הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בקשר לטיסה לחו"ל למי שטס כבר....

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
איך הולך כל הקטע של המשקלי תיקים, מה אפשר להביא מה אסור וכמה?
אם אני מגיע עם רכב יש איפה לחנות בנתב"ג ואם כן כמה עולה?
האם יש החזרי מע"מ/מס על קניות ואיך עושים אתזה?
מי שיביא לי אתר שמרכז את כל המידע גם יעזור מאוד, ומנסיון אישי מה צריך לעשות כדי להמנע מפאקים ביציאה וכניסה לארץ

אם זה רלוונטי אני טס רק לשבוע לפראג עם חברה... תודה לעוזרים 🤯

איך הולך כל הקטע של המשקלי תיקים, מה אפשר להביא מה אסור וכמה?
אם אני מגיע עם רכב יש איפה לחנות בנתב"ג ואם כן כמה עולה?
האם יש החזרי מע"מ/מס על קניות ואיך עושים אתזה?
מי שיביא לי אתר שמרכז את כל המידע גם יעזור מאוד, ומנסיון אישי מה צריך לעשות כדי להמנע מפאקים ביציאה וכניסה לארץ

אם זה רלוונטי אני טס רק לשבוע לפראג עם חברה... תודה לעוזרים 🤯

1. משקל מותר עד 20 קילו לבן אדם אסור להביא במזוודה נשק סמים ומכלי גז בתיק יד נוזלים חפצים חדים (גם קוצץ ציפורניים וכאלה) אלכוהול עד ליטר לבן אדם ו350 גרם מוצרי טבק (גם אם אני לא טועה)
2.יש בנתב"ג חנייה אבל היא יקרה מאוד אז יש ליד קיבוץ ויש בו חניון שקוראים לו חניון טסים אתה משאיר את האוטו הם מסיעים אותך לשדה תעופה ובאים לקחת אותך כשאתה חוזר
3.בדיוטי פרי אתה קונה בלי מע"מ וכשאתה חוזר לארץ אם אתה צריך (יותר נכון אם אין לך מזל) עוצרים אותך במכס ובודקים אם אתה צריך לשלם על משהו שקנית בחו"ל.
אתה יכול גם לבקש בשדה התעופה בחו"ל TAX REFAUND אבל בשביל זה תצטרך למלא טופס בחנות שאתה קונה בד"כ זה מעל 100 דולר אבל תצטרך לבדוק כי לא בכל מקום זה ככה ואז מחזירים לך את המע"מ ששילמת
ותהנה בחו"ל

ואתר שיעזור לך קצת http://www.flynet.co.il/guide,all

טסתי באל על לפני יומיים, תיק לבטן המטוס לא יעלה מעל 23 ק"ג, תיק גב לא שקלו לי פעם אחת אפילו אבל הם דורשים לא יותר מ-8 ק"ג (שעולה איתה למטוס).
זה לאדם 1.
התנאי משקל משתנים בין חברות התעופה, המידע הנ"ל תקף לחברת אל על.

חברה שלי בדיוק חזרה מפארג, עדיף שתקנה אלכוהול שם, בסופרים וכאלה המחירים דומים לארץ (טיפה יותר זולים) אבל אפשר למצוא מקומות קטנים בכל מיני סמטאות שמוכרים רק אלכוהול ובמחיר משמעותית נמוך מבארץ. לגבי מזג אויר אלא אם כן הוא ישתנה-תתכונן לחורף מטורף, חברה שלי אמרה שביום היה להם מינוס 5~ ובלילה מן הסתם יותר קר, לא היה שלג (שירד, היה על האדמה) אבל כל רוח הכי קטנה מכניסה לך תביצים בחזרה לגוף מרוב קור.
לגבי החזרי מס-אפשרי למלא טופס כמו שאמרו אבל רק ממחיר מסויים, נדמה לי אזור ה80-100 יורו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית