הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחזוריות קלן

Hen Dayani

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
רק רציתי לדעת אם זה נכון,
אחרי 3 סייקלים של קלן בתקופה של שבועיים קלן שבועיים שלוש הפסקה וכן הלאה במשך 3 פעמים, וזהו?
או שאפשר לתת יותר? אני כרגע בחודש הפסקה מהסייקל השלישי ורציתי לתת עוד אחד אחרון, האם זה אפשרי?
כי קראתי פה ושם שאסור לעבור את ה 3 סייקלים אבל חלק אומרים לי שאני יכול, רציתי תשובה קצת יותר מקצועית.
תודה!

זו שאלה שהתשובה אליה נכנסת לתחום האפור וזה לא ידוע. אחד יגיד ככה, השני אחרת. הייתי אומר לך על זה, אני לא חושב שתהיה שום בעיה, אבל שוב - הדברים הללו הם סה"כ ניסיו אישי (במקרה הזה שלך) ואי אפשר להצביע על מקור כזה או אחר ולומר "הינה, תעשה X סייקלים, כי Y".
אם אתה פרנואיד, תשיג קטוטיפן ותריץ יחד. אם אין לך איך להשיג קטוטיפן, תלך לכל סופרפארם ודומיו ותרכוש "נייטול", זה סוג של כדורי שינה שמשקמים את רצפטורי הבטא (בסימן שאלה, אבל יש האומרים שזה אכן עוזר. להזיק זה כנראה לא יזיק אם אתה לא רגיש למרכיבים). הנייטול נמכר ללא מרשם רופא.

תודה! לא לוקחים את התרופה הנל רק במקרה של מעל שבועיים רצוף אבל?
כן.
אבל מה שמשה פה בא להגיד לך זה דבר פשוט.
במקום לקחת, להפסיק, לקחת, להפסיק ושוב ושוב...
פשוט תעשה אחד מהתחלה ועד הסוף עם קטוטיפן ותגמור עניין.

זו שאלה שהתשובה אליה נכנסת לתחום האפור וזה לא ידוע. אחד יגיד ככה, השני אחרת. הייתי אומר לך על זה, אני לא חושב שתהיה שום בעיה, אבל שוב - הדברים הללו הם סה"כ ניסיו אישי (במקרה הזה שלך) ואי אפשר להצביע על מקור כזה או אחר ולומר "הינה, תעשה X סייקלים, כי Y".
אם אתה פרנואיד, תשיג קטוטיפן ותריץ יחד. אם אין לך איך להשיג קטוטיפן, תלך לכל סופרפארם ודומיו ותרכוש "נייטול", זה סוג של כדורי שינה שמשקמים את רצפטורי הבטא (בסימן שאלה, אבל יש האומרים שזה אכן עוזר. להזיק זה כנראה לא יזיק אם אתה לא רגיש למרכיבים). הנייטול נמכר ללא מרשם רופא.

ניסית פעם את הנייטול הזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית