הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התנגדות נגד משקל גוף

• פותח/ת השרשור loy
  • פורסם בתאריך

loy

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3698703,00.html

איך תרגילי ההתנגדות שכאן?

ובכלל, איזה תרגילי התנגדות נגד משקל גוף מומלץ לעשות? אין לי זמן//כוח//יכולת//כסף//רצון ללכת לחד"כ לצערי.

ואני אשה, כך שאני מעוניינת בכושר כללי וחיטוב. תודה מראש!🥰

לא קראתי את המאמר , אבל נשמע כביכול כאילו שאת שמעוניינית לרדת במשקל ולחטב איזורים "מדלדלים" או שאני טועה ואת סתם מעוניינית בכושר כללי .

בכל מיקרה חיטוב משמעות הדבר להכניס פחות קלוריות מאשר מוציאים , משמעות הדבר להגיע לסוף יום במאזן קלורי שלילי (סתם לדוגמא הוצאת 2000 הכנסת 1800)
וחיטוב עצמו , ישנם הרבה תרגילים שהם עובדים כנגד משקל גוף , אבל בהחלט אין את הגיוון ואת היכולות שיש כמו למכשירים בחדר כושר , אם זה סקוואט כנגד מוט שלא דומה לסקוואט חופשי , אם זה לחיצת חזה שלא דומה בכלל לשכיבות שמיכה וכדו' .

בכל מיקרה אם המטרה כל כך חשובה לך , הייתי מציע לך להירשם לחדר כושר אני בטוח ששם תוכלי להשיג את מטרותייך , שיהיה בהצלחה .

ברוך הבא.
קודם כל כפי שנאמר לך חיטוב לפני הכל תלוי בתזונה. לכן קודם כל כדאי לך לקרוא את המדריך לחיטוב ולהכין תפריט (בהתאם לנתונים שלך) בעזרתו.
בקשר לתרגילים בבית את יכולה להכנס לאתר כאן ולמעשה כל התרגילים שבעמודה
של ה- Equipment ומסומן: - הם תרגילים כנגד משקל גוף (יש שם גם הרבה שטויות שלא צריך לעשות).
להבא, אל תיכנסי ל"מנטה" 😉

נערך לאחרונה:

ובכלל, איזה תרגילי התנגדות נגד משקל גוף מומלץ לעשות? אין לי זמן//כוח//יכולת//כסף//רצון ללכת לחד"כ לצערי.

ברוכה הבאה לפורום 😃

התוכנית המוצגת בקישור שהבאת מתאימה לאנשים (משני המינים, כמובן) בעלי כושר טוב. שלא תטעי, כל התרגילים ניתנים לביצוע. אך אם אינך בקיאה בביצוע הגרסאות הפשוטות שלהם, לא רק שהתרגילים הללו לא יועילו, אלא אף עלולים להוביל לפציעה (או כל נזק אחר שאפשר לחשוב עליו).

תרגילים המשתמשים במשקל הגוף כהתנגדות הם תרגילי מורכבים, ואין לזלזל בהם רק מפני שהם לא "מחייבים" שימוש במוט/ גומייה/ מתקן. יש שתי אפשרויות ברורות בנושא, ומשתיהן אין מנוס: 1) יש ללמוד את ביצוע התרגילים מאדם הבקיא בנושא (עדיף מישהו/ מישהי בקיא/ה); 2) (וכאן מגיע יתרונו של מתקן אימונים מסודר) יש לתרגל את ביצוע התרגילים, בין אם בכללותם ובין אם בחלקם, תחת השגחה. מתקן אימונים מסודר יאפשר לך לאמן קבוצת שרירים מסויימת מתוך המכלול הלוקח חלק בתרגיל מורכב, ובכך מאפשר חיזוק כדי ליישר קו. במלים אחרות: אם את מתקשה לבצע תרגיל (כגון שכיבות שמיכה) בגלל שקבוצת שרירים מסויימת חלשה, תרגילים מסויימים יאפשרו חיזוק אותה קבוצת שרירים.

כמובן שמשמעת עצמית מאוד נחוצה, שלא לדבר על הפחתת הפחד מפני "התנפחות" הרווח אצל נשים. גם אם "תתנפחי", בסופו של דבר "הנפיחות" תרד בגין הסתגלות הגוף למאמץ.

אם את לא תרצי לעזות זאת, איש לא יעשה זאת בשבילך.

באשר לעניין החיטוב, תרגילי התנגדות לא יספיקו. יש צורך באירובי רציני, ולא להסתפק בלהזיז את הישבן בלבד מהכסא אל הספסל.

יש להוציא יותר קלוריות ממה שאת צורכת. באתר ישנם מדריכים (הן מהסוג הכתוב, והן מהסוג שכותב אותם) שיוכלו לייעץ לך בנושא. דבר אחד (מני רבים) שאת תוכלי לעשות , מלבד קריאת הטקסטים ושאלת שאלות, הוא חישוב כללי של חומרי התזונה שאת צורכת. תבדקי באתר, ובכל מקור מוסמך (הכוונה למקורות של גופים רפואיים ו/או אקדמיים, הזמינים גם לציבור הרחב) אחר המפרסם רשימות של חומרים תזונתיים המצויים במזון שאת צורכת, ולחשב את הכמויות העולות על צלחתך. ואז להוריד בכמויות.

התגובה שרשמתי למעלה נרשמה די בקלות, אך את נושא התזונה (ונושא האימונים, כמובן) יש לקחת בכובד ראש, ולהתייעץ עם מביני עניין.

בהצלחה 😃

שכיבות סמיכה, מתח, מקבילים, MUSCLE UP אם יש אפשרות, סקוואט כשאת מחזיקה כל מיני דברים צמודים לגוף...

בעקרון, הבעיה עם תרגילים במשקל גוף שהם לא מספקים תוצאות לאורך זמן, כלומר אנחנו מתחזקים די מהר ואז הם הופכים ללא אפקטיבים (בעיקר בשכיבות סמיכה, מקבילים וסקוואט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית