ייעוץ נוגדי דלקת

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
איזה כדור הכי חזק נגד דלקת? האורטופד המליץ לי על ארקוקסיה 120 יש משו יותר טוב?
ואם יש עוןד משו שיעזור חוץ מכדורים גם אשמח לשמוע.. צריך פיתרון אני כולי פצוע 😵

אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.
איבופרופן וrehab, זה כל מה שצריך במקרה של דלקת.
רופאים 99% לא יודעים לטפל בדלקות שמגיעות מאימונים, אני לא היחיד שטוען ככה.
ארקוקסיה זה השמדה עצמית ממה שאני הבנתי מתגובות של אנשים.

מי עוד טוען ככה?

מתאמנים - לא רלוונטי.
מאמנים - גם לא יודע עד כמה.

יש לך איזשהו גיבוי לטענה שאורטופדים לא יודעים לטפל בפציעות שנגרמות מאימונים מפי רופא לפציעות ספורט?

אין לי כוח להכנס לחפירה הזאת, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתי וזהו.

נ.ב
הקביעה שמתאמנים לא רלוונטי זה לא נכון, תתפלא כמה המצב עגום שיש מתאמנים שיודעים לטפל בפציעות ע"פ ניסיון הרבה יותר טוב ממה שיש לרופאים להציע.

שוב, אני לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה..

ואני לא משווה, אבל המשפט של "אין לי כוח להכנס לחפירה הזאת, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתי וזהו" חוזר אצלך די הרבה. זה כמו שאני אגיד לך "השמש ירוקה, אין לי כוח להכנס לחפירה הזאת, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתי וזהו". לא השוותי את נושא האשכול לטענה המטופשת שהעלתי כרגע על השמש, פשוט אם אתה זורק טענה כלשהי תגבה אותה...

אין לי כוח להכנס לחפירה הזאת, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתי וזהו.

נ.ב
הקביעה שמתאמנים לא רלוונטי זה לא נכון, תתפלא כמה המצב עגום שיש מתאמנים שיודעים לטפל בפציעות ע"פ ניסיון הרבה יותר טוב ממה שיש לרופאים להציע.

זה נכון באופן כללי לרוב תחומי הספורט , רוב הרופאים יגידו לך על כל שטות
שתבוא אליהם דבר ראשון לנוח .
אני בטוח שמנוחה תזרז את ההחלמה לחלק גדול מהפציעות אבל מי שלא מתאמן ומשחק פצוע הוא לא ספורטאי .

אין לי ציטוט של רופא מומחה לפציעות ספורט שיגיד משהו כזה, כל מה שאמרתי זה על סמך הניסיון האפסי שצברתי בתקופה האחרונה, ומסתבר שטיפלתי בפציעות שלי טוב יותר לבד מאשר אם הייתי נגרר ומחכה לאולטראסאונד ודברים כאלה.

אני מכיר לא מעט מתאמנים שטיפלו בדלקות במקומות שונים בלי עזרה מקצועית וסביר להניח שעשו בשכל.
אגב הארקוקסיה זה באמת השמדה עצמית: אבא, חברים ואנשים מהמכון כולם לקחו ארקוקסיה כדי לטפל בדלקת ורק סבלו מהעניין, זה ממש רעל.

זה נכון באופן כללי לרוב תחומי הספורט , רוב הרופאים יגידו לך על כל שטות
שתבוא אליהם דבר ראשון לנוח .
אני בטוח שמנוחה תזרז את ההחלמה לחלק גדול מהפציעות אבל מי שלא מתאמן ומשחק פצוע הוא לא ספורטאי .
דוגמא אישית למה שתיארת:
לי האורטופד אמר לנוח מכל אימוני התנגדות, ומותר לי לעשות אירובי בעצימות קלה - תודה על העזרה בטיפול בדלקת בכתף אח שלו. ✌️
במקום זה מה שעשיתי היה העמסה פרוגרסיבית של איבופרופן ועבודת שיקום לכתף ממשקלים נמוכים. עבד כמו שעון.

כל מה שאתה כותב זה נחמד, אבל עדיין הטענה ש"99% מהאורטופדים אין להם מושג בפציעות כתוצאה מאימונים" די תמוהה בעיניי.

כל מה שאתה כותב זה נחמד, אבל עדיין הטענה ש"99% מהאורטופדים אין להם מושג בפציעות כתוצאה מאימונים" די תמוהה בעיניי.

הכוונה שלו לדעתי היא שרופאים שלא מומחים בפציעות ספורט לא צריכים להתעסק בנושא הזה , ואני מסכים איתו אם אתה רוצה לקבל טיפול טוב לך למומחה בתחום .

זה כמובן תלוי בסוג הפציעה. אם יש לך איזשהי דלקת קטנה או מתיחה קלה של הגיד, אורטופד רגיל יכול לטפל בפציעה בצורה טובה. אם יש לך איזשהי בעיה מסובכת אז כמובן שעדיף מומחה בפציעות ספורט.

הכוונה שלו לדעתי היא שרופאים שלא מומחים בפציעות ספורט לא צריכים להתעסק בנושא הזה , ואני מסכים איתו אם אתה רוצה לקבל טיפול טוב לך למומחה בתחום .
נכון, וגם שלא צריך להכנס לפאניקה מכל דבר.

זה כמובן תלוי בסוג הפציעה. אם יש לך איזשהי דלקת קטנה או מתיחה קלה של הגיד, אורטופד רגיל יכול לטפל בפציעה בצורה טובה. אם יש לך איזשהי בעיה מסובכת אז כמובן שעדיף מומחה בפציעות ספורט.

למה ללכת לאורטופד בגלל דלקת או מתיחה קלה של גיד ?

מתאמנים - לא רלוונטי.
מאמנים - גם לא יודע עד כמה.

יש לך איזשהו גיבוי לטענה שאורטופדים לא יודעים לטפל בפציעות שנגרמות מאימונים מפי רופא לפציעות ספורט?

מאמנים ומתאמנים הם היחידים שרלוונטיים. לאנשים שלא מתאמנים גם אין מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים.

מאמנים ומתאמנים הם היחידים שרלוונטיים. לאנשים שלא מתאמנים גם אין מושג איך לטפל בפציעות הקשורות באימונים.

זה כמו שתגיד שמי שאין לו סכרת לא יכול לטפל בסכרת, זה משהו שלומדים מספרים ולא מניסיון עצמי.

• פותח/ת השרשור
אותי רופא שלח לעשות אולטראסאונד במקום לתת לי נוגדי דלקות כשהייתה לי דלקת בכתף, ברור שלא הלכתי.
איבופרופן וrehab, זה כל מה שצריך במקרה של דלקת.
רופאים 99% לא יודעים לטפל בדלקות שמגיעות מאימונים, אני לא היחיד שטוען ככה.
ארקוקסיה זה השמדה עצמית ממה שאני הבנתי מתגובות של אנשים.

מי אמר לך שלא עשיתי אולטסאונד?? מהצילומים שהוא ראה הביא לי ארקוקסיה ואני כבר 7 ימים על מינון של 120 (שזה המקסימלי ) ולא הרגשתי שום השמדה עצמית וחוץ מיזה אחרי כמה סייקלים אתה מפחד מכדור ארקוקסיה?
והשאלה העיקרית שלי הייתה אם יש פיתרון יותר טוב/חזק לדלקת מארקוקסיה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית