מחפש כלוב משקולות לבית

• פותח/ת השרשור _V_
  • פורסם בתאריך

_V_

משתמש מתחיל
179
107
נק' מוניטין:
185
179
107
אהלן, מחפש כלוב כבד יציב שיחזיק מעמד.
מעדיף כלוב סגור. לא קריטי פולי לא קריטי תוספות.
מצאתי כמה אפשרויות, אף אחד מהן לא נראת לי מאה אחוז
1: כלוב משקולות מקצועי פאוורטק. לא הצלחתי לבדוק אותו בעצמי, 3800 ש"ח. בדקתי כלוב מאותו יצרן, (אומנם חצי כלוב) אבל לא היה כלכך יציב.
2: כלוב משקולות מקצועי POWER RACK SMP01 SCHMIDT - ספורטל, קיצרתי את הURL כדי שיראה נורמלי. 2500 ש"ח, הכי זול. דיברתי עם החנות, אין שום אפשרות להגיע לראות. זאת אומרת, חתול בשק.
3: ריג צמוד קיר/עצמאי - מספר עמדות כוח לבחירה | סאל ספורט | Sal Sport הכי יקר, אזור ה6000. אין תמונות, יש הרבה המלצות עליהם באינטרנט.
4: כלוב משקולות חצי מקצועי 475R | אנרג'ים - חנות ספורט | מכשירי כושר עוד לא בדקתי אותו, נראה סביר.

בקיצור, אשמח לשמוע מה דעתכם
אם יש לכם כלוב בבית, אשמח לקבל חוות דעת.
תודה

כולם צעצועים באותה מידה. של סאל ספורט מתחבר לקיר אז יהיה יציב יותר כי הוא נשען על הבטון. כל השאר יהיו חרא באותה מידה. בארץ יש לך את סלע פיטנס שמייבאים את atx והכלובים שלהם של פרופיל 70X70X3 או 80X80X3 הם היחידים שיהיו באמת יותר טובים ממה שהצעת פה אבל הם יקרים יותר (4500 בערך לאחד הזול ביותר של 70x70x3 ו6500 ל80x80x3).
אם אתה לא רוצה להשקיע סכום כזה לך על הכי זול שתמצא פשוט.
יש את האחד שכתבת שעולה 2500, כתוב שהוא פרופיל 70x50x3 זה נשמע לי קצת חרטא כי הוא שוקל 82 קילו שזה כמו כל שאר הכלובים של 60x60x2 שיש בשוק אבל כל עוד הוא באזור ה80 קילו הוא יהיה בדיוק אותו חרא כמו כל שאר הזבל שמוכרים בארץ.

בתכלס אחי, תן לרתח לבנות לך כלוב.
גם יצא יותר זול וגם יותר עמיד.
וגם בדיוק למידות שתבחר.
בדיעבד זה מה שהייתי עושה

בתכלס אחי, תן לרתח לבנות לך כלוב.
גם יצא יותר זול וגם יותר עמיד.
וגם בדיוק למידות שתבחר.
בדיעבד זה מה שהייתי עושה
רתחים ממש לא יודעים מה הם עושים, יצא לי להתעסק בזה ומה שיצא היה זוועה בטיחותית ושימושית.

עדיף סיני מעפן על רתח כל יום.

ללא ספק הייתי הולך על אופציה 2.
המגינים הם שטוחים, זה פחות פוגע במוט שלך. הוא די זול יחסית, וזה גם מעלה.

היחיד שהייתי שוקל אם כסף זה באמת לא סיפור עבורך, זה 4, כי אני אוהב לעבוד עם סאל ספורט, יש להם בדרך כלל ציוד טוב, ושירות מעולה.

אבל בכנות, אני עושה סקוואטים עם מתקן שעלה לי 150 ש"ח (עשיתי לו כמה שיפוצים), אין צורך להתפזר.

• פותח/ת השרשור
המגינים הם שטוחים, זה פחות פוגע במוט שלך.
לא חשבתי על זה, משמעותי. תודה

תן לרתח לבנות לך כלוב.
חשבתי על זה, הלכתי ובדקתי אצל כמה בעלי מקצוע באזור שלי זה די הרבה עבודה, אומנם עולה משמעותית פחות, אבל הכלוב יהיה מחוספס ויש סיכון גדול שזה לא יצא כמו שצריך. בכל אופן שבוע הבא אני אבקש הצעת מחיר לכלוב כזה ואעדכן.

לא חשבתי על זה, משמעותי. תודה

חשבתי על זה, הלכתי ובדקתי אצל כמה בעלי מקצוע באזור שלי זה די הרבה עבודה, אומנם עולה משמעותית פחות, אבל הכלוב יהיה מחוספס ויש סיכון גדול שזה לא יצא כמו שצריך. בכל אופן שבוע הבא אני אבקש הצעת מחיר לכלוב כזה ואעדכן.
ממליץ לא לבנות אצל רתך. עבדתי עם רתך שלכאורה מתמחה בציוד כושר (שלומי שלם אם ראית פוסטים של הטמבל בפייסבוק), היו דברים שהוא הצליח להכין, אבל כלובים יצאו לו פשוט נוראיים. הוא הכין חצי כלוב שכשנכשלו על הסייפטיז שלו עם 80 קילו הוא התעקם, והוא הכין כלובים שהחורים יצאו לא בגבהים אחידים.
אז אם אתה מכין אצל רתך הייתי עושה כמה דברים:
א. מבקש התחייבות שהחורים יוצאים כמו שצריך ואחריות על התוצאה - הייתי מבקש ממנו שהתחייב על crash test של 250-300 קילו על הסייפטיז.
ב. דואג שהוא יכין מפרופיל 80x80 עובי 3 את הכלוב, ועובי 5 למוטות הביטחון. אם אתה כבר מכין אצל רתך תכין אותו שאשכרה יהיה קצת מאסיבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית