הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלעד שליט הוא חרפה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
צודק אחי..אתה מזריק GH בטוח היית מז**ן את המחבלים האלה!!!!!

אתה סתם אידיוט שלא מבין כלום מהחיים שלו,
שום הלם קרב לא מצדיק את מה שקרה שם הוא פשוט עשה את כל הטעויות שקיימות.

גם לא להקשיב לתדרוכים ולזלזל בחשיבות של ההכנות.
גם להירדם בשמירה.
גם לחכות בטנק שיגיעו אלייך מחבלים שלפני רגע הרגו שניים מהצוות שלך, ובמקום שבתור התותחן בצוות (שאחראי על הירי בפועל) תזיז את הטנק או תירה כדי להראות שהוא חי, הוא פשוט חיכה ולא עשה כלום
גם יצא בלי נשק מהטנק.
גם לא ברח או ניסה לעכב את החוטפים.
הוא יכל בקלות להרים את הקשר לדבר להזעיק עזרה, שני כוחות של יהלום היו מאות מטרים אחדים ממנו אבל שוב הוא לא עשה דבר.

כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד

גם להירדם בשמירה.
גם לחכות בטנק שיגיעו אלייך מחבלים שלפני רגע הרגו שניים מהצוות שלך, ובמקום שבתור התותחן בצוות (שאחראי על הירי בפועל) תזיז את הטנק או תירה כדי להראות שהוא חי, הוא פשוט חיכה ולא עשה כלום
גם יצא בלי נשק מהטנק.
הוא יכל בקלות להרים את הקשר לדבר להזעיק עזרה, שני כוחות של יהלום היו מאות מטרים אחדים ממנו אבל שוב הוא לא עשה דבר.

כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד
צודק אחי אכלת אותי אתה היית הורג אותו ומפרק את הערבים האלו,אתה כזה גיבור!.למה אין לנו חיילים כמוך?
איפה אתה משרת תזכיר לי? וכמה עיטורי גבורה יש לך?
העניין של כמה היה שווה השחרור זה נושא אחר לגמרי-אל תכנס לזה

תעשה לי טובה- ילדים בני 16-17 שעדיין מוצצים לאמא תציצים רוצים לירות קצת ברובה ולחוזר הבייתה, מה בדיוק מקצועי בזה?
שלא תבין לא נכון- אני לא אומר שבצבא אין אנשים אכותיים או שאין טכנולוגיה עדיפה, להפך. אבל הרוב לא מקצועי כי יש את משפט הזהב של הישראלים "יהיה בסדר" ועל הזין שלהם העולם.
תקציב נמוך? מעל 20% מהתקציב הולך לביטחון.
באיזה יחידות היית שאתה אומר שהצבא לא מקצועי?
וכן, אין תקציב, או שפשוט לא יודעים לנהל אותו. ברוב. חטיבות החיר, ושאר הקרביים יגידו לך שאין מספיק אוכל( או שהוא גרוע), הנשקים תקולים,
ין מספיק אמצעי לחימה, ועוד הרבה דברים.
ואיןמשום בושה לצעירים להגיד שהם לא רוצים קרבי. וממש לא קשור העניין של לירות בנשק בשביל ווסאח, למרות שווסאח תמיד טוב. אלא שהרבה אומרים " י מתגייס לקרבי, אני כבר ינסה להגיע כמה שיותר גבוהה".

באיזה יחידות היית שאתה אומר שהצבא לא מקצועי?
וכן, אין תקציב, או שפשוט לא יודעים לנהל אותו. ברוב. חטיבות החיר, ושאר הקרביים יגידו לך שאין מספיק אוכל( או שהוא גרוע), הנשקים תקולים,
ין מספיק אמצעי לחימה, ועוד הרבה דברים.
ואיןמשום בושה לצעירים להגיד שהם לא רוצים קרבי. וממש לא קשור העניין של לירות בנשק בשביל ווסאח, למרות שווסאח תמיד טוב. אלא שהרבה אומרים " י מתגייס לקרבי, אני כבר ינסה להגיע כמה שיותר גבוהה".
GH IS ME יכול להרוג מחבל גם בעזרת נשק תקול...לא תירוץ

גם להירדם בשמירה.
גם יצא בלי נשק מהטנק.

כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד

אתה מדבר כמו מלש"ב

גם להירדם בשמירה.
גם יצא בלי נשק מהטנק.

כמה מחבלים שחררנו עליו
לא היה שווה אפילו אחד

קל מאוד לשפוט אחרי מעשה.

בן כספית מנסה להרוויח כסף ממכירת הספר על חשבונו של גלעד שליט, תיאור אפשרויות הלחימה של גדלעד מתאימות לסרטים של רמבו ובטח לא לאיש צוות של טנק שהופתע ושני אנשי הצוות שלו נהרגו.
כספית מתעלם מההכשרת החי"ר המאוד בסיסית של חילות האג"מ, שריון, תותחנים נ"מ ועוד יותר מהשגרה המשמימה בבט"ש ולהאשים חייל פשוט שהוא לא הקשיב בתדריך זה גובל בטמטום.
אם כבר יש מה לחקור זה את הדרג של מפקד הגדוד, מפקד הגיזרה שלא ידעו מה קורה שם או לא דאגו שההוראות נאכפות בפועל.
החרפה היא של בן כספית.

אל לנו לשפוט את גלעד, לא היינו שם בטנק. כן היו מחדלים במקרה ויש ללמוד מהטעויות שבוצעו. גלעד שליט הוא לא רמבו ואף אחד לא חשב ככה.
במהלך שירותי הקרבי ראיתי חיילים שסמכתי עליהם יותר ויש כאלה שפחדתי שעמדו מאחורי עם נשק טעון. אני חושב שמי שהיה בגדודים מבין שלתפקידים קרביים מגיעים אנשים מכל מיני סוגים, חלקם יתפסו כפחות מתאימים וחלקם בדיוק להפך. זה צה"ל

אין מה לזרוק אצבעות מאשימות, הוא ישב בטנק, אולי הוא חשב שיש מבחוץ עוד מספר מחבלים? הוא לא יכול לדעת שיש רק שניים.
הוא השאיר את הנשק בטנק ואני לא יודע אם זה היה בסדר או לא.. מצד אחד הוא לא הגן על עצמו מצד שני... הם יכלו לקחת את הנשק איתם בסופו של דבר.
קצת פחדן אבל כל אחד מאיתנו היה נוהג די דומה בסיטואציה, אנחנו לא יכולים לבר ולשחק אותה גיבורים גדולים.
אני באופן אישי מהיכרות עם חברים שהתגייסו, הרוב היו מעדיפים לחזור יומיות, חבר טוב התגייס עכשיו לשיריון הוא בדיכאון אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם הוא יכנס לשטח קרב..

אני יותר מאשים את האנשים שעושים ממנו גיבור, אני לא מצפה ממנו ומאף חייל לשום דבר מיוחד, את האמת גם לא מצפה למינימום שנדרש מלוחם.. אבל אני בהחלט בעד הכתבה, מדוע? כי אנשים כנראה טפשים מידי במדינה הזאת כדי להבחין בעצמם מי גיבור ומי פחדן, דרוש כנראה איזה כתב חוצפן ואמיץ שיצא נגד המיינסטרים שאומר "גלעד שליט המלך" ויציע פרספקטיבה אחרת שהיא קצת יותר קרובה למציאות.תמיד אמרתי שגלעד שליט פחדן, אבל לא בכדי לשפוט אותו, אלא בכדי להכניס קצת הגיון צדק והגדרה נכונה למילה גיבור בכל הטיפשים שאני פוגש שמהללים את גלעד שליט.עוד פעם, אני לא באמת שופט אותו משום שאני לא מצפה ממנו לכלום, רק מצפה מאנשים להיות רציונלים(אולי זו בעצם הבעיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית