הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם בגלל סוסטנון?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
רציתי לדעת.אני כבר אחרי כמה סייקלים עד היום ומעולם לא השתמשתי בסוסטנון בפעם האחרונה השתמשתי רק בסוסטנון בלבד ולדעתי חומר מעולה יותר מאננטט ,סיפיונט ופרופיונט.עכשיו השאלה שלי ואולי היא תיראה לכםמשונה אולם מאז שהתחלתי עם הסוסטנון תמיד אני חרמן וזיקפה תמיד יש לי ללא בעיה ולא כמו שאר הטסטרונים.מציין שגם אחרי שבועיים מהפסקת השימוש עדיין אותו דבר.

יש לך שם אסטרימים קצרים ואחד וארוך דקנואט שהוא פועל לך בגוף עד חודש
שהוא יותר ארוך מהאננטט , באיזה חברה השתמשת ?

אולי השתמש עם חברה אחרת לפני ובגלל זה הרגשת פחות מהסוסטנון?
האננטט הוא חומר מאוד מורגש כנל לגבי הסיפיונט ,
אני הרגשתי אותו יותר אפילו מהסוסטנון
חברת vermodje

ההרגשה הזאת משולבת בכמה דברים.
איכות החומר והמינון וגם רמות טסט' כלליות + אחוז שומן + רמות אסטרוגן.
למשל אני יכול להגיד שאם אני משלב פרווירון אני נהיה מאוד חרמן. בלי, פחות אבל גם מאוד.

ההרגשה הזאת משולבת בכמה דברים.
איכות החומר והמינון וגם רמות טסט' כלליות + אחוז שומן + רמות אסטרוגן.
למשל אני יכול להגיד שאם אני משלב פרווירון אני נהיה מאוד חרמן. בלי, פחות אבל גם מאוד.

נכון מאוד , מה שכן עם פרובירון בגלל שאתה מרגיש יותר חרמן זה בגלל שהוא מוריד רמות אסטרוגן נכון ? תקן אותי אם אני טועה

נכון מאוד , מה שכן עם פרובירון בגלל שאתה מרגיש יותר חרמן זה בגלל שהוא מוריד רמות אסטרוגן נכון ? תקן אותי אם אני טועה
יש איזו טענה שהוא מוריד רמות אסטרוגן אבל זה יותר מיתוס.
הוא מעלה את רמות הטסט' החופשי בדם והוא נצמד לחלבון SHGB, כך שזמן קצר אחרי הלקיחה שלו אתה יכול להרגיש די חרמן.

יש איזו טענה שהוא מוריד רמות אסטרוגן אבל זה יותר מיתוס.
הוא מעלה את רמות הטסט' החופשי בדם והוא נצמד לחלבון SHGB, כך שזמן קצר אחרי הלקיחה שלו אתה יכול להרגיש די חרמן.

אז בתכלס אפשר לשלב אותו בזמן הpct אם הוא מעלה את רמות הטסט החופשי בדם , הוא גם תורם להתאוששות אחרי סייקל ...

כמו כן נתקלתי במאמר של MACHINHEAD :
חיסרון נוסף של הנולבדקס (nolvadex) הינו שאם הופסק מוקדם מדי, אפקט הריבאונד עלול להתרחש כאשר רמות האסטרוגן גבוהה בסרום הן שוב חופשיים לפעול. זה כמובן יכול להיות ברוב המקרים מהירה של תופעות לוואי, כמו: גינקומסטיה (חזה נשי בגבר). למעשה רוב האנשים מעדיפים להשתמש בשניהם: פרובירון (Proviron) ונולבדקס (nolvadex), במיוחד במהלך מחזורים ארוכי טווח כשרמות האסטרוגנים (estrogenic) בתוקף. עם כל האפשרויות לתקוף את הורמון המין הנשי - אסטרוגן בזווית שונות, תופעות הלוואי הן בדרך כלל קטנות באופן משמעותי.

כמו כן נתקלתי במאמר של MACHINHEAD :
חיסרון נוסף של הנולבדקס (nolvadex) הינו שאם הופסק מוקדם מדי, אפקט הריבאונד עלול להתרחש כאשר רמות האסטרוגן גבוהה בסרום הן שוב חופשיים לפעול. זה כמובן יכול להיות ברוב המקרים מהירה של תופעות לוואי, כמו: גינקומסטיה (חזה נשי בגבר). למעשה רוב האנשים מעדיפים להשתמש בשניהם: פרובירון (Proviron) ונולבדקס (nolvadex), במיוחד במהלך מחזורים ארוכי טווח כשרמות האסטרוגנים (estrogenic) בתוקף. עם כל האפשרויות לתקוף את הורמון המין הנשי - אסטרוגן בזווית שונות, תופעות הלוואי הן בדרך כלל קטנות באופן משמעותי.

אין שום הגיון לשלב פרווירון בPCT למרות שאני מכיר כמה אנשים בתחום שעושים את זה.
פרווירון הוא DHT ואם כבר יכול לעכב את משך ההתאוששות.
חוץ מזה שרמות אסטרוגן קצת גבוהות זה דבר רצוי בזמן PCT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית