עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכיף. גם כמו שChicago אמר, ממריצים יכולים להיות אחלה פתרון. הבעיה היא שאני מניח שהאימון שלך לא יהיה רחוק מספיק מהשינה.אצלי זאת עבודה פיזית אני שוטף מכוניות ובימים האלה לפני פסח אני אהיה גמור עוד לפני תחילת העבודה
תודה על התגובה
בכיף. גם כמו שChicago אמר, ממריצים יכולים להיות אחלה פתרון. הבעיה היא שאני מניח שהאימון שלך לא יהיה רחוק מספיק מהשינה.
כי אם הוא יקח מוצר שמכיל הרבה קפאין זה יפריע לו להרדםמה הבעיה בזה שהאימון שלו יהיה קרוב לשינה?
בהשפעה כן, ברכיבים לא.עשיתי אימון היום ככה שמחר יום עבודה זה אמור להיות יום מנוחה, נראה בשבת/ראשון
תודה חברים!
תגידו, XL לפני אימון טוב או לא?
אשמח לדעת על מרכיב אחד ש"מזיק" ב XL. אפשר לשתות XL או רדבול דיאט ואז אין סוכר.בהשפעה כן, ברכיבים לא.
מפוצץ סוכר, צבע מאכל ועוד כל מיני חומרים...
קפה\כדורי קפאין\פרומולה כזו או אחרת- אבל לא XL.
צבעי מאכל, כל מיני חומרים משמרים, חומרי טעם וריח שגם אם לא הכי מזיקים- מיותרים לגמריאשמח לדעת על מרכיב אחד ש"מזיק" ב XL. אפשר לשתות XL או רדבול דיאט ואז אין סוכר.
עדיין לא ציינת שמות של מרכיבים. "חומרים משמרים", "חומרי טעם וריח" אלו מושגים כללים מידי למרכיבים שיש במוצר. אשמח לקבל מידע על מרכיבים מדוייקים - או שעברת עכשיו מ"גם אם לא מזיקים", ל"מיותרים"? לפני 5 תגובות תיארת את זה כמו חומר רדיואקטיבי, עכשיו אתה אומר שזה מיותר. גם קפה זה מיותר, אתה יודע.. אפשר לחיות בלעדיו.צבעי מאכל, כל מיני חומרים משמרים, חומרי טעם וריח שגם אם לא הכי מזיקים- מיותרים לגמרי
וקפה פשוט יכול להיות אחלה תחליף.
לא מבין למה אתה נופל עליי בקטנות.. אבל בסדר.עדיין לא ציינת שמות של מרכיבים. "חומרים משמרים", "חומרי טעם וריח" אלו מושגים כללים מידי למרכיבים שיש במוצר. אשמח לקבל מידע על מרכיבים מדוייקים - או שעברת עכשיו מ"גם אם לא מזיקים", ל"מיותרים"? לפני 5 תגובות תיארת את זה כמו חומר רדיואקטיבי, עכשיו אתה אומר שזה מיותר. גם קפה זה מיותר, אתה יודע.. אפשר לחיות בלעדיו.
משה יש הבדל מבחינת "מזיק" בין XL דיאט לקולה דיאט?אשמח לדעת על מרכיב אחד ש"מזיק" ב XL. אפשר לשתות XL או רדבול דיאט ואז אין סוכר.