הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי six pack shortcuts

-Alpha-

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
-2
51
0
אני מניח שגם אתם נחשפתם לפרסומת הספאם הבלתי-נסבלת ביוטיוב של "six pack shortcuts".
גם אני, כנראה כמו רובכם.. מתייחס לשיטה כעוד אחת שדורשת מאמץ וכסף ובלה בלה בלה (שום דבר חדש..).

הנקודה ששמתי לב רק לדבר אחד בשיטה הזאת, שהיא מתקנת טעות שרוב המתאמנים נופלים בה.
משהו לגבי מתי לאכול, אחרי איזה סוג של אימון (הבנתי שמדובר באימון קצר..) וכמה זמן אחרי אימון... (יומיים זה הגיוני?).

בקיצור, אשמח לקבל הסבר מכמה חובבי חיטוב שהתעניינו בשיטה יותר ממני והבינו מהי הטעות שכולם נופלים בה וכיצד מתקנים אותה ומתאמנים בצורה נכונה לגבי הבטן.

לילה טוף 😃

• פותח/ת השרשור
לא הבהיר לי כלום.
הרי זה ידוע שכל אותם מאמני כושר רציניים לא סובלים את שרירי הבטן ולא סובלים עבודה עליהם.. לא חדש.
אני גם לא מחפש מדריך שיסביר לי כיצד להתעסק עם מפתח ברגים, אני מחפש מישהו שיוכל להסביר לי בפשטות מהי הבעיה שהבחור מ-"six pack shortcuts" מדבר עליה וכיצד ניתן לתקן אותה ולפתח שרירי בטן בצורה אפקטיבית..

האם שרירי בטן הם ביזבוז זמן או לא, את זה תשאירו למתאמן להחליט.

נערך לאחרונה:
טוב, ניסיון שני:

הבעיה: לא משנה כמה תעבוד על שרירי הבטן ובאילו תרגילים תשתמש, תוכל לראות "קוביות" רק כשתצליח להגיע לסביבות 10% שומן. זה כלל אצבע, הגנטיקה שלך בנוסף להיפרטרופיה של השרירים עצמם תקבע אם זה יהיה יותר בסביבות 12% או אולי פחות אבל אלה המספרים.

הפתרון: תגיע ל10% שומן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה אמרת.. ועל זה בדיוק הבחור מיוטיוב מדבר, זוהי הטעות שרוב האנשים מבצעים והוא מציע (בתשלום כמובן) את הפתרון הנכון.. הוא מדבר על איזה סוג כושר לעשות וגם מהו המועד בו יש לאכול וכמה קלוריות או משהו כזה..

ואת התשובה הזאת אני מחפש, לפחות מבחינה רעיונית.
האם תוכל להמשיך ולעזור לי עד שאמצע את הישועה?

אגב, לפי השיטה שלו אפשר כבר לראות תוצאות תוך שבועיים של אימונים..

חמוד, אם אתה רוצה לשים כסף על שטויות יש דברים טובים יותר.

לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שהמשוואה הבאה נכונה:
גרעון קלורי = ירידה ב% שומן = בסופו של דבר קוביות בבטן באופן נראה לעין.

זוהי כל התורה על רגל אחת, מה זה גרעון קלורי ,כיצד ניתן להגיע אליו וסוגי דיאטות למינהם, את כל המידע תוכל למצוא בפורטל מאמרים,תקרא ואחרי זה אם אתה צריך חידודים יעזרו לך פה בכיף.

יש פה אנשים שהגיעו לאחוזי שומן יפים מאוד באמצעות המאמרים, אתה יכול לראות בתמונות של חברי האתר:
Moo - http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24538
MoonLIGHT- http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13424
SweetBamba - http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13424
ועוד רבים אחרים...

תיכנס תראה את השינוי ותבין לבד שאין פה טריקים, אתה יכול ללא תשלום להשיג את מטרותיך, רק צריך לקרוא ולהתמיד.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, לא קבלתי מענה לשאלתי אבל אסתפק בזה, תודה רבה לכם וסליחה אם בטעות הרגזתי פה מישהו..

שבת שלום 😃

אוקי, לא קבלתי מענה לשאלתי אבל אסתפק בזה, תודה רבה לכם וסליחה אם בטעות הרגזתי פה מישהו..

שבת שלום 😃

לא פעם אנשים מחפשים דרכים לשלם כסף כי "חינם זה לא מספיק טוב".

אין פתרונות קסם. אין שיטה מיוחדת שתביא אותך ל"סיקס פאק".

בafterburn הוא מתכוון לעלייה בקצב חילוף החומרים בשעות שלאחר האימון מה שגורר שריפה מרובה של קלוריות. אימוני ספרינטים מצויינים למטרה זו ואתה יכול לקרוא על כך בצורה יותר מפורטת בפורטל.

מתי לאכול?לא משנה. מה שמשנה זה רק כמה לאכול. אם יש עליך מספיק מסה אז תחטב, תגיע לאחוז שומן נמוך ותראה "קובי1ת".

שבת שלום 😃

חס וחלווה,לא הרגזת אף אחד.
אתה חושב שאם היה "קיצור דרך" אמיתי שלא נוגע להתעסקות בחומרים.
אנשים לא היו יודעים אותו כבר?

הקטע הזה של תוצאות לאחר שבועיים אתה יכול לראות גם בתהליך רגיל.
התחכום תלוי בהגדרה של "תוצאות" האם הוא מבהיר מהן תוצאות?
תוצאה יכולה להיות ירידה של חצי קילו תוך שבועיים, זו גם תוצאה,לא?

ייתכן והשיטה שלו (לא בדקתי) מבוססת על דל פחמימה שגורם גם להידלדלות הנוזלים
בגוף ובכך למראה שריר "רזה" יותר וקווי מתאר בולטים יותר.

אנשים הרבה פעמים מתייחסים לכותרת "קיצור דרך לקוביות בבטן" כמשהו פלאי שייקצר
להם את המסע לקוביות בצ'יק צ'ק.
אנשים מבצעים פה חיטוב מ17% א.ש ל9% א.ש ב-8 שב', האם זה לא קצר מספיק?

שוב, כמו שאמרתי בהתחלה הכל שאלה של ידע, ולא סתם ישנו המשפט הידוע
ידע=כוח.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית