הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת חלוד בנושא צריך את העזרה שלכם בנושא תוספים שאני מעוניין לקנות

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
מה קורה אני חוזר להתאמן (SS) אחרי שנתיים העדרות שוקל 83KG על 1.77 מטר 15% שומן +- מעוניין לקנות את המוצרים שאני אפרט אותם אשמח לשמוע
המצלות איפה הכי זול לקנות אותם ואיזה סוג אתם ממליצים לי לקנות:

1. אבקת חלבון (אני צריך כי אני לא מספיק לצרוך את הכמות המומלצת היומית שלי )
2. קראטין מונו (עבד עליי יופי לפני כן היה לי של אופטימום שהזמנתי מ BB בזמנו)
3. מולטי ויטמין ( מעוניין לקנות כי אני עובד בעבודה פיזית שאני לא נמצא רוב היום בבית והתפריט שלי לוקה בחסר בגלל זה
אשמח לשמוע המלצות איזה סוג כדאי לקנות וכו)
4. אומגה 3
5. קפאין (בימים שאני חוזר מהעבודה אני צריך משהו שיתן לי בוסט מעולם לא התנסתי בטבליות קפאין)

תודה לכם ושיהיה לכולנו יום טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אסור לדבר על הזמנות מחול אז אני רק ימליץ לך על המוצרים המובילים-

1.optimum nutrition gold whey
2.קריאטין זה קריאטין קנה את ההכי זול שתמצא לא כזה חשוב.
3.optimen - מוצר יחסית זול ומאוד איכותי ממליץ בחום
4. now - ultra omega -3 זול ואיכותי
5. קפאין גם לא יודע כמה זה משנה החברה זה בסך הכל קפאין

5. לך על הקפאין של פלואב, שמעתי עליו הרבה המלצות, ומניסיון שלי הוא אחלה. אבל בתכלס לא נראלי שיש הרבה הבדלים בין החברות

אני משתמש במולטי של source naturals בשם life force

קראתי עליו אחלה המלצות ושרמת הספיגה גבוהה. לא שיש באמת הוכחה אמיתית.

בכל מקרה אני משתמש בגרסה של הטבליות, ללא ברזל. מספיק ל90 יום וכמות הויטמינים גבוהה בשביל 2 טבליות ביום.

1.Optimum gold או ISO 93 הכי זולות פר חלבון
2.קריאטין של דיימנטיז
3. TWINLAB בסיכון שלא תקבל בחילות ממנו או תחליפים (ראה:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18237)
4. "אני מדבר על הזמנות מחו"ל וקיבלתי אזהרה"
5.פרולאב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה קורה אני חוזר להתאמן (SS) אחרי שנתיים העדרות שוקל 83KG על 1.77 מטר 15% שומן +- מעוניין לקנות את המוצרים שאני אפרט אותם אשמח לשמוע
המצלות איפה הכי זול לקנות אותם ואיזה סוג אתם ממליצים לי לקנות:

1. אבקת חלבון (אני צריך כי אני לא מספיק לצרוך את הכמות המומלצת היומית שלי )
2. קראטין מונו (עבד עליי יופי לפני כן היה לי של אופטימום שהזמנתי מ BB בזמנו)
3. מולטי ויטמין ( מעוניין לקנות כי אני עובד בעבודה פיזית שאני לא נמצא רוב היום בבית והתפריט שלי לוקה בחסר בגלל זה
אשמח לשמוע המלצות איזה סוג כדאי לקנות וכו)
4. אומגה 3
5. קפאין (בימים שאני חוזר מהעבודה אני צריך משהו שיתן לי בוסט מעולם לא התנסתי בטבליות קפאין)

אין לי בעיה להזמנות בחו"ל עשיתי זאת לפני כן אני לא יודע אם השתנה משהו אשמח גם להמלצות איפה כדאי לקנות מוצר ספיציפי וכו.

תודה לכם ושיהיה לכולנו יום טוב.

1)אבקת חלבון מי גבינה של SAN זאת שמפורסת פה בפורום
2)מהחנות של בודיבילדינג תקנה של אופטימום
3)רק מולטי ויטמין אופטימן של אופטימום מומלץ לקנות מבודיבילדינג
4)תזמין של אופטימום זה גרושים
5)תזמין מבודיבילדינג ותזמין של ALLMAX NUTRITION

ואתה רוצה די הרבה תוספים לפני שאתה מתחיל לקחת כל מיני דברים כאלה תוודא שהתזונה שלך מדודה וטובה כי עם אתה לא שומר על התזונה שלך אין בכלל מה לדבר על תוספים

• פותח/ת השרשור
התזונה שלי מדודה רק שיש ימים שאני לא מספיק לצרוך כמות חלבון שאני חייב ולדעתי אני מוגבל במגוון האוכל שאני אוכל
כי לרוב אני אוכל טונה והרבה ירקות ופירות עם טחינה כ 4 לחמניות כאלה כל שעתיים בזמן העבודה.

למה whey של On?
יש דברים יותר טובים.
Gold FX, Trutein הן דוגמאות טובות.
Dymatize יותר זול ומספק את אותו חלבון.

SAN\ON\Dymatize כל חברה מוכרת אחרת.
לך על מה שעבד עלייך, אם זה היה הON אז לך עליו.
טוויןלאב מעולה.
של NOW [אדם] או משהו דומה שתמצא.
פרולאב.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות שלכם גיבשתי את הרשימה הזאת אשמח לשמוע הצעות הערות ואולי תוספת של מוצר אחר שאתם ממליצים כמו כן רשמתי את הצריכה
היומית שאני מתכנן לקחת מכל תוסף אשמח גם אם תוכלו להעיר או לאשר את זה תודה:

1. Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Extreme Milk Chocolate -- 5 lbs צריכה לפי חוסר בצריכה היומית שלי של חלבון
2. Dymatize Micronized Creatine -- 2.2 lbs צריכה יומית של כפית קצת גדושה (5 גרם)
3. Twinlab Daily One Caps™ without Iron -- 180 Capsules צריכה יומית של טבליה אחת
4. Mega EFA® Omega-3 EPA & DHA Fish Oil -- 2,126 mg per serving - 240 Softgels צריכה יומית של 3 טבליות
5. ProLab Caffeine -- 200 mg - 100 Tablets צריכה לפי ההרגשה אני חושב להתחיל עם טבליה אחת לראות את ההשפעה של זה עליי.

נערך לאחרונה:
לגבי הטעם באבקת חלבון של אופטימום, עשו על זה מאמר שלם עם חוות דעת בחלב ובמים, תקרא ולפי זה תחליט.
קריאטין הייתי מחליף.

• פותח/ת השרשור
לגבי הטעם היה לי בננה קרים שלהם לפני כן תאמת לא מעניין אותי הטעם רק שיהיה סביר לשתייה אני מוריד את זה במהירות גם ככה.

• פותח/ת השרשור
טוב בסוף הזמנתי את המוצרים הללו:
1. Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Extreme Milk Chocolate -- 5 lbs צריכה לפי חוסר בצריכה היומית שלי של חלבון
2. Dymatize Micronized Creatine -- 2.2 lbs צריכה יומית של כפית קצת גדושה (5 גרם)
3. Twinlab Daily One Caps™ without Iron -- 180 Capsules צריכה יומית של טבליה אחת
4. Mega EFA® Omega-3 EPA & DHA Fish Oil -- 2,126 mg per serving - 480 Softgels צריכה יומית של 3 טבליות
5. ProLab Caffeine -- 200 mg - 100 Tablets צריכה לפי ההרגשה אני חושב להתחיל עם טבליה אחת לראות את ההשפעה של זה עליי.
6. ******** Magnesium Citrate -- 400 mg per serving - 120 Tablets טבליה אחת לפני שינה
7. Twinlab Zinc Caps -- 50 mg - 180 Capsules טבליה אחת לפני שינה

תודה לכולם על העזרה שלכם.
דרך אגב אף אחד לא התייחס למינונים שאני מתכנן לקחת אשמח לשמוע דעות גם בנושא הזה.

קפאין לפי הרגשה, יש כאלה ש200 לא מורגש, ו400 מעיף, אני גם לוקח ויטמין C בנוסף לקפאין וזה עוד בוסט.
מגנזיום 2 כדורים, מנה היא 2 כדורים.
אני לוקח את האבץ והמגנזיום משהו כמו חצי שעה לפני השינה.

- - - עידכון הודעה - - -

אגב, איזה סוג של אבץ לקחת? למה דווקא של טווין?

• פותח/ת השרשור
קפאין לפי הרגשה, יש כאלה ש200 לא מורגש, ו400 מעיף, אני גם לוקח ויטמין C בנוסף לקפאין וזה עוד בוסט.
מגנזיום 2 כדורים, מנה היא 2 כדורים.
אני לוקח את האבץ והמגנזיום משהו כמו חצי שעה לפני השינה.

- - - עידכון הודעה - - -

אגב, איזה סוג של אבץ לקחת? למה דווקא של טווין?

צודק לא שמתי לב למגנזיום הייתי מזמין כבר שתיים כאלו יאללה יש עוד לפעם הבאה.
אני לא צרכן גדול של קפאין ביום יום כמעט ולא שותה קפה לפי המשקל שלי אני אמור לקחת משהו בין 200-300 אז אני אנסה עם טבליה אחת
אם לא ארגיש משהו מיוחד אני אקח שתיים לפעם הבאה.
לגבי האבץ אין סיבה מסויימת לא היה לי כוח להתעמק קניתי מה שראיתי ראשון.

אל תדאג מהאבץ והמגניזיום, סביר להניח שלא תרגיש את זה בשום דרך

xm5rwm.jpg

בדיעבד - הייתי מזמין את המולטי של קרלסון. הטווינלאב, עושה כאבי בטן \ בחילות. (לא לכל אחד מן הסתם)

• פותח/ת השרשור
בדיעבד - הייתי מזמין את המולטי של קרלסון. הטווינלאב, עושה כאבי בטן \ בחילות. (לא לכל אחד מן הסתם)

ידעתי על זה לפני ההזמנה אם יעשה בחילות מקס אני אמשיך להשתמש עד שיגמר או אתן אותו מתנה לחבר ואזמין מולטי חדש יחד עם מגניזיום שבטעות הזמנתי מעט מידי.

• פותח/ת השרשור
הגיעה ההזמנה שלי קבלו תמונה:

IMG_0964.JPG

אשמח אם תוכלו להיתייחס לצריכה היומית שלי עם המוצרים.

2. Dymatize Micronized Creatine -- 2.2 lbs
צריכה יומית של כפית קצת גדושה (5 גרם)
3. Twinlab Daily One Caps™ without Iron -- 180 Capsules
צריכה יומית של טבליה אחת
4. Mega EFA® Omega-3 EPA & DHA Fish Oil -- 2,126 mg per serving - 480 Softgels
צריכה יומית של 3 טבליות
5.
ProLab Caffeine -- 200 mg - 100 Tablets צריכה לפי ההרגשה אני חושב להתחיל עם טבליה אחת לראות את ההשפעה של זה עליי.
6. ******** Magnesium Citrate -- 400 mg per serving - 120 Tablets
שניי טבליות אחת לפני שינה
7. Twinlab Zinc Caps -- 50 mg - 180 Capsules
טבליה אחת לפני שינה

בסדר הכמות שאני רוצה לצרוך כל יום ?

קבצים מצורפים

• IMG_0967.JPG
    IMG_0967.JPG
    KB 51 · צפיות: 212
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית