הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משעמם לי בתפריט+האם הוא טוב

עוגיפלצת

משתמש מתחיל
277
3
נק' מוניטין:
70
277
3
בן 30 (אוטוטו...)
מתאמן שנה+
1.85
כרגע שוקל 80, 14% (+-)
מטרה: 90 קילו עד ה-1.4.10 (ואז חיטוב)
מתסף בפורמולת קריאטין, באבקת חלבון ובסוכר ענבים. לפני אימון כף קריאטין+כף סוכר, אחרי אימון כף קריאטין+כף סוכר+2 כפות חלבון.
אשמח לביקורת ולרעיונות להעשיר את הטעם ואת העניין
ארוחה 1: גביע קוטג' 3%, 4 פרוסות לחם מלא
ארוחה 2: כוס קורנפלקס מחיטה מלאה+מעדן 1.5%
ארוחה 3: סנדביץ' 3 פרוסות לחם מלא עם 5 פרוסות פסטרמה דלת שומן (לפעמים מגוון ב-2 פרוסות יפות של סלמון)
אימון
כשעה וחצי אחרי השייק - ארוחה 4: 150 גר' חזה עוף צלוי, 3 כוסות אורז מלא (כ-400 גר')
ארוחה 5: עוד סנדביץ' כמו מקודם, או חצי גביע קוטג' עם 2 פרוסות לחם מלא
ארוחה 6: חביתה מ-2 עגבניות, בצל, 2 ביצים (כולל החלמון) ו-2 כוסות אורז מלא (250 גר'). אם אין אורז אז 4 פרוסות לחם מלא במקום.
ארוחת לילה (7): כוס קורנפלקס חיטה מלאה עם גביע יוגורט בטעמים 1.5%
ארוחה אחת של שטויות בשבוע, בלי להגזים בהיסטריה

אז קודם כול האם לדעתכם זה מספיק אוכל והאם זה יביא אותי ליעד שלי
(מקפיד לישון 8-9 שעות בלילה)

דבר שני, משעמם לי. חוץ מהחביתה המשודרגת שלי (שהנדסתי אותה בעצמי) ומהמעדנים עם הקורנפלקס, משעמם לי התפריט. למישהו יש רעיונות גיוון? שמעתי על חלבון טופו וחלבון סויה, אפשר במקום הפסטרמה? ואם כן, האם היחס הוא 1:1? יש עוד איזה דברים מעניינים?
קחו בחשבון שאני לא בשלן גדול ובאופן כללי אין לי הרבה סבלנות לבישול
מישהו יכול לעזור? תודה 😃 וחג שמח!!😣

כמה שיפורים:

1. להחליף את הקורנפלקס במשהו אחר לוא דווקא במחיטה מלאה, יש הרבה דברים בשוק שיהיו מספיק טעימים ומגוונים.
2. לחם חיטה מלאה אפשר להחליף בלחמינה (או חיטה מלאה או לא זה לא משנה, אישית אוהב בייגל)
3. במקום החביתה אתה יכול להכין שניצלים עם החזה עוף, לקחת קמח ולשים עליהם את הביצה המקושקשקת קצת פירורי לחם ויוצא מעדן
4. במקום אורז אפשר להחליף בהרבה דברים: פסטה, בטטה, תפוח אדמה, אורז לבן (חום מגעיל לדעתי, אבל אומרים שצריך לדעת להכין) וכל פחמימה כזו או אחרת שיש על המדף שעושים עם מים.

• פותח/ת השרשור
כמה שיפורים:

1. להחליף את הקורנפלקס במשהו אחר לוא דווקא במחיטה מלאה, יש הרבה דברים בשוק שיהיו מספיק טעימים ומגוונים.
2. לחם חיטה מלאה אפשר להחליף בלחמינה (או חיטה מלאה או לא זה לא משנה, אישית אוהב בייגל)
3. במקום החביתה אתה יכול להכין שניצלים עם החזה עוף, לקחת קמח ולשים עליהם את הביצה המקושקשקת קצת פירורי לחם ויוצא מעדן
4. במקום אורז אפשר להחליף בהרבה דברים: פסטה, בטטה, תפוח אדמה, אורז לבן (חום מגעיל לדעתי, אבל אומרים שצריך לדעת להכין) וכל פחמימה כזו או אחרת שיש על המדף שעושים עם מים.

אני לא שם רוטב לאורז, חוץ מרוטב סויה. אולי יש איזה רעיון לרוטב דל עשיר בטעם?
והרעיון עם הקמח מעולה. אפשר באמת לטגן על עגבניות ובצל, כמו עם החביתה (כלומר בלי להשתמש בשמן)
עד עכשיו חשבתי שפירורי לחם וקמח לבן הן קלוריות ריקות יחסית, כי זה הרבה פחות משביע, לא? בגלל זה אני נמנע מהם כמו משוקולד

קלוריה זו קלוריה מה זה משנה אם היא משביעה או לא, אתה רעב בתפריט? לא נראה לי ואם כן מה טוב אתה בתקופת העלאה במסת השריר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית