עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.
איבופרופן וrehab, זה כל מה שצריך במקרה של דלקת.
רופאים 99% לא יודעים לטפל בדלקות שמגיעות מאימונים, אני לא היחיד שטוען ככה.
ארקוקסיה זה השמדה עצמית ממה שאני הבנתי מתגובות של אנשים.
מאמנים, מתאמנים, רופאים לפציעות ספורטמי עוד טוען ככה?
אין לי כוח להכנס לחפירה הזאת, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתי וזהו.
נ.ב
הקביעה שמתאמנים לא רלוונטי זה לא נכון, תתפלא כמה המצב עגום שיש מתאמנים שיודעים לטפל בפציעות ע"פ ניסיון הרבה יותר טוב ממה שיש לרופאים להציע.
דוגמא אישית למה שתיארת:זה נכון באופן כללי לרוב תחומי הספורט , רוב הרופאים יגידו לך על כל שטות
שתבוא אליהם דבר ראשון לנוח .
אני בטוח שמנוחה תזרז את ההחלמה לחלק גדול מהפציעות אבל מי שלא מתאמן ומשחק פצוע הוא לא ספורטאי .
כל מה שאתה כותב זה נחמד, אבל עדיין הטענה ש"99% מהאורטופדים אין להם מושג בפציעות כתוצאה מאימונים" די תמוהה בעיניי.
נכון, וגם שלא צריך להכנס לפאניקה מכל דבר.הכוונה שלו לדעתי היא שרופאים שלא מומחים בפציעות ספורט לא צריכים להתעסק בנושא הזה , ואני מסכים איתו אם אתה רוצה לקבל טיפול טוב לך למומחה בתחום .
זה כמובן תלוי בסוג הפציעה. אם יש לך איזשהי דלקת קטנה או מתיחה קלה של הגיד, אורטופד רגיל יכול לטפל בפציעה בצורה טובה. אם יש לך איזשהי בעיה מסובכת אז כמובן שעדיף מומחה בפציעות ספורט.
עדי, יש כאן אנשים בחיטוב עצבני אל תתיחס אליהם:victory:
בשביל לשלול בעיות אחרות.
מתאמנים - לא רלוונטי.
מאמנים - גם לא יודע עד כמה.
יש לך איזשהו גיבוי לטענה שאורטופדים לא יודעים לטפל בפציעות שנגרמות מאימונים מפי רופא לפציעות ספורט?
מאמנים ומתאמנים הם היחידים שרלוונטיים. לאנשים שלא מתאמנים גם אין מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים.
אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.
איבופרופן וrehab, זה כל מה שצריך במקרה של דלקת.
רופאים 99% לא יודעים לטפל בדלקות שמגיעות מאימונים, אני לא היחיד שטוען ככה.
ארקוקסיה זה השמדה עצמית ממה שאני הבנתי מתגובות של אנשים.
זה כמו שתגיד שמי שאין לו סכרת לא יכול לטפל בסכרת, זה משהו שלומדים מספרים ולא מניסיון עצמי.