הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית כלוב בודי סוליד

מצב
השרשור נעול

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום אני מעוניין לקנות כלוב סגור השאלה שלי אם הוא יחזיק לי עד 300 ק''ג?

תגיד לי בחור, מה נסגר עם האשכולות הכפולים שלך?
ומי יחזיק? המוטות ביטחון? כן.

יכול להיות שכן.
יהיה לך יותר קשה למצוא בארץ מוט אולימפי שמחזיק 300 קילו. (חוץ מבסאל ספורט שמוכרים מוט של rogue בפי שתיים מהמחיר באתר של rogue).

עריכה:
נראה לי שפספסת משהו. המוטות ביטחון זה החלק שעליו המוט "נופל" כשאתה נכשל (בעצם כל הפואנטה של הכלוב). אתה חייב את זה. בלי זה הכלוב הוא סתם סטנד.

שים שרשראות ברזל או 2 חבלים חזקים, וזה יחזיק.

לפי מה שהמוכרים אומרים זה יכול להחזיק 500 קילו ככה אמרו לי שקניתי תכלוב שלי של powerteck עכשיו לא נראה לי שהוא באמת מחזיק 500 אבל 300 אני לא חושב שתהיה בעיה ,
מה שכן תתפלל שתגיע ל 250 קילו אחרי זה דבר על 300 .

אולי הוא יכול להחזיק 500 קילו כשמוט מונח בלי לזוז. אבל אם המוט נופל מגובה מטר מעל המוטות ביטחון, אין סיכוי שהוא מחזיק את זה.

אולי הוא יכול להחזיק 500 קילו כשמוט מונח בלי לזוז. אבל אם המוט נופל מגובה מטר מעל המוטות ביטחון, אין סיכוי שהוא מחזיק את זה.
ואם לסבתא היה גלגלים , למה שיפול מגובה מטר ? מה יש לו חורים בידיים ?
גם שמגיעים לכשל לא חייבים לזרוק תמוט באוויר זה לא אמור לקרות

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שכן.
יהיה לך יותר קשה למצוא בארץ מוט אולימפי שמחזיק 300 קילו. (חוץ מבסאל ספורט שמוכרים מוט של rogue בפי שתיים מהמחיר באתר של rogue).

עריכה:
נראה לי שפספסת משהו. המוטות ביטחון זה החלק שעליו המוט "נופל" כשאתה נכשל (בעצם כל הפואנטה של הכלוב). אתה חייב את זה. בלי זה הכלוב הוא סתם סטנד.

כמה מוט אולימפי מחזיק?

תתחיל לפרסם נושאים בפורומים המתאימים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית