נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
סתם ריכזתי כמה מהדברים שאני משתמש בהם:
1. נטורל וואלי במקום איזשהיא מנת פחממה, רק 200 קלוריות מעדיף טעם חמאת בוטנים 😃
2. שסקים, כל שסק = 9 קלוריות, תאכלו 15 כאלו לא תרצו לזוז (יש הרבה נוזלים ממלא את הבטן)
3. מלפפונים חמוצים (די לבכי הנתרן)
4. גלידות דיאט זה בין 9 ל 40 קלוריות לאחד, מעדיף טעם קפוצ'ינו דיאט כל אחד כזה משהו כמו 40 קלוריות
5. תפוחים, מלאים בסיבים רק 100 קלוריות לתפוח גדול
6. דנונה 0%, תאכלו כאלו 6 לא תרצו לאכול כמה שעות טובות, ממלא חבל"ז
7. ירקות ירוקים (סתם מגעיל לדעתי ללעוס כל היום את ה*** האורגני הזה אבל זה יכול לעזור יש הרבה סיבים)
8. אבוקדו, גם שומן איכותי וגם אם אוכלים לדוגמא חצי אבוקדו = 250~ קלוריות זה מאוד משביע, אני אישית אוכל 1 שלם בבוקר יכול לא לאכול עד הערב (לא צחוק)
9. לימון מלח ופלפל מאוד מוסיפים לכל דבר אם זה סלט, טונה וכו'
10. אלף האיים 5%, אישית לא מסתדר בלי 2 כפות ביום לפחות בסלט (חדל לשמן זית)
11. קטשופ, כף = 20 קלוריות מוסיף הרבה לחזה עוף וכו'
12. רטבים כגון ברבקיו, חרדל, מיונז 5%. תבלינים כאלה ואחרים שאפשר למצוא בכל מקום: פפריקה, כורכום, כמון, אורגנו, אבקת שום ועוד.
אם יש לכם טיפים כאלה ואחרים תוסיפו,
בהצלחה ✌️
1. נטורל וואלי במקום איזשהיא מנת פחממה, רק 200 קלוריות מעדיף טעם חמאת בוטנים 😃
2. שסקים, כל שסק = 9 קלוריות, תאכלו 15 כאלו לא תרצו לזוז (יש הרבה נוזלים ממלא את הבטן)
3. מלפפונים חמוצים (די לבכי הנתרן)
4. גלידות דיאט זה בין 9 ל 40 קלוריות לאחד, מעדיף טעם קפוצ'ינו דיאט כל אחד כזה משהו כמו 40 קלוריות
5. תפוחים, מלאים בסיבים רק 100 קלוריות לתפוח גדול
6. דנונה 0%, תאכלו כאלו 6 לא תרצו לאכול כמה שעות טובות, ממלא חבל"ז
7. ירקות ירוקים (סתם מגעיל לדעתי ללעוס כל היום את ה*** האורגני הזה אבל זה יכול לעזור יש הרבה סיבים)
8. אבוקדו, גם שומן איכותי וגם אם אוכלים לדוגמא חצי אבוקדו = 250~ קלוריות זה מאוד משביע, אני אישית אוכל 1 שלם בבוקר יכול לא לאכול עד הערב (לא צחוק)
9. לימון מלח ופלפל מאוד מוסיפים לכל דבר אם זה סלט, טונה וכו'
10. אלף האיים 5%, אישית לא מסתדר בלי 2 כפות ביום לפחות בסלט (חדל לשמן זית)
11. קטשופ, כף = 20 קלוריות מוסיף הרבה לחזה עוף וכו'
12. רטבים כגון ברבקיו, חרדל, מיונז 5%. תבלינים כאלה ואחרים שאפשר למצוא בכל מקום: פפריקה, כורכום, כמון, אורגנו, אבקת שום ועוד.
אם יש לכם טיפים כאלה ואחרים תוסיפו,
בהצלחה ✌️