הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית six pack shortcuts

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
אני רק רציתי לשתף אתכם בתוכנית הזאת,ניסיתי הרבה תוכניות ואף אחת לא ממש עבדה בשבילי. מהשבוע הראשון שהתחלתי את התוכנית הזאת גם אני וגם הסובבים אותי ראו שינוי,וככל שהזמן עבר הם ראו שינוי גדול עוד יותר. אני מתאמן פחות שעות, הרבה יותר אינטנסיבית וזה פשוט עובד לי,וכל זה בלי כמעט לשנות את התפריט שלי.
אני יודע שיהיו כאן כאלה שיגידו שהבחור לא ממציא שום דבר ושזה כבר קיים אבל אם אתם רוצים מדריך מסודר לתוכנית אימונים אני ממליץ לכם על זה.מי שרוצה ניתן למצוא את התוכנית ברשת גם למחפשים המתחילים
מקווה שנתתי פה כיוון לכאלה שניסו הרבה ולא ממש הצליחו

שינויים תוך שבוע? אממממממ

spammer_girl.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה רק השם שלה,לא אמרתי שהיו לי קוביות בתוך שבוע אבל ירדתי בהיקף תוך שבוע
מומלץ לנסות למי שלא מצליח להתקדם במשהו אחר

כל תכנית שפועלת רק על בטן לא שווה התעניינות.

נכון , אבל מי אמר שזאת התוכנית?
חוץ מיזה שכדאי לצאת מאזור הנוחות , אי אפשר לשפוט דברים כמו רובוט מה נכון ומה לא לפי הידע שיש לך עכשיו .

אישית אני מסכים איתך , בעני המתכון לבטן יפה. מתחיל בדדלפטים כבדים + עבודה על הישר ביטני עם תוספת של משקולות . + תזונה דלת פחמימות . +הליכות ארוכות במהלך השבוע בשילוב של ספרינטים וריצות מתגברות ....
זה המתכון שלי לבטן יפה . יכול להיות שאני טועה - סיכוי טוב שלא , אבל אני שומר על ראש פתוח ולא שופט דברים רק בגלל שזה מה שאני חושב או יותר גרוע לפניי ששמעתי מבמה מדובר אפילו!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לגבי מי שאמר על המוניטין שלי,אתה ילדה בת שנתיים??
באמת שאלה יהיו הצרות שלי בחיים,המוניטין בפורום.
דבר שני לגבי התוכנית היא בעלת כמה שלבים אבל אני אדבר על השלב הראשון.ישנם ארבעה אימונים,שניים יותר על כוח,שניים יותר על סיבולת.אני באמת ממליץ למי שזה מעניין אותו פשוט להוריד את התוכנית,לא קשה למצוא,אני ממש לא מפרסם מטעמו של מייקל צ'אנג.
פשוט סיפרתי שהיא ממש עבדה בשבילי והרבה ראו תוצאות חיוביות בסוף החודש הראשון
והוא כמעט ולא עובד על בטן בצורה ישירה אלא דדליפטים ושאר דברים,הוא גם אומר בעצמו שאין לזה שום יעילות.פשוט תבדקו ותנסו,הפוסט הזה היה בשביל מיואשים כמוני שלא הצליחו להתקדם

לגבי מי שאמר על המוניטין שלי,אתה ילדה בת שנתיים??
באמת שאלה יהיו הצרות שלי בחיים,המוניטין בפורום.
דבר שני לגבי התוכנית היא בעלת כמה שלבים אבל אני אדבר על השלב הראשון.ישנם ארבעה אימונים,שניים יותר על כוח,שניים יותר על סיבולת.אני באמת ממליץ למי שזה מעניין אותו פשוט להוריד את התוכנית,לא קשה למצוא,אני ממש לא מפרסם מטעמו של מייקל צ'אנג.
פשוט סיפרתי שהיא ממש עבדה בשבילי והרבה ראו תוצאות חיוביות בסוף החודש הראשון
והוא כמעט ולא עובד על בטן בצורה ישירה אלא דדליפטים ושאר דברים,הוא גם אומר בעצמו שאין לזה שום יעילות.פשוט תבדקו ותנסו,הפוסט הזה היה בשביל מיואשים כמוני שלא הצליחו להתקדם

מה זה ה"כוח"
והוא לא המציא שום דבר הוא פשוט אומר לעלות ולרדת במשקל.... (מסה וחיטוב)

אין פה סוד גדול ולא צריך ללכת על שיטות כאלה ואחרות.

חיטוב העקרונות: מאזן קלורי שלילי (להוציא יותר ממה שמכניסים) ע"י תפריט מסודר או ספירה קלורית, ומאוד כדאי אימוני בחד"כ משקולות \ מכשירים (לא חייב סיבולת) לשמירה על מסת השריר - 3 פעמים בשבוע.

אני חושב שמרבית האוכלוסייה המיועדת יכולה לעמוד בזה ולראות תוצאות מהירות.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי בהתחלה הבחור לא "המציא" שום דבר,זאת סתם שיטה נחמדה ונוחה שעבדה עליי.

תפרסם אותה פה.
הסיני הזה מעלה סרטונים שלו כל יום ליוטיוב אז על איזה "סודיות" אתה מדבר? אתה יכול בכיף להעלות את התוכנית שלו.

לייצני ביותר... יותר מידי חזרות, סטים תרגילים, יותר מידי מורכב בלי שום סיבה, לא אמר איך מעלים משקלים, לא ציין שום דבר לגבי האוכל (גרעון? מאזן חיובי?)
לא התייחס לאנשים בעלי % שומן שונים וכו'...

טוב הורדתי את התוכנית זה ניראה מזעזע !

מה שהוא עושה זה סלט אחד גדול . לוקח תרגילים מורכבים מערבב אותם עם תרגילים מבודדים . משלב בנייהם סופר סטים . ויאללה עבודה עבודה . חחח

בסירטונים שהוא וחבר שלו עשו . זה אפילו ניראה חובבני . אני אישית לא ממליץ

באימון הראשון ( חיזוק הגוף )
הוא כותב לעשות סופר סט של
15 חזרות סקוואט (עם מוט ) ו 15 חזרות סטיף לג . כפול 2 .

כשלפניי זה ניראה לי היה כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט . חחח

חחח תעשו לעצמכם טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית