם לרופאים יש תקופת סטאג' ואחר כך התתמחות ארוכה .

מי אמר לך שלא עשיתי אולטסאונד?? מהצילומים שהוא ראה הביא לי ארקוקסיה ואני כבר 7 ימים על מינון של 120 (שזה המקסימלי ) ולא הרגשתי שום השמדה עצמית וחוץ מיזה אחרי כמה סייקלים אתה מפחד מכדור ארקוקסיה?
והשאלה העיקרית שלי הייתה אם יש פיתרון יותר טוב/חזק לדלקת מארקוקסיה ?
חבל שאתה לא קורא את ההודעות שלי באופן מלא אלא בצורה סלקטיבית, היית רואה שאני כתבתי שאני בכלל ויתרתי על הצילום ולא נגעתי בשומדבר מלבד איבופרופן, שלא צריך עבורו מרשם.

בסופו של דבר גוף שלך החלטות שלך, רפואה שלמה.

אני מחכה לספרים... 🙄

לא הבנתי את העקיצה. [אני מניח שזו הייתה אמורה להיות עקיצה כלשהי].

הדוגמא הייתה צריכה להיות : שמי שאף פעם לא טיפל בסוכרת לא יידע איך לטפל בה .
וזה נכון לחלוטין אי אפשר ללמוד את הדברים האלה רק מספרות, לא סתם לרופאים יש תקופת סטאג' ואחר כך התתמחות ארוכה .

מן הסתם, אבל זה לא אומר שהרופא צריך להתאמן בשביל לטפל בכאלה שמתאמנים.

לא הבנתי את העקיצה. [אני מניח שזו הייתה אמורה להיות עקיצה כלשהי].

לא ברור לי מה לא הבנת. אם אתה מדבר על ספרים, אז אתה כנראה מכיר כאלה. בוא שתף אותנו בספרים שמדברים על התאוששות מפציעות של הרמת משקולות או דברים בסגנון.

התכוונתי לספרי לימוד של האורטופדים \ רופאי פציעות ספורט.
וכל הספרות המקצועית בנושא.

כמובן שאין ספר "כיצד להתאושש מפציעות של הרמת משקולות", אבל הפציעות בהרמות משקולות הן לא ספציפיות רק לספורט הזה, הן קיימות גם בשאר סוגי הספורט [פריקות כתף, קריעת רצועות וכו'].

התכוונתי לספרי לימוד של האורטופדים \ רופאי פציעות ספורט.
וכל הספרות המקצועית בנושא.

כמובן שאין ספר "כיצד להתאושש מפציעות של הרמת משקולות", אבל הפציעות בהרמות משקולות הן לא ספציפיות רק לספורט הזה, הן קיימות גם בשאר סוגי הספורט [פריקות כתף, קריעת רצועות וכו'].

ואתה קראת את הספרות? אתה יודע על מה מדובר שם?

הפציעות הן מאוד ספציפיות. אם אתה ספורטאי אתה רוצה לחזור לתפקד כמו לפני הפציעה, ולא רק להיות מסוגל ללכת כמו בן אדם.

אתה כנראה לא מבין שדברים צריכים להחלים בצורה בה אתה משתמש בהם כדי לחזור לתפקוד מלא.

מה הנקודה שלך?

אתה טענת את זה:
מאמנים ומתאמנים הם היחידים שרלוונטיים. לאנשים שלא מתאמנים גם אין מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים.

מה שאתה אומר כאן זה שרופא שלא מתאמן\מאמן - אין לו מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים.

וזה לא נכון.

זה כמו הרופאה הזאת שניתחה את הברך של רונאלדו, אני בספק אם היא יודעת לשחק כדורגל..

מה הנקודה שלך?

הנקודה שלי כבר הוסברה כמה פעמים בשרשור הזה ובאחרים (לא רק על ידי, אלא ע"י the sun ו deus ex machina).

מנוחות לא עוזרות בפציעות. להקשיב לגוף זה בולשיט. אם הייתי מקשיב לגוף שלי, לא הייתי מתאמן עם הפציעה שלי בחודש האחרון, ובכלל לא הייתי מתאמן חצי מהזמן.

ורופאים לא יודעים הכל.

תקרא שוב את ההודעה שערכתי..

ואני לא יודע להגיב לך על מה שכתבת כי אין לי מספיק ידע בנושא. מנוחות כן עוזרות, גם להוריד ווליום זה סוג של מנוחה. או שאתה רוצה להגיד לי שמי שפרק את הכתף צריך לחזור יום אחרי שהכניסו לו אותה למקום להרים את אותו המשקל?

תקרא שוב את ההודעה שערכתי..

ואני לא יודע להגיב לך על מה שכתבת כי אין לי מספיק ידע בנושא. מנוחות כן עוזרות, גם להוריד ווליום זה סוג של מנוחה. או שאתה רוצה להגיד לי שמי שפרק את הכתף צריך לחזור יום אחרי שהכניסו לו אותה למקום להרים את אותו המשקל?

אני לא מאמין שאני עדיין עונה. אבל אתה מודע לזה שלחזור להתאמן לא שקול ללחזור להרים אותו משקל? אפשר גם לבוא אחרי פציעה בכתף ולהרים מוט ריק ל 40 חזרות. זה גם סוג של טיפול בפציעה.

יש פציעות שדורשות ניתוח. אבל זה לא טיפול מלא בפציעה לצערי. אחרי הניתוח אתה לא יושב בבית ומחכה שהכל יהיה בסדר. אתה חוזר לספורט שלך. ולפני שאתה שואל, לא אתה לא חוזר ישר לתחרות.

בקטע הזה אני מסכים איתך [לא טענתי אחרת]. לא הסכמתי איתך בעיניין של "מאמנים ומתאמנים הם היחידים שרלוונטיים. לאנשים שלא מתאמנים גם אין מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים".

אבל לא חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית