ייעוץ סייקל ראשון של טסט, צריך את דעתכם.

• פותח/ת השרשור AMI
  • פורסם בתאריך

AMI

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בשבועות האחרונים עשיתי קצת שיעורי בית, הבנתי שלסייקל ראשון רצוי לקחת רק טסט לבד. זה בהחלט מה שאני מתכנן לעשות החל משבוע הבא.
משקל 73
אחוז שומן 17
גיל 23
מתאמן שנה וחצי.
מרוב כל החומר שקראתי באתר ובאינטרנט בכלל, אני קצת מבולבל, אבל אם אני לא אתחיל, יהיה לי קשה לדעת יותר. בגדול, סבלתי בעבר מג'ינו ועשיתי ניתוח, עד כמה, מהניסיון שלכם, תופעות הלוואי בסייקל ראשון של טסט משמעותיות? בהנחה שאחרי זה אני אעשה Pct. עד כמה משמעותי HCG במהלך הסייקל כשהסייקל הוא רק טסט בלבד?

ואו אחי.. אני גם בערך במשקל שלך התחלתי סייקל ראשון של טסט ב - 60ק"ג בערך, סיימתי לפני כחודש. חומר מצויין טסט, ולמרבה המזל למרות שלא השתמשתי במהלך הסייקל בחוסם אסטרוגן לא היו לי תופעות לוואי(כנראה שאני לא רגיש לזה כל כך), אבל גם אני חרשתי את האינטרנט לפני שניסיתי. ודבר מאוד חשוב שחקרתי עליו וקראתי הרבה זה הנושא הזה של ג'ינו. לרוב מי שהיתה לו הבעיה הזאת בלי חומרים, אז עם חומרים כמעט 100% שזה יחזור לך. לא כדאי לך לקחת את הסיכון הזה ולעשות שוב פעם ניתוח. סך הכל המטרה שלך היא להראות טוב יותר ופטמות ענקיות ונפוחות זה בדיוק ההפך.
אם אתה באמת על 17% כדאי שתחטב קודם תגיע ל-10% ככה. ואז תתחיל מסה נקייה תתאמן כמו שצריך.
לא בא לבאס אותך אבל זאת דעתי. בסופו של דבר תעשה מה שבא לך

• פותח/ת השרשור
על הכיפאק, תודה רבה אחי. קצת באסה לשמוע כי ממש רציתי לנסות, אבל אם זה המצב אז אין לי יותר מידי מה לעשות. עדיף לי שלא לקחת.

אתה תהיה חייב לשלב אנאסטרוזול בתהליך.
לפני כניסה לסייקל תבצע בדיקות דם לרמות פרולקטין ואסטרוגן ואז אפשר לדעת.
אני מניח שמלבד הפרוצדורה הניתוחית גם קיבלת כדורים מווסתי הורמונים?

• פותח/ת השרשור
אביעד תודה על ההתייחסות, קבעתי בדיקות דם לשבוע הבא, אני צריך לבקש מהם התייחסות ספיציפית לפרולקטין ואסטרוגן?
לגבי הניתוח- מכיוון שסבלתי מזה כבר מגיל קטן (לדעתי גיל10-11 כבר שמתי לב לזה) כך שאני לא חושב שהייתה בעיה הורמונלית. פשוט עשיתי ניתוח שמסיר את השכבה שומן הקשה וזהו, לא נתנו לי כדורים המשפיעים על ההורמונים. אני אציין שכבר מספר חודשים אני לוקח פרופסיה, שגם לה תופעת לוואי בדמות ג'ינו, ובינתיים ברוך השם הכל בסדר.
אביעד, מה נקרא רמה גבוהה של פרולקטין ואסטרוגן? שבה אדע שלא כדאי לקחת טסט..

אביעד תודה על ההתייחסות, קבעתי בדיקות דם לשבוע הבא, אני צריך לבקש מהם התייחסות ספיציפית לפרולקטין ואסטרוגן?
לגבי הניתוח- מכיוון שסבלתי מזה כבר מגיל קטן (לדעתי גיל10-11 כבר שמתי לב לזה) כך שאני לא חושב שהייתה בעיה הורמונלית. פשוט עשיתי ניתוח שמסיר את השכבה שומן הקשה וזהו, לא נתנו לי כדורים המשפיעים על ההורמונים. אני אציין שכבר מספר חודשים אני לוקח פרופסיה, שגם לה תופעת לוואי בדמות ג'ינו, ובינתיים ברוך השם הכל בסדר.
אביעד, מה נקרא רמה גבוהה של פרולקטין ואסטרוגן? שבה אדע שלא כדאי לקחת טסט..

אתה צריך לבקש מהם אנדוקרינולוגיה כללית ובפרט בדיקת רמות פרולקטין ואסטרוגן.
תסביר שעברת ניתוח להסרת ג'ינו ולא אמורה להיות לך שום בעיה לקבל הפניה לביצוע הבדיקה.
הג'ינו נוצר מחוסר איזון הורמונלי שייתכן שעבר לפני מועד הניתוח.
כפי שאתה יודע נהוג לבצע בדיקות דם לפני ניתוח וביניהם שקיעת דם, קרישת דם וכן בדיקות רלבנטיות לניתוח.
אני מניח שהם בדקו לך רמות פרולקטין ואסטרוגן בזמנו וראו שכנראה הכל בסדר ויש רק להסיר את הרקמה.

אתה תראה לבד אם רמות הפרולקטין והאסטרוגן גבוהים, זה מצויין על הדף בצורת סמן.
גם אם אתה סובל מרמות גבוהות, כל עוד לא מדובר בגידול בהיפופיזה שגורם לבעיה, נטילת תרופות מתאימות במהלך הסייקל תשמור עליך מהתופעה.

• פותח/ת השרשור
תודה, אני אלך לבדיקה אנדוקרינית, אני מקווה שהכל ייצא תקין. לפני הניתוח ביצעתי באמת רק בדיקת דם, ללא בדיקה אנדוקרינית.
אז יש לשלב עם זה אנאסטרוזול? או שבמידה והכל ייצא תקין ונורמלי אין צורך לשלב כלום, מלבד חוסם אסטרוגן במהלך הסייקל?

תודה, אני אלך לבדיקה אנדוקרינית, אני מקווה שהכל ייצא תקין. לפני הניתוח ביצעתי באמת רק בדיקת דם, ללא בדיקה אנדוקרינית.
אז יש לשלב עם זה אנאסטרוזול? או שבמידה והכל ייצא תקין ונורמלי אין צורך לשלב כלום, מלבד חוסם אסטרוגן במהלך הסייקל?

לא צריך חוסמי אסטרוגן אלא אנאסטרוזול במהלך הסייקל זה יותר יעיל.

• פותח/ת השרשור
תודה, מודה לך על העזרה. לאחר הבדיקה ולפני תחילת הסייקל אני אעלה שוב להתייעצות איתך.

• פותח/ת השרשור
אני מקפיץ הודעת התייעצות שהעלתי מלפני חודש לגבי כדאיות השימוש בטסט'. לאור הנתונים שכתבתי על עצמי, ביצעתי בדיקת דם, הייתי אצל אנדוקרינולוג, בגדול- היא אמרה שהכל בסדר למעט רמה גבוהה של אסטדריול (כניראה בגלל פרופסיה שאני לוקח) וקריאטין קאיינס (כניראה בגלל שהתאמנתי לילה לפני הבדיקות), הרופאה ביקשה שאפסיק לקחת פרופסיה ושלחה אותי לבדיקות נוספות בעוד חודשיים. מכיוון שלא יכולתי להגיד לה שאני רוצה להשתמש בטסט', ושקצת רמזתי היא מייד שללה ואמרה שזה יגרום לי להתקרחות ולחזרת הג'ינו, אז אני שואל את דעתכם ומצרף תוצאות של טסט ופרולקטין, האם בטווחים האלו יש סיכוי להתקרחות וג'ינו? IMG_0244.JPG

בקשר לקרחת זה גנטי - אם יש לך נטיה להתקרחות אתה תקריח יותר מהר עם טסט.
ולפי מה שאני מבין הרמות של האסטרוגן שלך גבוהות מהרגיל והם רק יעלו עם שימוש בטסט. כמו שאמרתי לפני אם היה לך ג'ינו בעבר אז יש סיכוי שהוא יחזור במיוחד עם שימוש בטסטוסטרון.
ברור שאתה יכול להשתמש בארימידקס(אנסטרוזול) במהלך הסייקל, אבל עדיין יש סכנה שברגע שתפסיק לקחת את הכדורים יהיה לך ריבאונד של אסטרוגן ותראה תופעות לוואי. אני לא מומחה או רופא אבל גם אני חרשתי את האינטרנט לפני הסייקל הראשון שלי וראיתי בפורומים אנשים עם בעיות דומות.
אני אישית לא הייתי מסתכן בניתוח... בהצלחה

אני מקפיץ הודעת התייעצות שהעלתי מלפני חודש לגבי כדאיות השימוש בטסט'. לאור הנתונים שכתבתי על עצמי, ביצעתי בדיקת דם, הייתי אצל אנדוקרינולוג, בגדול- היא אמרה שהכל בסדר למעט רמה גבוהה של אסטדריול (כניראה בגלל פרופסיה שאני לוקח) וקריאטין קאיינס (כניראה בגלל שהתאמנתי לילה לפני הבדיקות), הרופאה ביקשה שאפסיק לקחת פרופסיה ושלחה אותי לבדיקות נוספות בעוד חודשיים. מכיוון שלא יכולתי להגיד לה שאני רוצה להשתמש בטסט', ושקצת רמזתי היא מייד שללה ואמרה שזה יגרום לי להתקרחות ולחזרת הג'ינו, אז אני שואל את דעתכם ומצרף תוצאות של טסט ופרולקטין, האם בטווחים האלו יש סיכוי להתקרחות וג'ינו? צפה בקובץ המצורף 10969

הי,

נתחיל בעובדה שרמות האסטרוגן שלך גבוהות מהנורמה כפי שהאנדקרינולוגית אמרה לך כבר וזה כנראה נובע מהפרופסיה שמטרתה היא להוריד
בעצם את רמות DHT ופירוקו ע"י האנזים הבעייתי 5-אלפא-רדוקטאז ברקמות יעודיות כגון הקרקפת שבמקרה שלך מכילות במטען הגנטי נטיה להתקרחות.

בנוסף, כפי שכבר תיארת אתה רגיש לג'ינו מה שאומר שאתה רגיש לתופעות אסטרוגניות ובמיוחד E2 שהוא האסטרדיול הבעייתי יותר, מה שכן גם הפרופסיה מצד אחד עלולה לגרום לך לג'ינו אם תשאר ברמות גבוהות של אסטרוגן טו מאץ'.

הפרולקטין שלך אמנם תקין אבל גבוה לנקודת התחלה עבור סייקל מה שאומר שעליך לבחון שימוש בנגזרות של ננדורולון, אשר ידוע כמגביר רמות פרולקטין.
אגב, רמות פרולקטין גבוהות קשורות בין היתר לחוסר חשק מיני ותופעת "צנח לו זלזל". הרבה פעמים אצל גברים נראה אנשים עם רמות פרולקטין ממש נמוכות כאנשים ממש חרמנים (בין היתר, אבל לא רק).

אז מה עושים?

תראה, אתה צריך לשקול שימוש בטסט' באופן נכון ומבוקר יותר, אינך יכול להרשות לעצמך כל חומר שתרצה במיוחד לא נגזרות ישירות של DHT מאחר ואלו יקריחו אותך במהירות ויגרמו לך להצמיח שיער רב במקומות אחרים, זה לא שDHT שונה בעצם מטסט' רגיל מלבד הפוטנטיות שלו ברקמות האלו.
ובקיצור, אני ממליץ שאם אתה בכל-זאת נכנס לסייקל תתכנן זאת נכון. נכון מאוד אפילו.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההתיחסות. בהנחה שאפסיק את הפרופסיה, רמות האסטרוגן\אסטדריול יירדו ואז ניתן יהיה לשלב נגזרות של ננדורולון?
בינתיים אני לא מרגיש בעיות כלשהן בחשק המיני ובקיום יחסי מין.
אביעד, האם אפשר לשקול שימוש בחומרים אחרים או שפשוט להפנים שלי כדאי לא לנסות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית