הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי כלוב

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
  1. מישהו מכיר את החצי כלוב הזה? מה אומרים עליו? ראיתי יד שניה במחיר טוב.
    ויש כלוב כזה:
    Screenshot_2022-03-24-18-11-53-480_com.facebook.katana.jpg

77235

נראה סבבה אבל כל הכלוב שוקל 50 קילו אז אני מבין שהוא עשוי מפרופילים דקים ואני לא בטוח לגביו. מוכרים אותו חדש אני מניח שזה מביאים מסין ומוכרים כאן.
    המשקלים שאני מרים כרגע הם די בדיחה ולא רואה את עצמי מרים משהו כבד מדי לפחות בשנים הקרובות אם אי פעם (כנראה עד איזה 120 או גג של הגג 130-140) אז אין לי צורך במשהו מסיבי וחזק מדי, מקסימום תמיד אפשר להעיף ולקנות משהו אחר אבל זה לא הנקודה, השאלה איך שני אלה לרמה הזאת ואם יש עדיפות לאחד מהם?
    אשמח לתובנות ובעיקר ממי שמכיר את הראשון ו/או משהו בסגנון של השני. תודה

נערך לאחרונה:
לא הייתי נוגע בחצי כלוכ, זה פשוט פחות בטיחותי ואם אתה כבר קונה תקנה כלוב מלא - אפילו אם מדובר בצעצוע ששוקל 50 קילו. החיסרון בכלובים כאלה הוא פשוט שאם תיכשל עם מעל 100 קילו כנראה שהסייפטיז יתעקמו. במכון שהתאמנתי בו היו צעצועים כאלה וחבר נכשל פעם אחת עם 120 על אחד כזה והכל התעקם.

• פותח/ת השרשור
יש תמונה רק של אחד מהם:

https://www.lbs.co.il/data/attachme...22-03-24-18-11-53-480_com.facebook.katana.jpg

יש לנו כזה או מאוד דומה לזה במכון.
ראיתי שעשו עליו באיזור ה180 סקוואט, אני עשיתי בו 140 והרגיש סבבה, נראה לי שתהיה סבבה
לא הייתי נוגע בחצי כלוכ, זה פשוט פחות בטיחותי ואם אתה כבר קונה תקנה כלוב מלא - אפילו אם מדובר בצעצוע ששוקל 50 קילו. החיסרון בכלובים כאלה הוא פשוט שאם תיכשל עם מעל 100 קילו כנראה שהסייפטיז יתעקמו. במכון שהתאמנתי בו היו צעצועים כאלה וחבר נכשל פעם אחת עם 120 על אחד כזה והכל התעקם.
לקחתי את הכלוב המלא בסוף, תודה לשניכם:wub:

• פותח/ת השרשור
היום כבר יש קופסאות עישון שאתה מכניס לתוך החלל של הבישול וזה נותן את אותו אפקט

לפחות ככה הבנתי
מכיר.
זה נותן עוד סוג של ״תיבלון״ לבשר/עוף
הצלייה עדין נעשת מ״הגז״

*חשוב להגיד שגריל פחמים לא הכי בריא..
לפי דעתי מבחינת טעם:
מנגל הכי טעים
מעשנה
ואז גריל גז

אשכרה חשבתי שאני מטריל, אבל באמת לא מופרך שיש מוצר כזה

אגב, אני לא יודע מה הדינמיקה שבעירת פחמים נותנת בתהליך הבישול, ביחס לאנרגייה של החום,
אבל אני מניח שבכל מקרה תהליך הבישול עצמו נוצר בעקבות החום, והבשר לא יכול להתנהג אחרת תחת חשיפה לאותה הטמפרטורה.
כלומר אני מניח שהחלקיקים של העשן הם מה שאחראי לטעם הטוב יותר בגריל פחם

• פותח/ת השרשור
היום כבר יש קופסאות עישון שאתה מכניס לתוך החלל של הבישול וזה נותן את אותו אפקט

לפחות ככה הבנתי
הקופסת עישון זה יותר בשביל לתת טעם מעושן, תחליף למעשנה לא למנגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית