נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
צודק אחי..אתה מזריק GH בטוח היית מז**ן את המחבלים האלה!!!!!סמרטוט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק אחי..אתה מזריק GH בטוח היית מז**ן את המחבלים האלה!!!!!סמרטוט.
צודק אחי..אתה מזריק GH בטוח היית מז**ן את המחבלים האלה!!!!!
צודק אחי אכלת אותי אתה היית הורג אותו ומפרק את הערבים האלו,אתה כזה גיבור!.למה אין לנו חיילים כמוך?אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו,
שום הלם קרב לא מצדיק את מה שקרה שם הוא פשוט עשה את כל הטעויות שקיימות.
גם לא להקשיב לתדרוכים ולזלזל בחשיבות של ההכנות.
גם להירדם בשמירה.
גם לחכות בטנק שיגיעו אלייך מחבלים שלפני רגע הרגו שניים מהצוות שלך, ובמקום שבתור התותחן בצוות (שאחראי על הירי בפועל) תזיז את הטנק או תירה כדי להראות שהוא חי, הוא פשוט חיכה ולא עשה כלום
גם יצא בלי נשק מהטנק.
גם לא ברח או ניסה לעכב את החוטפים.
הוא יכל בקלות להרים את הקשר לדבר להזעיק עזרה, שני כוחות של יהלום היו מאות מטרים אחדים ממנו אבל שוב הוא לא עשה דבר.
כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד
באיזה יחידות היית שאתה אומר שהצבא לא מקצועי?תעשה לי טובה- ילדים בני 16-17 שעדיין מוצצים לאמא תציצים רוצים לירות קצת ברובה ולחוזר הבייתה, מה בדיוק מקצועי בזה?
שלא תבין לא נכון- אני לא אומר שבצבא אין אנשים אכותיים או שאין טכנולוגיה עדיפה, להפך. אבל הרוב לא מקצועי כי יש את משפט הזהב של הישראלים "יהיה בסדר" ועל הזין שלהם העולם.
תקציב נמוך? מעל 20% מהתקציב הולך לביטחון.
GH IS ME יכול להרוג מחבל גם בעזרת נשק תקול...לא תירוץבאיזה יחידות היית שאתה אומר שהצבא לא מקצועי?
וכן, אין תקציב, או שפשוט לא יודעים לנהל אותו. ברוב. חטיבות החיר, ושאר הקרביים יגידו לך שאין מספיק אוכל( או שהוא גרוע), הנשקים תקולים,
ין מספיק אמצעי לחימה, ועוד הרבה דברים.
ואיןמשום בושה לצעירים להגיד שהם לא רוצים קרבי. וממש לא קשור העניין של לירות בנשק בשביל ווסאח, למרות שווסאח תמיד טוב. אלא שהרבה אומרים " י מתגייס לקרבי, אני כבר ינסה להגיע כמה שיותר גבוהה".
אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו,
גם להירדם בשמירה.
גם לחכות בטנק שיגיעו אלייך מחבלים שלפני רגע הרגו שניים מהצוות שלך, ובמקום שבתור התותחן בצוות (שאחראי על הירי בפועל) תזיז את הטנק או תירה כדי להראות שהוא חי, הוא פשוט חיכה ולא עשה כלום
גם יצא בלי נשק מהטנק.
הוא יכל בקלות להרים את הקשר לדבר להזעיק עזרה, שני כוחות של יהלום היו מאות מטרים אחדים ממנו אבל שוב הוא לא עשה דבר.
כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד
אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו,
גם להירדם בשמירה.
גם יצא בלי נשק מהטנק.
כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד