הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון כושר אחרי עבודה

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
אני עובד שישי שבת ראשון שני משבע בבוקר עד חמש בערב. מישהו ניסה ללכת למכון אחרי עבודה? זה מפריע בצורה כלשהי? הגוף יכול לקרוס

אני עובד לפעמים אחרי העבודה. מתעוררים קצת בתחילת האימון, אבל בתכלס אני לא אוהב להתאמן אחרי העבודה כי אני גמור מעייפות.
אם אתה לא מרגיש איזשהי חולשה רצינית אז אין בעיה שתתאמן

• פותח/ת השרשור
אצלי זאת עבודה פיזית אני שוטף מכוניות ובימים האלה לפני פסח אני אהיה גמור עוד לפני תחילת העבודה
תודה על התגובה

אצלי זאת עבודה פיזית אני שוטף מכוניות ובימים האלה לפני פסח אני אהיה גמור עוד לפני תחילת העבודה
תודה על התגובה
בכיף. גם כמו שChicago אמר, ממריצים יכולים להיות אחלה פתרון. הבעיה היא שאני מניח שהאימון שלך לא יהיה רחוק מספיק מהשינה.

אני לומד פעמיים בשבוע והיו כמה פעמים שניסיתי ללכת אחרת הלימודים והמשקולות בקושי זזו. אני חושב שזה יותר קשור לזה שבנוסף לעייפות לרוב האנשים במסגרת של לימודים או עבודה יש נטייה לאכול פחות ואז אתה מגיע לאימון שאכלת רק חצי לחמניה עם משהו.

בקיצור, תביא איתך אוכל בקופסאות לעבודה, תאכל, וקח קפאין שעה לפני האימון. אין עוד פתרון אחר. (אלא אם כן אתה רוצה להתפטר כן?)

אני עובד בעבודה פיזית בשמש ובחום בתור מקים קונסטרוקציה ובניית מערכות סולריות להפקת חשמל העבודה מאוד פיזית (יש ימים שצריך להרים 20 קילו 100 פעמים לוחות).
אני בינתיים שותה כמה כוסות של קפה עד שיגיעו לי הטבליות קפאין שהזמנתי עוזר אבל לדעתי מנוחה בין העבודה לאימון לאכול טוב וממריץ מכל סוג עושים
את העבודה יופי.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אימון היום ככה שמחר יום עבודה זה אמור להיות יום מנוחה, נראה בשבת/ראשון
תודה חברים!

תגידו, XL לפני אימון טוב או לא?

עשיתי אימון היום ככה שמחר יום עבודה זה אמור להיות יום מנוחה, נראה בשבת/ראשון
תודה חברים!

תגידו, XL לפני אימון טוב או לא?
בהשפעה כן, ברכיבים לא.
מפוצץ סוכר, צבע מאכל ועוד כל מיני חומרים...
קפה\כדורי קפאין\פרומולה כזו או אחרת- אבל לא XL.

רגע, רק לי אין בעיה ליפול על המיטה אחרי אימון ופשוט להירדם תוך דקה?

בהשפעה כן, ברכיבים לא.
מפוצץ סוכר, צבע מאכל ועוד כל מיני חומרים...
קפה\כדורי קפאין\פרומולה כזו או אחרת- אבל לא XL.
אשמח לדעת על מרכיב אחד ש"מזיק" ב XL. אפשר לשתות XL או רדבול דיאט ואז אין סוכר.

אשמח לדעת על מרכיב אחד ש"מזיק" ב XL. אפשר לשתות XL או רדבול דיאט ואז אין סוכר.
צבעי מאכל, כל מיני חומרים משמרים, חומרי טעם וריח שגם אם לא הכי מזיקים- מיותרים לגמרי
וקפה פשוט יכול להיות אחלה תחליף.

צבעי מאכל, כל מיני חומרים משמרים, חומרי טעם וריח שגם אם לא הכי מזיקים- מיותרים לגמרי
וקפה פשוט יכול להיות אחלה תחליף.
עדיין לא ציינת שמות של מרכיבים. "חומרים משמרים", "חומרי טעם וריח" אלו מושגים כללים מידי למרכיבים שיש במוצר. אשמח לקבל מידע על מרכיבים מדוייקים - או שעברת עכשיו מ"גם אם לא מזיקים", ל"מיותרים"? לפני 5 תגובות תיארת את זה כמו חומר רדיואקטיבי, עכשיו אתה אומר שזה מיותר. גם קפה זה מיותר, אתה יודע.. אפשר לחיות בלעדיו.

עדיין לא ציינת שמות של מרכיבים. "חומרים משמרים", "חומרי טעם וריח" אלו מושגים כללים מידי למרכיבים שיש במוצר. אשמח לקבל מידע על מרכיבים מדוייקים - או שעברת עכשיו מ"גם אם לא מזיקים", ל"מיותרים"? לפני 5 תגובות תיארת את זה כמו חומר רדיואקטיבי, עכשיו אתה אומר שזה מיותר. גם קפה זה מיותר, אתה יודע.. אפשר לחיות בלעדיו.
לא מבין למה אתה נופל עליי בקטנות.. אבל בסדר.
בכלל לא הגזמת, איפה בדיוק תיארתי את זה כחומר רדיואקטיבי?, הוא שאל אם XL לפני אימון זה טוב, אמרתי שלא.
אני לא יודע בדיוק למנות את השמות של החומרים האלו, אבל לא חסר.
נכון, גם בלי קפה אפשר להסתדר אבל אם כבר אז זה הרבה פחות גרוע...

את משה בחיים לא תנצח, עדיף לך לפרוש כבר עכשיו.
מה משה? יצאת גם לחופש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית